Czy coś źle posługuję się wyszukiwarką, czy po protu mnie nie ma "macherstudio" chyba 5 profili
shoponik
mała czarna
mokra czeszka
moje polo
passi
.... nic
Czy coś źle posługuję się wyszukiwarką, czy po protu mnie nie ma "macherstudio" chyba 5 profili
shoponik
mała czarna
mokra czeszka
moje polo
passi
.... nic
a kiedy dodałeś auto do showroomu?
bo jak się posortuje po dacie założenia wątku, to najnowsze wątki są z czerwca 2015
tak jak by nie było całej puli aut z ostatniego 1,5 roku
Niestety największe braki są chyba właśnie w Nasze Auta. Pracujemy, nad sposobem ręcznego przeniesienia postów.
Migracja automatyczna nie poradziła sobie z tym.
ja zakładałem we wrześniu i nie ma całego watku.
ja ogólnie teraz na forum nie mogę się odnaleźć trzeba będzie sporo czasu poświecić na przyzwyczajenie się
BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Najgorsze jest jednak to ze po dodaniu posta w show room nie będzie możliwości jego zmiany aktualizacji (przynajmniej nie widzę) raz dodany zatwierdzony umieszczony i koniec .... oj miłe zaskoczenie dzisiaj widoczny przycisk edycji Super
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
Panowie, brakuje mi jednej rzeczy na tym nowym forum - możliwości zwinięcia głównych "sekcji" na stronie głównej (np. STREFA KLUBU, MOTORYZACJA-OGÓLNE itd..).
Poprzednio, jeśli nie byłem zainteresowany tematami związanymi np z Octavią I, Octavią III lub innymi, wystarczyło, że kliknąłem w główną nazwę sekcji i całość ładnie się zwijała. Ustawienia te były zapamiętywane i przy każdym logowaniu nie musiałem już powtarzać tej czynności. Czy jest możliwość, aby wprowadzić coś takiego na obecnym?
No i gdyby była jeszcze możliwość zmiany kolorów wątków, które są nowe - ten niebieski jakoś zlewa się bardzo z tłem i czcionka, więc gdyby kolory dla nowych lub nieczytanych wątków dało się zmienić też byłoby fajnie.
To tylko takie moje uwagi...
PS. Ale ważne, że forum znowu działa i jest co czytać!!
O2 FL 2.0 TDI ==>> http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=71836 Maciej
Kierownice MF, tempomaty, MFA w grupie VAG Skoda, VW, Seat, Audi. Montaż, kodowanie sterowników, sterowniki, wiązki i inne..
[QUOTE=mackowski;n2447510]Panowie, brakuje mi jednej rzeczy na tym nowym forum - możliwości zwinięcia głównych "sekcji" na stronie głównej (np. STREFA KLUBU, MOTORYZACJA-OGÓLNE itd..).
Poprzednio, jeśli nie byłem zainteresowany tematami związanymi np z Octavią I, Octavią III lub innymi, wystarczyło, że kliknąłem w główną nazwę sekcji i całość ładnie się zwijała. Ustawienia te były zapamiętywane i przy każdym logowaniu nie musiałem już powtarzać tej czynności. Czy jest możliwość, aby wprowadzić coś takiego na obecnym?
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
W showroomie jeszcze jest taki bład że niektóre tematy zaczynają się od niewłaściwych postów. U mnie np. jest tak, że mój temat zaczyna się od posta wogóle niezwiązanego z moim autem i wpisanego przez mirbar7.Tak jakby mirbar7 założył temat. widziałem że nie tylko u mnie jest taka sytuacja. Podejrzewam, że dlatego też niektórzy nie moga znaleźć swojego tematu, gdyz w tej chwili ktoś inny jest założycielem ich tematu. Zobaczcie jak to wygląda: http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...i-dsg-by-yarwa
Komentarz