Muzyka za kółkiem
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Booking enquiries: [email protected] Buy: https://www.beatport.com/track/tarantula-7-year-itch-rework/9243625 https://www.facebook.com/miamendi https:/...
Komentarz
-
-
Legenda rave - Dune is back:
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Komentarz
-
-
trochę oldscholla:
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
- to z "chlopaków na Ibizie"
Komentarz
-
-
jak ktoś lubi klimat Chicane, nie pogardzi nowym albumem (w klimacie jego muzy mocno) : "Sun:Sets 2018 (selected by Chicane)", dobra mieszanka progressive house, trance i chill 50 kawałków, polecam:
Komentarz
-
-
Zależy jaki mam nastrój i z kim jadę Ja lubię słuchać ciężkiej muzyki w aucie jak jadę w celu rozładowania emocji. Problem zaczyna się jak jadę z moją dziewczyną bo ona nie rozumie zasady, że ten kto prowadzi decyduje o muzyce... Zazwyczaj się kłócimy o to albo prowadzimy wojnę i przełączamy piosenki... Niestety mamy różne gusta muzyczne co w aucie jest nie do pogodzenia.
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
fajne remixy zmiksowane z "wiekowego" już albumu Oceanlaba (projekt Above&Beyond) - "Sirens of the Sea", bardzo fajny głos ma Justine Suissa, która tam śpiewa:
Komentarz
-
-
Nowiutki album Above & Beyond - Common Ground , parę kawałków:
Komentarz
-
-
Ostatnio edytowany przez sew1981; 6296.
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
Gość
Dałem tak radę przez miesiąc, ale żonglerka płytami jest irytująca. A potem dołożyłem USB. A i tak większość (młodych?) woli z telefonu: BT audio albo aux po kablu.
Komentarz
-
mam aux (mam najwyjszą chyba wersje tego odtwarzacza Sony i głośników w F2 dostępną w tamtych latach), ale głupio jest w F2 wejście - totalnie tego nie rozumiem.....w schowku pasażera (trzeba mieć otwarty schowek) - co jest irytujące, do BT musiałbym coś domontować
Nie chce mi się zwyczajnie w tym dłubać. Da się przeżyć bo na płycie jako mp3 trochę muzy wejdzie, to nie format audio (w drugim F2 mam identyczne radio zewnętrznie, ale nie z odtwarzaczem płyty mp3/audio pojedyńczej, a z wbudowaną zmieniarką audio na 6 płyt w sobie, no i chyba gorsze głosniki, bo gorzej brzmi, ale też lepiej niż te najniższe odtwarzacze seryjne, też da się przeżyć, ale trzeba nagrywać audio już ).
Komentarz
-
-
Gość
Zamieszczone przez sew1981 Zobacz wpisale głupio jest w F2 wejście - totalnie tego nie rozumiem.....w schowku pasażera (trzeba mieć otwarty schowek) - co jest irytujące
Zamieszczone przez sew1981 Zobacz wpisdo BT musiałbym coś domontować
Komentarz
Komentarz