Ja głosowałem na Korwina-Mikke, ale do ostatniej chwili się zastanawiałem czy nie głosować na Jarka, bo wiedziałem że Korwin większych szans nie ma. Kaczyński nie jest idealny, bo idealnym dla mnie prezydentem byłbym chyba tylko ja sam, ale bardziej cenię jego niż Komorowskiego, który wg mnie jest bez wyraźnego charakteru i lubi lizać innym d*py. Bronek będzie tak tańczył jak mu Putin, Merkel czy kto inny zagra.
OCP głosuje, ale na kogo!
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
a widzisz ugryzło Cie bo za kaczyńskimi jestes a ja głosowałem na komora ale z tego powodu nie bede po tobie jezdził. Coc moge powiedziec jak mozna byc tak durnym zeby na kaczynskiego głosowac
[ Dodano: Nie 20 Cze, 10 23:23 ]
szkoda ja jestem za bo kolega sie zabardzo spinahttp://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
była:2006 octavia 1fl 101KM ATD
2001 octavia 1fl RS 180KM AUQ
JEST
megane 3 rs 2.0T niby 250Km a chyba więcej
octavia 1FL kombi 1.9TDI 4X4 ATD
octavia 2 2.0TDI BKD
Komentarz
-
-
pomyliłem sobie gościhttp://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
JEST
octavia 2 2.0TDI BKD
Komentarz
-
-
Ja krótko: naczytałem się ostatnio różnych opinii z różnych stron politycznej sceny. I najbardziej wkurza mnie jedno: jak można posądzać kogoś o wadę na umyśle tylko dlatego, że popiera innego kandydata niż np. ja?
A co moich przekonań: osobiście nie było wśród kandydatów takiego, którego poparłbym bez wahania. Polscy politycy są świetni w walce o władzę a strasznie ciency w jej sprawowaniu. PO od PiSu wcale tak wiele nie różni - ich kandydatów także. Ich walka polityczna polega teraz na szukaniu wpadek, kiepskich tekstów i momentów, kiedy udało się przeciwnika wyprowadzić z równowagi. Większość z nas w wyborze zapewne polega na swoich dawnych preferencjach, tradycjach rodzinnych, wśród znajomych i najczęściej w kształtowaniu swojej opinii korzysta selektywnie z tych lub innych mediów. Najczęściej z tych, z którymi najłatwiej jest się nam zgodzić.
Ani prezydentura BK ani JK na pewno sielanką nie będzie ale z wyborem większości należy się zgodzić i tyle, bo na tym polega demokracja. A jak czytam ile jadu leci z jednej i z drugiej strony, to nie wiem, czy to jest możliwe.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pascalZamieszczone przez Agamek12keneida napisał/a:
Ja głosowałem na Korwina.
To zwykły populista jest. Hasło (między innymi) o zniesieniu podatków lub chociaż ich 7-mio krotnym obniżeniu jest bardzo chwytne, ale niemożliwe do zrealizowania. No chyba ze zgodzimy się na eutanazję emerytów i rencistów, zablokujemy spłatę wszelkich kredytów zaciągniętych przez Polskę, itp.
Komentarz
-
-
no nie ma na kogo głosować ale na kogoś jednak trzeba zagłosować a z zpluta zgadzam sie w 100 % widac jak juz na kogos innego zagłosujesz to dla pana chlebojada bedziesz debilem :roll:http://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
JEST
octavia 2 2.0TDI BKD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BartolomeoJa głosowałem na Korwina-Mikke, ale do ostatniej chwili się zastanawiałem czy nie głosować na Jarka, bo wiedziałem że Korwin większych szans nie ma. Kaczyński nie jest idealny, bo idealnym dla mnie prezydentem byłbym chyba tylko ja sam, ale bardziej cenię jego niż Komorowskiego, który wg mnie jest bez wyraźnego charakteru i lubi lizać innym d*py. Bronek będzie tak tańczył jak mu Putin, Merkel czy kto inny zagra.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Rekin ChlebojadPrzepraszam:
To wyjezdzaj!! Nikt cie tu nie trzyma.
Oj ludzie beda płakac , oj będa!! Jeden rzad jednej partii, będą jaja. Wszytskie ustawy z raczki do raczki itd, ja nie rozumiem prostactwa i durnoty ludzkiej jak można głosować na Komora Marie Borka??
Juz Donald naobiecywał, a ten "wąsiasty" z tej samej partii!! Bedzie taki "śmiech" że szkoda gadac.
Ja od zawsze za Państwem Kaczyńskim i bede sie tego trzymał. Lepiej oddac trzeba było głos na innego kandydata niż na Komora-Komucha co Ruskich sprowadzi lada moment do Polski.
prowadz dyskusje bardziej kulturalnie i nie obrazaj kandydatów nawet jak ich nie popierasz i nie siej nieprawdy...BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adi747szkoda ja jestem za bo kolega sie zabardzo spina
Ok ja CHYBA kończe ten temat bo nie chce mi sie kłucic.
Komentarz
-
-
nie jestem z 1990 tylko 1989 to po pierwsze po drugie co powiedzieć o tobie skoro jak juz ktos wyrazi swoje zdanie dla Ciebie jest debilem?? to albo jestes zajebistym samolubem albo juz nie wiem jak to nazwać dlamnie mozesz se głosowac na kogo chcesz i nie powiem ze jestes matołhttp://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
JEST
octavia 2 2.0TDI BKD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Rekin ChlebojadOk ja CHYBA kończe ten temat bo nie chce mi sie kłucic.
a co wymagac od polityków skoro po nas widać jak sie zachowujemy i jak akceptujemy to jak ktos ma inne zdanie
szkoda proponuje zamknąc temat albo tym bardziej agresywnym po - dac
ten temat nie powinien służyc do klutni na forum tylko do ewentualnego wypowiedzenia sie kazdej osoby i wyzywanie od durni itp jest nie na miejscu i świadczy o danej osobie która to pisze i nie potrafi uszanować tego że ktoś moze miec inne zdanie no bo niby jak....
PS pozdrawiam wszyskich którzy głosowali i skorzystali z tego prawa które daje nam demokratyczne państwoBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adi747dlamnie mozesz se głosowac na kogo chcesz i nie powiem ze jestes matoł
No ale Polak uczy sie na błędach ( jeszcze raz powtarzam nie chodzi mi o samego kandydata).
Jesli kogos "wielce" uraziłem to oficjalnie przepraszam.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Rekin Chlebojadja tu nikogo nienawyzywałem , tylko napisałem co myśle ogółem o ludziach co bezmyślnie sa nakrecani przez np: TVN i wyborcza. Kazdy głosuje na kogo chce, tak jak pisałem JA nie patrzyłem tyle co na kandydata co na klub Parlamentarny aby tylko nie zdażylo sie tak , że bedzie Premier i Prezydent razem.
No ale Polak uczy sie na błędach ( jeszcze raz powtarzam nie chodzi mi o samego kandydata).
jedni sa nakrecani przez tvn inni przez tvp a jeszcze inny przez trwam wolna polska i nic ci do tego
[ Dodano: Nie 20 Cze, 10 23:50 ]
blackrs, ja wnioskuję za banankiem dla Szkody... co Ty na to?
to głosujmy hehe :PBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
Komentarz
-
Komentarz