OCP głosuje, ale na kogo!

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • blackrs
    RS
    • 2008
    • 4826
    • Superb II combi (3T5)
    • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

andre3 ja bym an niego glosowal tylko niech pzrejawi troche inicjatywy a to jakis bierny pozostaje :P halo szkoda to my glos ludu cie wzywa
    zamnij temat zamnij temat !!!
    BYŁA o1 rs
    BYŁA o2 1.6
    JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG

Komentarz

• Rekin Chlebojad
      Rider
      • 2010
      • 474

wiec pytam ponownie czy jak rzadzilo pis i lech kaczynski to bylo ok ze byli z jednej partii?
      a był premierem jak jego ŚP brat był prezydentem?? Sam PiS niewiele zdziałał PO tez maczało swoje palce w wielu sprawach, zreszta jak czlowiekowi co chce zrobic porzadek w państwie sie cały czas podkłada nogi, i oczernia w mediach, to powiedz mi jak inaczej ludzie maja myslec na jego temat?? ( a po śmierci nagle wielki Polak itd)
      Z psychologii: jak by człowiek setki razy dziennie miał "wbijane " do głowy że jest czarny przez wiele lat to by w końcu zacza sie zastanawiac nad tym czy przypadkiem czarny nie jest.
      [scroll:d077aef450]Moja Czesia 1.6 TDI CR DSG---SPRZEDANA------> Jest Lexus CT200h [/scroll:d077aef450]

Komentarz

• blackrs
        RS
        • 2008
        • 4826
        • Superb II combi (3T5)

Zamieszczone przez Rekin Chlebojad
        a był premierem jak jego ŚP brat był prezydentem?? Sam PiS niewiele zdziałał PO tez maczało swoje palce w wielu sprawach, zreszta jak czlowiekowi co chce zrobic porzadek w państwie sie cały czas podkłada nogi, i oczernia w mediach, to powiedz mi jak inaczej ludzie maja myslec na jego temat?? ( a po śmierci nagle wielki Polak itd)
        Z psychologii: jak by człowiek setki razy dziennie miał "wbijane " do głowy że jest czarny przez wiele lat to by w końcu zacza sie zastanawiac nad tym czy przypadkiem czarny nie jest.
        to cos slabo sie orientujesz kolego w polityce sam lech jarka na premiera nominował- skleroza?
        dla mnie tam lech nie był wielki niczym sie nie zapisal w mojej pamieci niczego wielkiego nei ździalał
        wielki to był np Piłsudski
        BYŁA o1 rs
        BYŁA o2 1.6

Komentarz

• fernando
          RS
          S_OCP Member
          • 2006
          • 1890

Rekin Chlebojad, możesz być ślepo zapatrzony w braci Kaczyńskich i głosować sobie na kogo chcesz, ale zachowaj tutaj kulturę wypowiedzi, jako że jesteś nowy na Forum i powinieneś dostosować się do panujących tutaj zasad :!:

Komentarz

• blackrs
            RS
            • 2008
            • 4826
            • Superb II combi (3T5)

Zamieszczone przez fernando
            Rekin Chlebojad, możesz być ślepo zapatrzony w braci Kaczyńskich i głosować sobie na kogo chcesz, ale zachowaj tutaj kulturę wypowiedzi, jako że jesteś nowy na Forum i powinieneś dostosować się do panujących tutaj zasad :!:
            piwo mu dobrze gada
            BYŁA o1 rs
            BYŁA o2 1.6

Komentarz

• Rekin Chlebojad
              Rider
              • 2010
              • 474

Zamieszczone przez blackrs
              to cos slabo sie orientujesz kolego w polityce sam lech jarka na premiera nominował- skleroza?
              dla mnie tam lech nie był wielki niczym sie nie zapisal w mojej pamieci niczego wielkiego nei ździalał
              wielki to był np Piłsudski
              owszem, tyle że ile on był tym premierem??
              Nic wielkiego nie zrobił, bo jak mogł cos zdziałac jak wkoło tylko banda złodzieii, gasarbaiterów i "byłych" komunistow, tak jak juz pisałem , nie dali sie wykazać i zrobic porzadku w Państwie , tylko w oczach mediów był cały czas oczerniany, co odbijało sie potem na myśleniu społeczeństwa. No niestety jak by mogł zrobić porzadek to podejżewam że ponad połowa osob na państwowych stołkach zostało by na bezrobociu albo za kratami, i ci właśnie wszelkimi siłami starali sie ośmieszac rzad Prezydenta IV RP.

