Zamieszczone przez szkoda
OCP głosuje, ale na kogo!
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
0Marek Jurek0%0Jarosław Aleksander Kaczyński0%0Bronisław Maria Komorowski0%0Janusz Ryszard Korwin-Mikke0%0Andrzej Zbigniew Lepper0%0Kornel Andrzej Morawiecki0%0Grzegorz Bernard Napieralski0%0Andrzej Marian Olechowski0%0Waldemar Pawlak0%0Bogusław Zbigniew Ziętek0%0nie wiem\nie głosuję0%0kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEMTagi: Brak
-
-
to oczywiście też nie jest agitacja, ale bardzo fajnie byłoby zobaczyć jak i czy rozjeżdżają się nasze głosy z Polską, zachęcam :!: :!: :!:
głosowanie oczywiście anonimowe, wyniki pojawią się kilka minut po zakończeniu ciszy.
niestety topik musi pozostać otwarty, więc może zachowujmy się tak, żeby nie trzeba było go zamykać, może głosowanie, a dyskusja potem, ok?saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
-
-
Zamieszczone przez dylan80szkoda, nie wiem czy wiesz, ale właśnie naruszyłeś w ten sposób cisze przedwyborczą, ja to mam w dupie, i nie wiem, dokładnie jak to jest, ale nadgorliwi mogą byc upierdliwi, za to grozi kara grzywny na dość pokaźną kwotę.....w tym roku szczególnie zie na to uparli....
[ Dodano: Nie 20 Cze, 10 01:14 ]
ale jak ktoś to zrobi to będę musiał z przykrością to zamknąć :?saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Wyjaśnienia Państwowej Komisji Wyborczej z dnia 18 czerwca 2010 r. w sprawie tzw. "ciszy wyborczej"
(ZPOW-603-125/10)
Państwowa Komisja Wyborcza przypomina, że zgodnie z art. 76b ust. 2 i art. 77 ust. 1 ustawy z dnia 27 września 1990 r. o wyborze Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej (Dz. U. z 2010 r. Nr 72, poz. 467) kampanii wyborczej nie można prowadzić na 24 godziny przed dniem głosowania i w dniu głosowania aż do jego zakończenia. W tym okresie zakazane jest zwoływanie zgromadzeń, organizowanie pochodów i manifestacji, wygłaszanie przemówień, rozdawanie ulotek, jak też prowadzenie w inny sposób agitacji na rzecz kandydatów.
Media mogą w dniu wyborów informować o przebiegu wyborów oraz pokazywać głosujących kandydatów.
Dopuszczalne jest także prezentowanie osób zachęcających do udziału w wyborach. Jednakże wypowiedzi tych osób nie mogą zawierać żadnych elementów agitacji na rzecz kandydatów. Wypowiedzi tych nie powinni jednak udzielać kandydaci na Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej, ani osoby wchodzące w skład tzw. sztabów kandydatów lub powszechnie kojarzone z danym kandydatem, gdyż może być to odbierane jako niedozwolona mobilizacja elektoratu tego kandydata.
W okresie tzw. ciszy wyborczej media mogą podawać informacje o kandydatach na Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej, jednakże informacje te muszą w ten sam sposób prezentować wszystkich kandydatów i obejmować wyłącznie dane zawarte w obwieszczeniu Państwowej Komisji Wyborczej o kandydatach na Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej, które będzie znajdowało się w każdym lokalu wyborczym.
Zakaz prowadzenia kampanii wyborczej w okresie tzw. ciszy wyborczej obejmuje również wszelką aktywność w Internecie. Oznacza to, że informacje mające nawet charakter agitacyjny umieszczone w Internecie do godz. 24.00 dnia 18 czerwca 2010 r. mogą w nim pozostać. W czasie ciszy wyborczej w Internecie można zamieszczać wyłącznie informacje niemające charakteru agitacji na rzecz kandydatów.
Ponadto w sobotę przedwyborczą i w dniu wyborów (przed zakończeniem głosowania) niedopuszczalne jest publikowanie wyników badań sondażowych o szacowanej frekwencji wyborczej. Natomiast w dniu wyborów można podawać informacje o cząstkowej frekwencji ustalonej przez Państwową Komisją Wyborczą, na podstawie danych otrzymanych z obwodowych komisji wyborczych.
Przewodniczący Państwowej Komisji Wyborczej: Stefan J. Jaworski
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomikttakie watki muszą być mocno moderowane, bo temperatura dyskusji może mocno podskoczyć
ale rozkład głosów fajnie będzie poznać.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
szkoda,
własciwie to nie jest specyfika forum - u nas w ogóle słabo z dyskusją z obydwu stron.
walka dla samej walki.
a tak właściwie to pamiętam jak dawno temu na lekcji WOS dowiedziałem się ze z definicji celem partii jest zdobycie władzy - a wtedy myślałem ze celem jest jakaś zmiana, rozwój państwa itp. , a zdobycie władzy jest tylko środkiem. a jest odwrotnie - to czym nas mamią to tylko szczebel w drabinie do celu.ech...
TomikT
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MihauZamieszczone przez arturas03Bronek- Maria :?: Nie rozumiem jego rodziców :lol:!!NOWOŚĆ W OFERCIE LIQUI MOLY MOLYGEN 5W50!!
Sklep VAGTECH
Oficjalny dystrybutor olei Meguin
Ul. Łopuszańska 53 (pn-pt - 9.00-17.00, sob - 10.00-13.00)
02-232 Warszawa
tel. 22 8462646, kom. 692312345, 694 679 252
Komentarz
-
-
no proszę, myślałem, że będzie gorzej
[ Dodano: Nie 20 Cze, 10 20:10 ]
szkoda, że tak mało głosow, no ale za póxno na ten zajebisty pomysł wpadłem, dopiero zapłodniony przez Jac_ek'a
[ Dodano: Nie 20 Cze, 10 20:11 ]
Napieralski wypas jak dla mniesaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaNapieralski wypas jak dla mnie-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shado80% głosów w USA na Kaczyńskiego..... :shock: Chcą nam zrobić na złość czy co :?:
bo średnio mi się podoba, żeby ktoś kto mieszka za granicą miał wpływ na to co się dzieje tutaj...saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
Komentarz