OCP na Allegro ; o

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • alfee
    RS
    S_OCP Member
    • 2007
    • 2583

Zamieszczone przez djczas
    ale wiesz czasem śmierdzi
    Dlatego nikt jej nie rusza
    Alfee
    Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
    Kawasaki ER5 :-)

Komentarz

• djczas
      RS
      • 2005
      • 9612

alfee, ale czasem sie wdepnie :P

[ Dodano: Wto 01 Cze, 10 23:36 ]
      Kolega mi wysłał cytat o podżeganiu na maila to odpisałem mu
      Witaj

Ja nie podżegam to popierwsze a po drugie poczytaj ten wątek do końca. Bez pytania korzystasz z czyjejś własności to ludzie sie buntują taka jest prawda chyba że dołączysz pisemną zgodę autora projektu logo to wtedy nikt nie będzie miał pretensji

Pozdrawiam

DJCzas
      Jestem ciekaw czy będzie tylko czytał i czy zabierze głos

Komentarz

• Ziomal
        RS
        S_OCP Member
        • 2005
        • 5841
        • Octavia I (1U2)
        • BFQ 1.6 MPI 102 KM

Ja bym mu wyjechał z czachy :los
        Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl

Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl

Jest O1 1.6 BFQ

Komentarz

• smug
          Ambiente
          • 2009
          • 160

Końmi rwać :!: :lol:
          Sprzedam głowicę do 1.9 TDI ASV. Info na priv.

Komentarz

• alfee
            RS
            S_OCP Member
            • 2007
            • 2583

No to mamy użytkownika

Alfee

Komentarz

• djczas
              RS
              • 2005
              • 9612

alfee, skąd wiesz że to on

Komentarz

• alfee
                RS
                S_OCP Member
                • 2007
                • 2583

Zarejestrował się wczoraj w południe i już rozrabia :P

[ Dodano: Wto 01 Cze, 10 23:52 ]
                djczas, Zobacz na email w profilu i nazwę użytkownika w aukcji
                Alfee

Komentarz

• abstinent
                  RS
                  S_OCP Member
                  • 2007
                  • 4842
                  • Octavia II combi (1Z5)
                  • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

no to może warto poinformować kolegów z Fabia Club :twisted: i zrobimy :box
                  alfee,

Komentarz

• mati160
                    RS
                    • 2009
                    • 2453
                    • Octavia III combi (5E5)
                    • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Ta zniewaga krwi wymaga. Dobrrze ze na to wzróciliscie uwage zaraz przerzuce temat na odpowiednie forum no chyba ze ktoś już to zrobił przede mną?

имплантация зубов киев

Komentarz

• filipT
                      Rider
                      • 2010
                      • 554

kto kupił?
                      Mój Szkodnik

Komentarz

• abstinent
                        RS
                        S_OCP Member
                        • 2007
                        • 4842
                        • Octavia II combi (1Z5)
                        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

mati160, dawaj śmiało, raczej nikt nie przekazał

[ Dodano: Sro 02 Cze, 10 01:06 ]
                        filipT, wymyślili ukrywanie nazw użytkowników :evil:
                        trzeba szukać pierwszej i ostatniej litery może coś się dopasuje :wink:

Komentarz

• mati160
                          RS
                          • 2009
                          • 2453
                          • CZDA 1.4 TSI 150 KM

temacik ruszony na forum czekam na odzew ze strony starszych klubowiczy. Sam mam niewielkie szanse ale tak sie dobierać i to do Skody Tylko czekać aż superb club też sie pojawi na allegro dziwnym zbiegiem okoliczności u tego sameo użytkownika.

Patrzcie dekielki na felgi też podrabia. Jak sobie bedzie tak śmiało poczynał to będzie trzeba tym zainteresować Skoda Auto Polska bo takie rzeczy chyba też są nielegalnym procederem.

Gdziekolwiek sie nie schował trzeba z nim zrobić porządek bo tak być nie moze. Niech zmieni branże na TATA Motors albo inne tym podobne wynalazki mozę tam sobie na to pozwola ale tutaj napewno nie.

Takie pytanko do admina nie dałoby rady jakos ukarać takiego uśytkownia moze na początek banem albo cuś? Albo jakieś rogi mu do profilu doprawić?