[ Dodano: Pon 21 Cze, 10 00:18 ]
              Rekin Chlebojad, możesz być ślepo zapatrzony w braci Kaczyńskich i głosować sobie na kogo chcesz, ale zachowaj tutaj kulturę wypowiedzi, jako że jesteś nowy na Forum i powinieneś dostosować się do panujących tutaj zasad
              czy to ma jakies znaczenie czy jestem nowy czy "stary" na forum?? chyba każdy ma takie samo prawo. A głosowac i tak bede na kogo chce i nikomu nie nazucam na kogo ma głosowac tylko wypowiadam swoje własne zdanie.
              [scroll:d077aef450]Moja Czesia 1.6 TDI CR DSG---SPRZEDANA------> Jest Lexus CT200h [/scroll:d077aef450]

Komentarz

• blackrs
                RS
                • 2008
                • 4826
                • Superb II combi (3T5)

owszem, tyle że ile on był tym premierem??
                Nic wielkiego nie zrobił, bo jak mogł cos zdziałac jak wkoło tylko banda złodzieii, gasarbaiterów i "byłych" komunistow, tak jak juz pisałem , nie dali sie wykazać i zrobic porzadku w Państwie , tylko w oczach mediów był cały czas oczerniany, co odbijało sie potem na myśleniu społeczeństwa. No niestety jak by mogł zrobić porzadek to podejżewam że ponad połowa osob na państwowych stołkach zostało by na bezrobociu albo za kratami, i ci właśnie wszelkimi siłami starali sie ośmieszac rzad Prezydenta IV RP
                dla chcacego nic trudnego zeby chcial to by zrobil ale mniejsza oto
                ach ci komunisci widze ze ty z tych co jak nie za kaczynskim to odrazu cham i zlodziej..
                żal....
                ja za nimi nie jestem ale ich nie obrazam wiec wyluzuj

apel do adnimistraci prosze o bana dla tego osobnika bo jest strasznym pieniaczem nie potrafi prowadzic kulturalnego dialogu wprowadza niepotrzebny zamet na forum!!!!!
                BYŁA o1 rs
                BYŁA o2 1.6

Komentarz

• fernando
                  RS
                  S_OCP Member
                  • 2006
                  • 1890

No niestety jak by mogł zrobić porzadek to podejżewam że ponad połowa osob na państwowych stołkach zostało by na bezrobociu albo za kratami, i ci właśnie wszelkimi siłami starali sie ośmieszac rzad Prezydenta IV RP.
                  Ale teraz to pojechałeś... WOOOOW, takiego czegoś to się nie spodziewałem. Krótko: LK jako prezydent stolicy zwolnił 1500 osób (jakiś wymyślony powód typu redukcja etatów) i... wkrótce zatrudnił 2500 innych :szeroki_usmiech na pewno z większymi kompetencjami itd. Za jego prezydentury nawet budka strażnika była obsadzona urzędnikami - NIKT, żaden prezydent do tej pory nie zatrudniał tylu ludzi :lol:

[ Dodano: Pon 21 Cze, 10 00:22 ]
                  czy to ma jakies znaczenie czy jestem nowy czy "stary" na forum?? chyba każdy ma takie samo prawo. A głosowac i tak bede na kogo chce i nikomu nie nazucam na kogo ma głosowac tylko wypowiadam swoje własne zdanie.
                  Ma to o tyle znaczenie, że nie zdążyłeś się zapoznać z atmosferą i zasadami panującymi na tym forum. I nikt nie ma prawa tutaj siać zamętu i obrażać innych, o czym możesz się wkrótce przekonać, jeśli dalej będziesz tak agresywnie się wypowiadał :wink:

Komentarz

• blackrs
                    RS
                    • 2008
                    • 4826
                    • Superb II combi (3T5)

czy to ma jakies znaczenie czy jestem nowy czy "stary" na forum?? chyba każdy ma takie samo prawo. A głosowac i tak bede na kogo chce i nikomu nie nazucam na kogo ma głosowac tylko wypowiadam swoje własne zdanie
                    znaczenia nie ma tylko widac ze jako nowy nie znasz zadad kultury jaka tu obowiazuje i taki zamet jest zbedny.
                    nie narzucasz nikomu kto na kogo ma glosowac ale obraźliwie wypowiadasz sie na temat odczuc innych oraz polityków na których nie glosujesz

[ Dodano: Pon 21 Cze, 10 00:27 ]
                    Nic wielkiego nie zrobił, bo jak mogł cos zdziałac jak wkoło tylko banda złodzieii, gasarbaiterów i "byłych" komunistow, tak jak juz pisałem , nie dali sie wykazać i zrobic porzadku w Państwie
                    he to jak nic nie zrobił to co piszesz ze byl wielkim czlowiekiem
                    widze brak rozeznani konsekwencji i mała znajomosc tematu u ciebie
                    lepiej bedzie jak ladnie przeprosisz za zamet jaki spowodowales na forum
                    twój poziom rozmowy jest mniejszy niz 0.
                    widac tu typowe zachowanie pieniacza który wszystki wie najlepiej a cala reszta to debile zlodzieje i jaki ten kraj durny.... ojoj
                    BYŁA o1 rs
                    BYŁA o2 1.6

Komentarz

• keneida
                      Rider
                      • 2010
                      • 316

Dyskutujecie za jednym i za drugim a to nie ma żadnego sensu.

