wystawiam ogloszenie a bardziej probuje wystawic i coz nie ma zapewne akceptacji.
niektorzy zasmiecaja dzial ogloszen pozostalosciami po innych markach lub rzeczami nie majacymi nic wspolnego z tematem skoda octavia.
niejednokrotnie ogloszenia takie jak moje o sprzedazy auta zainteresowaly by uzytkownikow forum,ale coz widzimisie niektorych wladnych na to nie pozwala.
zaraz tutaj zrobi sie allegro 2 i smieci nie majace nic wspolnego z tematem forum beda przewazaly
zdegustowany!
Skoda na codzien,renault trafic 2008 tdci do pracy.
jesper74, Spelniles wszystkie kryteria wstawienia ogloszenia m.in cene ??
Do tego jako, ze posiadasz maly staz na forum i jestes jakby nie patrzec swiezynka, to stosujemy pewnego rodzaju obostrzenie, bo wielu zalozylo tu konta, jedynie, aby wystawic ogloszenie i juz nic nigdy wiecej nie napisac - pewnie o to chodzi w Twoim przypadku.
Wiele osob bylo zbulwesowanych wlasnie z faktu, ze nowy loguje sie i 3 minuty potem zaklada ogloszenie ze sprzeda cos tam
Wiele osob bylo zbulwesowanych wlasnie z faktu, ze nowy loguje sie i 3 minuty potem zaklada ogloszenie ze sprzeda cos tam
nie żebym się wpierdzielał czy coś
ale w sumie co w tym złego?
jak ktoś chce coś sprzedać, w dobrej cenie, nie jest to ewidentny wałek...to tylko można się z tego cieszyć.
westwi78, No widzisz, zostalo to ustalone tak, ze to forum, nie bedzie slupem ogloszeniowym dla handlarzy, ktorych jedynym zajeciem bedzie wieszanie postow w dziale sprzedam.
-moja wina brakowalo kilku rzeczy ale jakby ktos byl zainteresowany to skorzysta z opcji mail lub priv i tak bylo napisane
-temat skierowany dla zainteresowanych ,a zainteresowany z cala pewnoscia zapyta
-a co do tylko handlu to sam mam 2 skody octavie
-a przybylem tutaj tylko ze swojej niewiedzy lub z ciekawosci
-nie sadze aby bylo dobra praktyka dyskryminowanie uzytkownikow z niewielkim stazem
-widzisz mam jeszcze 407 siodemke
-nie mialem problemu ze sprzedaza kol na forum,a dla uzytkownikow znizka 100zl
-sadze ze trzeba wyluzowac nie sprzedajemy w hurcie,a niejednokrotnie jestem pewien ze uzytkownik forum dostanie spory rabat
-traktujmy sie jak koledzy
- i to nie moja wina ze od niedawna posiadam octavie i nie sadze aby bylo stosowne wymawianie krotkiego stazu
-szanujmy sie i praktykujmy zasade ze wszyscy jestesmy kolegami
jesper74, tylko ludzi z takim podejściem jest 3/10 , nie raz czytałem już ogłoszenia fikcyjne i ludzi którzy po zablokowaniu konta znowu rejstrują się na forum pod nowym nickiem. Wszystkim nie dogodzisz , ale jak Ty coś kupisz od nowego użytkownika i nie dostaniesz przedmiotu mimo że kase wysłałes to do kogo skierujesz swoje żale ? Do moderatora żeby coś zrobił...
-jestesmy kolegami nie przyjaciolmi,nie mozna ufac bezgranicznie
-mozna transakcje puscic przez allegro,ale preferowany odbior osobisty
-probowalem 2 razy wystawic auto jak tutaj mozna kogos oszukac
-jesli jedyna przeszkoda bylo to ze mam maly staz to jestem lekko mowiac zdegustowany
_spojrzcie na dzial sprzedazy tam zaraz bedzie playstation w ofercie
-probowalem 2 razy wystawic auto jak tutaj mozna kogos oszukac
niekoniecznie oszukać, ale głównie chodzi o to, że często samochody "klubowe" są obdarzone większym zaufaniem
Zamieszczone przez jesper74
-jesli jedyna przeszkoda bylo to ze mam maly staz to jestem lekko mowiac zdegustowany
możesz być zdegustowany, co nie zmienia faktu, że co jakiś czas, ku mojemu :shock: wybuchają tu mniejsze i większe aferki związane właśnie z tym, że ktoś kogoś oszukał, okradł etc. wtedy oczywiście, bardzo często odpowiedzialnością za to próbuje się obarczać "osoby odpowiedzialne za forum", które do tej odpowiedzialności średnio się poczuwają, ale też mierzi je to, że ktoś próbuje wykorzystywać forum do swoich szwindelków, ponadto wymaga się od nas wypracowania mechanizmów, które chroniłyby userów przed takimi niegodziwcami, nie jesteśmy milicją ani nawet nie chcemy nią być i jedynym dostępnym dla nas mechanizmem odsiewu jest to czy ktoś jest z nami dłużej i wydaje nam się, że można mu zaufać.
zupełnie niepotrzebnie traktujesz to strasznie osobiście, ale jeśli jesteś tak bardzo pewny auta, które sprzedajesz i dajesz za nie głowę, to proszę bardzo wystaw a ja osobiście Ci to ogłoszenie puszczę.
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
jesper74, a przeczytałeś regulamin ogłoszeń? Ja dziś odrzuciłem twoje ogłoszenie, bo nie było w nim ceny. Zamiast przeczytać regulamin wystawiania ogłoszeń wolisz wylewać swoje żale tutaj :twisted:
ja tam wczoraj z premedytacją dałem jakiemus kolesiowi 3 punkciki, generalnie uważam, że jak ktoś mnie traktuje jak idiotę to powinien sie spodziewać tego samego :lol:
-nie biore tego osobiscie,bylem tylko zdziwiony
-sprobuje kiedys ponownie cos wystawic jak bede mial cos na zbyciu-
-a owa skode sprzedalem ,byla piekna
Komentarz