Zamieszczone przez wolt77
Po auta do Niemiec po super do..
Zwiń
X
-
Po auta do Niemiec po super do..
Właśnie wróciłem od znajomego który długo nosił się z zakupem auta. Chciał coś terenowego ewentualnie SUV, miał być luksusowy i z Dieslem.
Przeglądał oferty w Niemczech no i trochę drogo jak twierdził ale powiedział że jak nic do wakacji nie znajdzie to to jedzie i coś bierze.
Wczoraj wieczorem wrócił z wycieczki autem kupił VW Touareq'a 3.0TDI z reduktorami itd. W najbogatszej wersji rocznik 2009. Najlepsza jest cena: ta była 16 000e ale zbił do 12 500e.
Gdzie da się tak tanio kupić :?:
Ponoć w Grecji jest taki kryzys i tak nakładają podatki na auta że drogie auta Grecy wyprzedają na potęgę. W komisach stoją same najdroższe auta za ¼ ceny. Ferrari, Bentleye, Porsche po prostu wszystko co ma silnik większy niż 2 litry stoi w komisach czy też ma kartkę "Na sprzedaż".
Ponoć w tamtą stronę lecą tabuny pustych lawet.
Jednym słowem Masakra.O ortografie dba FF.
Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
Skoda Octavia & Audi A6
-
-
To samo we Francji, Wloszech i Hiszpani. W Hiszpani uzywaja zderzakow do... zderzania na parkingachPo co czujniki cofania, stuknelo to znaczy ze teraz trzeba wbic bieg do przodu.
VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Komentarz
-
-
Gosc z mojej weekendowej pracy kupil w tamtym tygodniu roczne bmw 5, combi, za 2,5tys zl. Oczywiscie wiadomo o co chodziKasa z AC doszla, wlasciciel sprzedal wrak, a jak sie wysuszy i wymieni wnetrze to ma sie samochod na chodzie.
VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bradleyGosc z mojej weekendowej pracy kupil w tamtym tygodniu roczne bmw 5, combi, za 2,5tys zl. Oczywiscie wiadomo o co chodziKasa z AC doszla, wlasciciel sprzedal wrak, a jak sie wysuszy i wymieni wnetrze to ma sie samochod na chodzie.
Komentarz
-
-
Ciekawe kto by kupil auto po powodzi za wiecej :lol: Jak pisalem, gosc dostal kase + wrak, wrak pocisnal dalej za 2,5k. Nie widze w tym nic dziwnego. To byla odpowiedz na tanie samochody z Polski na post Jark7.
Agamek12, jakbys kupil taki samochod za 15k zl to poczulbys sie lepiej?Bo dales wiecej chociaz to i tak jest kupa po powodzi, w ktora trzeba wlozyc drugie tyle ?
VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Komentarz
-
-
Same "papiery" są warte więcej niż te 2.5kzł, a przecież w takim wraku po powodzi można odzyskać jeszcze masę częsci takich jak szyby, zawieszenie, blachy, itp... Myślę, że taki wrak można sprzedać za kilkukrotnie wyższą cenę... Nie uwierzę w taką okazję, no chyba że jak już napisałem wcześniej: auto zostało sprzedane przez kretyna...
No ale to tylko moja opinia...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12auto zostało sprzedane przez kretyna...
Gość który jeździ rocznym BMW5 nie będzie się bawił jak Ty w szukanie każdej zł. Dostał kasę z ubezpieczalni równoważną wartości auta, resztę sprzedał pierwszemu lepszemu klientowiproste?
Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBZamieszczone przez Agamek12auto zostało sprzedane przez kretyna...
Gość który jeździ rocznym BMW5 nie będzie się bawił jak Ty w szukanie każdej zł. Dostał kasę z ubezpieczalni równoważną wartości auta, resztę sprzedał pierwszemu lepszemu klientowiproste?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBGość który jeździ rocznym BMW5 nie będzie się bawił jak Ty w szukanie każdej zł. Dostał kasę z ubezpieczalni równoważną wartości auta, resztę sprzedał pierwszemu lepszemu klientowi proste?
kurcze jak koles ma tyle kasy zeby bujac sie BMW to znaczy ze szanuje kase a nie tylek sobie nia potciera,
a jesli jest krystalicznie czysty to to auto odda na szrot tam gdzie jest jego miejsce
a nie bedzie chcial sobie kupic tydzien wakacji nad morzem za 2,5 tysia
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kbjanekkurcze jak koles ma tyle kasy zeby bujac sie BMW to znaczy ze szanuje kase a nie tylek sobie nia potciera,Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Agamek12, Jak dostajesz z AC odpowiednio duzo, a nie masz warunkow, czasu, checi na pierniczenie sie z rozbieraniem skorupy sprzedawaniem czesci, wysylkami, a potem oddaniem skorupy na zlom w celu wyrejestrowania i doplaty kolejnych 300-600zl za wydanie papieru o zezlomowaniu auta, to sprzedaje sie to co jest za jakis ekwiwalent pieniezny i ma reszte w glebokim powazaniu.
Komentarz
-
-
ostatnio sprzedałem wrak...mazda 323f z 97r...za 2400zł...
sorry ale nie wierze w takie okazje :wink:Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793
www.tuneforce.pl
www.dpfserwis.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kminksorry ale nie wierze w takie okazje :wink:
Oni tam szukaja pieniedzy i po prostu wszystko idzie za smieszna kase ... Ja sam bede smigal prawdopodobnie do Grekow na wakacje i to co chce zrobic to byc moze wrocic autem ... na handel, a co!Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
misiek^wro w Grecji podobnie jak we Włoszech można kupić taniej samochód tylko i wyłącznie dlatego że są one bardzie "zmęczone" życiem :-)Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793
www.tuneforce.pl
www.dpfserwis.pl
Komentarz
-
-
misiek^wro,
tylko zeby ci w polowie pobytu hotel nie powiedzial zbankrutowalismy,
zycze ci zebys za tyle wypoczal aczkolwiek zakladam ze za 1,3 to sam tam dolecisz, sam sie wyzywisz i sam ze pokoj posprzatasz,
chyba ze cos sie zmienilo od zeszlego roku,
w polsce tez jest kryzys i nie zauwazylem zeby mi ceny podwykonawcow padly na pysk, ba w niemczech jest duzy kryzys a auta jak ceny mialy tak im wzrosly
Komentarz
-
Komentarz