имплантация зубов киев

Komentarz

• tomikt
                            Rider
                            • 2007
                            • 391

hejka,
                            ale właściwie to o co chodzi?
                            bez urazy, ale to jest znaczek klubu , który warto mieć tylko kiedy jest się w tym klubie.
                            jakoś mi się nie chce wierzyć w możliwość zaistnienia uzurpatorów, którzy kupują lewe znaczki na allegro....

pzdr

PS. cholera - nie mam znaczka i nie będzie gdzie kupić
                            ech...
                            TomikT

Komentarz

• mati160
                              RS
                              • 2009
                              • 2453
                              • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Tak ale niewłąściwa osoba moze wykorzystać ten znaczek przeciwko klubowi. Oblepi sobie auto tekturą spoilerami i innymi bajerami nakleji znaczek OCP i częsć włąścicieli innych Octavek nie zdecyduje sie na przystąpienie klubu bo (tam są same świrusy których auta nie przypominaja ani troche tego co z fabryki wyjechało) Moim zdaniem auto klubowe powinno cos sobą reprezentować mimo wszystko dlatego nigy sprzedając auto nie pozostawie na nim znaczka jakiegoś klubu. To ma być wyróżnienie na drodze a nie coś co pierwszy lepszy człowiek moze sobie założyć na jakimkolwiek aucie i sie dumnie wozić.
                              Kluby powstały po to by jednoczyc a nie po to by sie nawzajem wniszczać lub robić innym na złość.
                              Logo klubu to nie guma Mamba tu nie działa zasada "Wszyscy maja Mambe mam i ja" moim zdaniem klub tworzy takze swoiste wiezy miedzy jego członkami.

Ale to moje zdanie i wiem ze niektórzy mogą sie z nim nie zgadzać. W każdym razie ja cenie ten klub za to ze jest. Bądź co badź jeszcze nie spotkałem sie na tym forum z obelgami lub wyzwiskami pod czyimkolwiek adresem. Nawet moje głupawe pomysły otrzymały spokojną odpowiedź a nie spadaj stąd bo nie pasujesz. Cenie to tutaj i chciałbym by każdy klub tak wyglądał.

Ale dosyć tego off topu
                              Wiem to brzmi prawie jak monolog dlatego ide spać bo będe kolejny na stos.

имплантация зубов киев

Komentarz

• Bartolomeo
                                Rider
                                • 2010
                                • 267

Już tutaj było o tym procederze LINK zdziwiłem się gdy nagle wybuchła tu taka burza na ten temat. :shock:

Usługi tokarskie, frezarskie
                                Zabezpieczenia na zbiorniki paliwa do samochodów ciężarowych.

Komentarz

• scr008
                                  Ambiente
                                  • 2009
                                  • 191

Zamieszczone przez mati160
                                  Tak ale niewłąściwa osoba moze wykorzystać ten znaczek przeciwko klubowi. Oblepi sobie auto tekturą spoilerami i innymi bajerami nakleji znaczek OCP i częsć włąścicieli innych Octavek nie zdecyduje sie na przystąpienie klubu bo (tam są same świrusy których auta nie przypominaja ani troche tego co z fabryki wyjechało) Moim zdaniem auto klubowe powinno cos sobą reprezentować mimo wszystko dlatego nigy sprzedając auto nie pozostawie na nim znaczka jakiegoś klubu. To ma być wyróżnienie na drodze a nie coś co pierwszy lepszy człowiek moze sobie założyć na jakimkolwiek aucie i sie dumnie wozić.
                                  Kluby powstały po to by jednoczyc a nie po to by sie nawzajem wniszczać lub robić innym na złość.
                                  Logo klubu to nie guma Mamba tu nie działa zasada "Wszyscy maja Mambe mam i ja" moim zdaniem klub tworzy takze swoiste wiezy miedzy jego członkami.

Ale to moje zdanie i wiem ze niektórzy mogą sie z nim nie zgadzać. W każdym razie ja cenie ten klub za to ze jest. Bądź co badź jeszcze nie spotkałem sie na tym forum z obelgami lub wyzwiskami pod czyimkolwiek adresem. Nawet moje głupawe pomysły otrzymały spokojną odpowiedź a nie spadaj stąd bo nie pasujesz. Cenie to tutaj i chciałbym by każdy klub tak wyglądał.
                                  Generalnie się z tobą zgadzam, ze bycie w klubie do czegos zobowiazuje, ale z drugiej strony w tym momencie klubowe logo moze dostac kazdy i nie oszukujmy sie - nie ma zadnej weryfikacji. Wpisujesz sie na liste, placisz, dostajesz. Tyle.
                                  Sprawa polega na tym, ze trzeba byc na forum i sie tym interesowac. No i najwazniejsze, trzeba chciec miec to oznaczenie
                                  Dlatego w mojej opinii nic nie szkodzi, ze mozna te oznaczenia kupic na allegro bo:
                                  1. moga je kupic tylko ludzie ktorzy wiedza co to OCP i chca je miec. Ci ktorzy chca to sa na OCP i kupia przez OCP, reszta oleje temat, bo po co im to nawet jezeli kupia innym kanalem, to chodzi przeciez o to samo - bycie w klubie (co to znaczy - kazdy sobie zdefiniuje inaczej).
                                  2. przez forum jest najzwyczajniej w swiecie taniej

Do tego wszystkiego mysle, ze zarobic na boku sie na tym po prostu nie da zabardzo i problem sie rozwiaze sam...
                                  Virus injected!

