tiaaa, juz widze nowego superba z nowym logiem :haha: przeciez swiat padł by ze smiechu :szeroki_usmiech
Parking strzeżony niedaleko Wawelu.
Zwiń
X
-
Tuż pod Wawelem na ulicy Powiśle pod Hotelem Sheraton masz parking strzeżony. Parking nie podlega pod hotel i znajduje sie po przeciwnej stronie ulicy
Przeszkodą są ceny nieco z kosmosu, ale jeżeli szukasz parkingu blisko Wawelu to ten jest najbliżej i zawsze znajdziesz na nim wolne miejsce.Artur
Komentarz
-
-
r2r, ten parking jeszcze niedawno był rozkopany
Jahu55, parking strzeżony znajdziesz na ulicy Straszewskiego między ulicą Zwierzyniecką a ulicą Plac na groblach. (po prawej stronie jadąc od ulicy Zwierzynieckiej)Pozdrawiam,
Grzesiek
Była: O2@MY07@BXE / O2FL@MY10@BXE
Jest: O3@MY13@CHPA / B7@MY12@CFFB
Bartek "Dedon" 05.06.1988 - 07.08.2011[*]
Komentarz
-
-
Jest też strzeżony parking za Sheratonem, wjazd od Placu na Groblach. Ceny w miarę sensowne, negocjowalne. Jedyny minus to jakbyś chciał odebrać auto w nocy (ja potrzebowałem o 4 rano), to właścicielka niestety jest przygłucha i trzeba długo stać i dzwonić. No i druga sprawa. Nie byłem w Krakowie od lipca, więc nie wiem jak tam teraz z dojazdem.
Komentarz
-
-
winni77 Dzięki bardzo ale wiesz tak trochę lipa dzwonić z tekstem: "Dzień dobry, ile biorą Państwo za godzinę postoju samochodu osobowego" :lol: .
Myślałem, że ktoś z autopsji zna ceny i może poradzić. Głównie chodzi mi aby było to jak najbliżej Wawelu bo ja pójdę ciężko pracować a narzeczona z wózkiem zwiedzać
Komentarz
-
-
Jahu55, co ja mogę polecić ja mogę ci polecić parkingi na obrzeżu karkowa np na ulicy kalwaryjskiej przy koronie gdzie spokojnie sobie wsiądziesz do komunikacji miejskiej która w porównaniu z bydgoską jest jak prywatny samochód i z kalwaryjskiej podjechać 6 pod sam wawel parkingi pod wawelem i okolicach biorą po 6 zł za pół godziny lub więcej
Komentarz
-
-
Polecam na tyłach hotelu przy Gertrudy bodajże 6 (wklej w mapy google 50.058123,19.940827)
lub
Starowiślna chyba 7 (wklej w mapy google 50.058753,19.942934)zdroofko
daszek
http://www.motostat.pl/user_images/13387/icon1.png [1500-3000 obr/min]http://emoty.blox.pl/resource/hi.gif | oryg. instrukcja obsługi Octavia II
Komentarz
-
-
djczas Wiesz ostatni raz jeździłem komunikacją bydgoską jak chodziłem do liceum czyli kawałek czasu. No i tak mnie do siebie przekonała, że od tego czasu nie skorzystałem. Czy to BDG czy KRK a może WAWA ale komunikacji podziękuje. Zresztą ja ok ale co z narzeczoną i wózkiem?
Jak będę miał trochę czasu to z pewnością wszystko posprawdzam i napiszę, który wybrałem.
Komentarz
-
-
Jahu55, uwierz mi w Krakowie mamy fajne tramwaje niskopodłogowe z klimatyzacją i autobusy bardzo wygodne wiem bo sam sie przeprosiłem z komunikacją miejską w krk jak pół dnia w korkach zmarnowałem także wiesz tu nie ma problemu z wózkiem i narzeczoną
Bo jest szybka i bezproblemowa i wyjątkowo dobrze zorganizowana
Komentarz
-
-
djczas Być może masz rację ale trzeba wziąć pod uwagę jeszcze jeden aspekt np załamanie pogody. Zawsze szybciej i lepiej dojść do samochodu niż na przystanek potem wejść do komunikacji miejskiej dojechać, dojść na parking. Mimo twoich szczerych chęci skupię się na parkingu przy Wawelu. Ten na Gertrudy chyba będzie najlepszym rozwiązaniem. A tak z ciekawości jak to u was jest z parkingami są one ogrodzone etc. czy po prostu są to wyznaczone miejsca bez jakiegokolwiek zabezpieczenia?
Komentarz
-
-
Jahu55, pamiętaj też iż wokół starego miasta jest też strefa płatnego parkowania "C" a do tego w paru miejscach wokół plant np przy Tatrze Bagatela jest strefa "B" gdzie jest zakaz wjazdu więc rozglądaj się bacznie by Cię dzielna Straż Miejska nie dopadła :diabelski_usmiech
Tu masz link z mapką gdzie jaka strefa.... :diabelski_usmiech...JEDEN WARRRRCZY DRUGI TRĄĄĄBI A OCTAVIA KOMBII...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczasJahu55, uwierz mi w Krakowie mamy fajne tramwaje niskopodłogowe z klimatyzacją i autobusy bardzo wygodne wiem bo sam sie przeprosiłem z komunikacją miejską w krk jak pół dnia w korkach zmarnowałem także wiesz tu nie ma problemu z wózkiem i narzeczoną
Bo jest szybka i bezproblemowa i wyjątkowo dobrze zorganizowana
Komentarz
-
Komentarz