Rejestracje samochodowe

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • rybat
    Classic
    • 2010
    • 6

Rejestracje samochodowe

Ja nie zauważyłem, żeby w jakimś momencie przestali sprzedawać 1.6MPI, więc chyba nie powraca tak całkiem ;p
    Fajnie, dobrze że nie wycofują się całkiem z jednostek wolnossących, powinni jeszcze 1.4MPI odnowić dodać trochę mocy i obniżyć spalanie nieco.
  • tomecki994
    Ambiente
    • 2009
    • 201

Rejestracje samochodowe

Cześć
    Z racji tego iż interesuje się tablicami rejestracjami, kieruję do Was pytanie : czy nie macie może jakiś ciekawych zdjęć tablic indywidualnych ??? Będę wdzięczny.
    Pozdrawiam
    Octavia jest jak dobry lokaj - czasami zapominasz, że on w ogóle istnieje, ale gdyby go nie było, to świat zwaliłby Ci się na głowę.

Komentarz

• lukasz3112
      RS
      • 2008
      • 3607

tomecki994, ja teraz jak zmienię auto to zastanawiam się czy nie zrobić sobie tablic z napisem "ADHD". Widziałem coś takiego i bardzo mi się spodobało
      Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3

Komentarz

• tomecki994
        Ambiente
        • 2009
        • 201

W jakim województwie mieszkasz ?

Cena 4 literowej tablicy to chyba 800 zł
        Octavia jest jak dobry lokaj - czasami zapominasz, że on w ogóle istnieje, ale gdyby go nie było, to świat zwaliłby Ci się na głowę.

Komentarz

• lukasz3112
          RS
          • 2008
          • 3607

tomecki994, mazowieckie.
          Cena indywidualnych tablic rejestracyjnych to koszt 1000zł. Zwykłych 80zł. Niestety jest to droga zabawa
          Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3

Komentarz

• tomecki994
            Ambiente
            • 2009
            • 201

No niestety. Ale każdy zauwazy taką tablicę.

Gdy ja rejestrowałem auto , w WK były tablice 01-99UX. Nigdy nie zapomnę spojrzenia kobiety za okienkiem, gdy zapytałem się czy można sobie wybrać 99YY. Oczywiście nie dostałem takich

Komentarz

• arccuss
              Rider
              Moderatorr
              • 2009
              • 397
              • Octavia II (1Z3)
              • BZB 1.8 TSI 160 KM

Zamieszczone przez tomecki994
              czy nie macie może jakiś ciekawych zdjęć tablic indywidualnych ???
              Z zasady takich zdjęć, nawet jak mam (a mam), to nie publikuję... Poszanowanie prywatności jest u mnie dość wysoko cenione. Sam nie chciałbym by ktoś moje blachy publikował i tego nie robię... Jak zamieszczam fotę gdzieś- blachy są nieczytelne. Nie wymagaj od nas (myślę, że większość się zgodzi), czego chyba sam byś nie chciał w odniesieniu do siebie. :idea:
              Pozdrawiam- Arek.
              Perfect Service by DGW

Komentarz

• tomecki994
                Ambiente
                • 2009
                • 201

Nie no rozumiem, nikogo do niczego nie zmuszam.

Komentarz

• GreenArrow
                  L&K
                  • 2009
                  • 1052

lukasz3112, U mnie w mieście jeździ MINI z rejestracja ADHD

Komentarz

• bl
                    Rider
                    • 2009
                    • 389
                    • BMW
                    • CKFC 2.0 TDI CR 150 KM

Kilka lat temu widzialem TT z rejestracja D0 DOMU a tego osobnika spotkalem na A4 http://www.humorpage.pl/dzial/obrazk...stracja_polak/

Komentarz

• tomecki994
                      Ambiente
                      • 2009
                      • 201

Ta rejestracja to już legenda 8)

Komentarz

• Gumisiek
                        Ambiente
                        • 2009
                        • 148

GreenArrow, mówisz o tym ??

Fotosik.pl to idealne miejsce na Twoje zdjęcia i realizowanie pasji fotografią.