Oni tylko odstawiają szopkę co wybory a potem robią i co chcą.
                      Jakby im naprawdę zależało na jakichś zmianach to by robili coś konkretnego a nie tworzli kolejne gnioty nazywane ustawami dzięki którym prawo jest tak skomplikowane, że każdy robi sobie swoje interpretacja a na końcu obywatel jest pokrzywodzony.

Obniżka podatków jest możliwa, tylko trzeba skończyć z rozdawnictem państwa. Jest prywatyzacja proszę bardzo. Sprzedają coś, niech to będzie licytacja, wyciągnie się jak najwięcej kasy i te pieniądze pójdą na emerytury. W końcu te zakłady co sprzedają zostały wybudowane z podatków tych ludzi co teraz są na emeryturze.

Rząd ma tworzyć proste prawo. Zapewniać bezpieczeństwo dla obywateli wewnątrz i z zewnątrz.

Komisja "przyjazne pańswo" działa już trochę a nic konretnego nie zrobiła.
                      Co normalnego człowieka obchodzą parytety i inne pierdoły nad którymi siedzą i dumają posłowie.
                      Wrocławskie spoty

Komentarz

• Rekin Chlebojad
                        Rider
                        • 2010
                        • 474

Ale teraz to pojechałeś... WOOOOW, takiego czegoś to się nie spodziewałem.
                        żaden prezydent do tej pory nie zatrudniał tylu ludzi
                        no widzisz jak cie zaskoczyłem hihihi
                        i sam widzisz prace społeczeństwu dawał
                        apel do adnimistraci prosze o bana dla tego osobnika bo jest strasznym pieniaczem nie potrafi prowadzic kulturalnego dialogu wprowadza niepotrzebny zamet na forum!!!!!
                        Admin wydaje mi sie że wiedział co robi zostawiac ten temat otwarty!! I to jest forum motoryzacyjne, a dział do wypowiedzi otwartych, wiec moge sobie mówic co mi sie podoba, a ty idac prostą scieżka nie dając sobie rady z moimi wypowiedziami , odrazu ban?? Uważasz , że bede
                        płakac jak bana dostane?? To bedzie kara dla mnie od ciebie?? Admin jutro wstanie poczyta, i podejmie decyzje, dawanie banów czy ostrzeżeń, jak graja emocje "powyborcze" było by nienamiejscu ale ta decyzje zostawie administracji

Komentarz

• blackrs
                          RS
                          • 2008
                          • 4826
                          • Superb II combi (3T5)

Zamieszczone przez keneida
                          Dyskutujecie za jednym i za drugim a to nie ma żadnego sensu.
                          żeby bylo jasne ja nie prowadze tej dyskusji by bronic któregos z kandydatów bardziej chodzi mi o forme naszej rozmowy kazdy ma poglad jaki ma ale mozna go wyrazac w sposób bardziej kulturalny niz kolega REKIN CHLEBOJAD
                          Rząd ma tworzyć proste prawo. Zapewniać bezpieczeństwo dla obywateli wewnątrz i z zewnątrz.
                          świete słowa chociaz ja jako prawnik dośc sporo z tego rozumiem ale uwazam ze powonno byc bardziej jasne i przejzyste dla przecietnego obywatela
                          BYŁA o1 rs
                          BYŁA o2 1.6

Komentarz

• Rekin Chlebojad
                            Rider
                            • 2010
                            • 474

keneida, powiem ci , że zgadzam sie w 99.9% co piszesz.
                            twój poziom rozmowy jest mniejszy niz 0.
                            widac tu typowe zachowanie pieniacza
                            lecz niechce sie zniżac do tak niskiego poziomu
                            to już jest obrażanie typowe w moja strone , wiec może ty sie opanój troche.