Komentarz

• mati160
                                    RS
                                    • 2009
                                    • 2453
                                    • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Owszem ale gdy sie kupuje przez forum to chociaż sprzedajacy ma minimalne pojecie co dana osoba sobą reprezentuje moim zdaniem nie powinno sie loga sprzedaważ osobom będącym na forum krócej niż powiedzmy rok no chyba ze zdecydowali pokazać sie swoje auto na forum. Moim zdaniem tak byłoby sprawiedliwiej. W tej formie na allegro kumpel kupił logo klubu po czym zaczął wariować na drodze. A jako ze logo kupił dosyc duze to na forum ruszyły komentarze ze ten klub to wylegarnia wariatów itp. Dla dobra tegoż klubu nie bede rozpowszechniał jego nazwy w każdym razie w bardzo krótkim czasie z klubu zrezygnowało kilkanaście osób a kilka zrezygnowało już na etapie rekrutacji. Stąd moje obawy. Nie chce by OCP spotkało to samo.

Co do Fabia Clubu rzuciłem temat okazało sie że w ich przypadku gosciu robi to całkiem legalnie. Ale juz w to nie wnikajmy. Mim zdaniem powinniśmy chronić klub przed takimi wpadkami bo licho nie śpi. Fakt ze ja cokolwiek by sie nie działo i czymkolwiek bym nie jeździł w życiu nie zamienie OCP na cokolwiek innego. Jeszcze nie spotkałem klubu z tak niesamowitą atmosferą. Fabii jest dużo wydawałoby sie ze jeszcze łątwiej o tak serdeczne opinie i życzenia ale okazuje się wręcz przeciwnie chyba ze w moich wypowiedziach jest coś co podnosi im ciśnienie :?

имплантация зубов киев

Komentarz

• AdamB
                                      RS
                                      S_OCP Member
                                      • 2007
                                      • 8033
                                      • Octavia IV (NX3)
                                      • DKZA 2.0 TSI 190 KM

Zamieszczone przez abstinent
                                      no to może warto poinformować kolegów z Fabia Club :twisted:
                                      Już to zrobiłem wczoraj.
                                      Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC

Komentarz

• michal2203
                                        Classic
                                        • 2010
                                        • 8

Nie wiem w czym problem ale ja kupiłem na allegro ( właściwie poza), cenowo i jakościowo rewelacja więc o co tyle szumu?
                                        A na FabiaClub poczytajcie dokładnie, zajmujący się zamówieniem "kolega" forumowicz o nicku WOOKY.. po prostu wydymał forumowiczów, sprawa ciągnie się już kilka miesięcy a producent wykonał tabliczki. Żeby nie okazało się że i tu jest jakaś czarna owca, która próbowała coś zamówić żeby pohandlować

Komentarz

• djczas
                                          RS
                                          • 2005
                                          • 9612

michal2203, o to ze przepłaciłeś :P bo na forum można kupić taniej to po 1
                                          po 2 masz fajne auto robiłeś swapa podziel się informacjami ile koników już pod maską
                                          po 3 my się pozdrawiam dzięki tym elementom na trasie i po zakupie przez allegro osoba nie wie o co chodzi i czasami pokazuje obraźliwe gesty

Komentarz

• michal2203
                                            Classic
                                            • 2010
                                            • 8

djczas, coś wrzucę ale na razie walczę z TEPSĄ bo mi łącze nawala od miesiąca, zrywa połączenie co kilka minut

Komentarz

• Purchawa
                                              Admin
                                              S_OCP Member
                                              • 2004
                                              • 8007

Dobra, trzeba sprawe przkeazac do prawnika i wytoczyc kolesiowi proces o odszkodowanie. :twisted:
                                              "...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
                                              Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"

STOP ECO-TERRORISM!

Komentarz

• marc!n
                                                Rider
                                                • 2009
                                                • 275

Zamieszczone przez Purchawa
                                                Dobra, trzeba sprawe przkeazac do prawnika i wytoczyc kolesiowi proces o odszkodowanie. :twisted:

Skoro juz SZEF zabrał głos to idziemy na wojne
                                                moja czarna SKODA OCTAVIA II 1.9 TDI
                                                sprzedaje na allegro - zapraszam ops:

Komentarz

• scr008
                                                  Ambiente
                                                  • 2009
                                                  • 191

Zamieszczone przez djczas
                                                  po 3 my się pozdrawiam dzięki tym elementom na trasie i po zakupie przez allegro osoba nie wie o co chodzi i czasami pokazuje obraźliwe gesty
                                                  ale zastanów się - kto kupi znaczek skoro nie ma pojęcia co to jest? przecież to bez sensu... a jeżeli wie co to jest - to znaczy ze był na forum i sie z nim utożsamia więc problemu nie ma...
                                                  Virus injected!

Komentarz

• djczas
                                                    RS
                                                    • 2005
                                                    • 9612

scr008, są tacy którzy nawet nie wiedzą o klubie a maja emblematy klubowe i to na nowych autach

Komentarz

Pracuję...