?

Komentarz

• GreenArrow
                          L&K
                          • 2009
                          • 1052

Gumisiek, dokładnie

Komentarz

• kruk4
                            Rider
                            • 2008
                            • 656

rejestracja X32_1AR0 -a w lusterku wstecznym koles widzi 0RAL SEX
                            ktoś chyba pół życia główkował
                            OCTAVIA 1.9TDI agr kombi
                            http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=379656#379656
                            MOJE CAR AUDIO
                            http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=25068

Komentarz

• Jac_ek
                              RS
                              • 2009
                              • 1733

kiedyś widziałem na Harleyu W0 LNOSC i markerem kreski nad S i C :szeroki_usmiech
                              - O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD

Komentarz

• Thundi
                                L&K
                                • 2005
                                • 1157

Ja często spotykam "D0 BUZI" czarne Porsche Cayenne - rejestracja zresztą też już jest legendą.

Natomiast co do tablic to tu: http://www.wptr.pl/ są zdjęcia indywidualnych ale i kosmicznych, złotych czy zabytkowych ale i też innych.

Indywidualne - to takie które ktoś sam sobie wymyślił (więcej tłumaczyć chyba nie trzeba)
                                Kosmiczne - to takie tablice które zostały wydane wcześniej niż powinny (najczęściej w jakiś sposób nawiązują do właściciela lub samochodu)
                                Złote - tablice zawierające ciąg danej cyfry np: 22222
                                Zabytkowe - to oczywiście tablice pojazdów zabytkowych

Edit:
                                Zamieszczone przez Jac_ek
                                kiedyś widziałem na Harleyu W0 LNOSC i markerem kreski nad S i C
                                We Wrocławiu jeździ Opel Monterey który ma rejestrację "D0 SAABA" a nad tablicą przyklejony napis "Wszystko" więc wychodzi napis "Wszytko D0 SAABA".
                                O ortografie dba FF.
                                Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
                                http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
                                Skoda Octavia & Audi A6

Komentarz

• tomecki994
                                  Ambiente
                                  • 2009
                                  • 201

Heh, na wptr.pl jestem dłuzej niż na ocp.pl :wink:

Dziękuje za linki. Zdjęcia trafiają do mojej ,, dyskowej " kolekcji

Posiadam też własną kolekcję. Pokaże moje tablice:

Uploaded with ImageShack.us

By tomecki994 at 2010-05-28

Żeby niebyło posądzeń - tablice znalezione i od znajomego z komisu.

Komentarz

• piernik
                                    Elegance
                                    S_OCP Member
                                    • 2007
                                    • 975
                                    • Octavia II combi (1Z5)
                                    • BSE 1.6 MPI 102 KM

Warszawiacy dobrze powinni znać rejestrację ze zdjęcia (auto spotkałem również w Lublinie). Ciekawe jak często jest zatrzymywane do kontroli?? :lol: :lol:

Komentarz

• Mihau
                                      RS
                                      • 2009
                                      • 7460
                                      • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

Zamieszczone przez piernik
                                      Ciekawe jak często jest zatrzymywane do kontroli?? :lol: :lol:
                                      podobno kierownik miał przej^%%^%^& i dosyć często go kasowali
                                      zresztą nie dziwnie się, bo kiedyś jakiś policjant postrzelił chłopaka za bluzkę z takim napisem. Nawet program o tym był w TV.
                                      O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

• tomecki994
                                        Ambiente
                                        • 2009
                                        • 201

piernik, ta tablica jest wydana wbrew rozporządzeniu, jeżeli ktoś by ją zgłosił, urzędnik wydający tą tablicę został zwolniony, a nawet więcej.

Komentarz

• pkacz
                                          Ambiente
                                          • 2008
                                          • 214
                                          • Octavia II (1Z3)
                                          • BKD 2.0 TDI 140 KM

Ja z 5 lat temu w Gdańsku widziałem auto o rejestracji: "G0 LF16V"... Zgadnijcie jakie to auto

Komentarz

Pracuję...