Komentarz

• blackrs
                              RS
                              • 2008
                              • 4826
                              • Superb II combi (3T5)

Admin wydaje mi sie że wiedział co robi zostawiac ten temat otwarty!! I to jest forum motoryzacyjne, a dział do wypowiedzi otwartych, wiec moge sobie mówic co mi sie podoba, a ty idac prostą scieżka nie dając sobie rady z moimi wypowiedziami , odrazu ban?? Uważasz , że bede
                              płakac jak bana dostane?? To bedzie kara dla mnie od ciebie?? Admin jutro wstanie poczyta, i podejmie decyzje, dawanie banów czy ostrzeżeń, jak graja emocje "powyborcze" było by nienamiejscu ale ta decyzje zostawie administracji
                              uwiez mi że daje sobie rade z twoimi ywpowiedziami lecz niechce sie zniżac do tak niskiego poziomu
                              bana powinienes dostac nie za swoje poglady lecz za to w jaki sposób je wyrazasz
                              zauwaz ze mozesz obrazac uczucia innych a to jest nie na miejscu i nieporzadane na tym forum
                              nic bym nie mial do ciebie jak bys wyrazał swoje zdanie w bardziej łagodny sposob nie atakujac wszystkich innych którzy nie sa w pis
                              ja jestem za po ale pis-u nie obraziłem ani razu

[ Dodano: Pon 21 Cze, 10 00:39 ]
                              to już jest obrażanie typowe w moja strone , wiec może ty sie opanój troche.
                              absolutnie nie chce cie obrażac tylko stwierdzam fakty na podstawie materialów których mi dostarczasz...
                              szkoda bo wolał bym toba porozmawiac w zupelnie inny sposób i chyba jednak na inny temat niz polityka :P np motoryzacja
                              BYŁA o1 rs
                              BYŁA o2 1.6

Komentarz

• Rekin Chlebojad
                                Rider
                                • 2010
                                • 474

szkoda bo wolał bym toba porozmawiac w zupelnie inny sposób i chyba jednak na inny temat niz polityka np motoryzacja
                                No niestety ilu ludzi na ziemi , tyle pogladów politycznych, i przy tym chyba "każdy" sie "...pokłuci....", na temat motoryzacji bardzo chetnie bym pogadał (chodz na temat diesli, nie mam prawie żadnego pojecia tak samo silnikow benzynowych turbo), ale jak już dostane bana to niepogadamy niestety;(

Komentarz

• blackrs
                                  RS
                                  • 2008
                                  • 4826
                                  • Superb II combi (3T5)

sie okaze pozdrawiam w kazdym razie zycze spokojnej nocy i ostudzenia emocji
                                  BYŁA o1 rs
                                  BYŁA o2 1.6

Komentarz

• shok
                                    RS
                                    • 2009
                                    • 2070
                                    • Octavia I (1U2)
                                    • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

A ja dodam w tym temacie tyle.Niech każdy w sobie na spokojnie pomyśli.Czy przed wyborami(nie tylko prezydenckimi) chociaż zapoznał się z programem danej partii ,kandydata? Większość głosuje na to co mówią media(niestety jest wszechwładna) lub na hasła wyborcze. Już nawet nie chcę pisać o wyborach samorządowych.Ludzie głosują na partie bo tak im nakreślają media (z lewej,prawej,środkowej i wspólnej do której należą chorągiewki)Czy zauważył ktokolwiek z was rzecz taką,iż jedne partie zanikają powstają nowe a w telewizji te same twarze polityków.Czyż to nie Ci sami ludzie jednak już pod inna banderom...
                                    Panowie wyluzujcie.

Komentarz

• Mihau
                                      RS
                                      • 2009
                                      • 7460
                                      • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

Zamieszczone przez shok
                                      Czy przed wyborami(nie tylko prezydenckimi) chociaż zapoznał się z programem danej partii ,kandydata?
                                      i tak nie spełnią wszystkich obietnic (jak spełnią 20% to będzie git), bo te ich postulaty to IMO to pic na wodę, fotomontaż tylko żeby zdobyć głosy.
                                      Zamieszczone przez shok
                                      Czy zauważył ktokolwiek z was rzecz taką,iż jedne partie zanikają powstają nowe a w telewizji te same twarze polityków.Czyż to nie Ci sami ludzie jednak już pod inna banderom...
                                      jeżeli chodzi Ci o to, że np. poseł Kowalski odchodzi z partii X lub partia X przestaje istnieć i zakłada partię Y i głosi to samo co wcześniej to się z Tobą zgodzę.
                                      O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

• JanuszSz
                                        RS
                                        S_OCP Member
                                        • 2007
                                        • 2835
                                        • Superb II combi (3T5)

Rząd ma tworzyć proste prawo.
                                        Od tworzenia prawa jest Sejm.
                                        Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.

Komentarz

• szkoda
                                          RS
                                          S_OCP Member
                                          • 2005
                                          • 22543

no co jest, nie można iść spać do cholery :?: :szeroki_usmiech
                                          nawet nie było tak źle, jak myslałem, ale rzeczywiscie, nie ma co się antagonizować z powodu głupiej polityki i polityków, pokłóćmy się o to co zwykle, nie ma co sobie dokładać!
                                          podziękował za głosowanie
                                          saport techniczny baj DGW
                                          była BKD+DSG '05 120kkm
                                          była BXE '08 190kkm
                                          no i nie ma :-)

Komentarz

Pracuję...