Jaki PDA, Smartphone ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • nokius
    Rider
    • 2010
    • 498

Jaki PDA, Smartphone ?

Zamieszczone przez szpara
    Zamieszczone przez smer
    Np. to, że cewka triflexa jest pokryta lodem?
    Może być.
    Na to właśnie liczę. Dzięki, że mnie choć na chwilkę uspokoiłeś :roll:

Zamieszczone przez Guguś
    smer, ja bym sprawdził też kabelki w gruszce, w Presidentach to jest lipnie rozwiązane, ja w Walkerze już 2 razy lutowałem.
    Kabelek w gruszce już sprawdzony, jest OK.
    O3
    http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...270360#1270360
    O2
    http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=38454
  • p690
    Ambiente
    • 2008
    • 216

Jaki PDA, Smartphone ?

Witam,

Przygotowuje analizę (do projektu) dostępnych na rynku (najlepszych) urządzeń mobilnych PDa, Smartphone.

Urządzenie musi spełniać wymogi:
    Ekran - min 3,5 "
    System - Windows Mobile >5
    Wydajną baterię
    Rysik ! - obsługa paluchem nie wchodzi w grę - aplikacja która będzie na tym działać ma masę małych check boxów.

Będą wdzięczny za wszelkie sugestie, opinie

Pozdrawiam,
    p690

Komentarz

• b707
      L&K
      S_OCP Member
      • 2006
      • 1272

Te min 3.5 cala dośc mocno ogranicza wybór...
      Ja bym polecił tutaj SE Xperia X1 jak i X2. Ekrany mniejsze ale za to nadrabiaja rozdziałką.
      X1 dodatkowo ma naprawde wydajna baterie... u mnie wypada lepiej niz E51 pod tym względem!
      pzdr
      Adam

Komentarz

• p690
        Ambiente
        • 2008
        • 216

Dodam tylko że urządzenie wcale nie musi mieć funkcji telefonu. Najbardziej interesuje mnie PDA.

Komentarz

• Thundi
          L&K
          • 2005
          • 1157

p690, HP Ipaq 4700.
          On co prawda jest z Windows Mobile 2003 ale Upgrade romu do WM 5.0 jak i 6.0 znajdziesz bez problemu. Szybki (624MHz ) a dzięki temu że obsługuje SDIO jak i CF można albo 2 karty wsadzić albo rozbudować o urządzenia dzięki portowi CF Dodatkowymi zaletami jest wbudowane WiFi oraz Bluetooth ekran 4''.
          Wady: brak obsługi SDHC i zamiast joypada ma touchpad'a ale to czasami wychodzi na +, no i ostatnią jest cena (choć może teraz już mniej kosztuje).

Aha poket już nie jest w produkcji :!:
          Pełna specyfikacja:
          Nowoczesne technologie dla firm – doradzamy w wyborze laptopów i akcesoriów.

EDIT: aha poket obsługuje mysz :!: (niestety tą martwą) na bluetooth oraz ma możliwość włączenia kursora (który może być obsługiwanym myszą bądź touchpadem)
          O ortografie dba FF.
          Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
          http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
          Skoda Octavia & Audi A6

Komentarz

• p690
            Ambiente
            • 2008
            • 216

Zamieszczone przez Thundi
            p690, HP Ipaq 4700.
            On co prawda jest z Windows Mobile 2003 ale Upgrade romu do WM 5.0 jak i 6.0 znajdziesz bez problemu. Szybki (624MHz ) a dzięki temu że obsługuje SDIO jak i CF można albo 2 karty wsadzić albo rozbudować o urządzenia dzięki portowi CF Dodatkowymi zaletami jest wbudowane WiFi oraz Bluetooth ekran 4''.
            Wady: brak obsługi SDHC i zamiast joypada ma touchpad'a ale to czasami wychodzi na +, no i ostatnią jest cena (choć może teraz już mniej kosztuje).

Aha poket już nie jest w produkcji :!:
            Pełna specyfikacja:
            Nowoczesne technologie dla firm – doradzamy w wyborze laptopów i akcesoriów.

EDIT: aha poket obsługuje mysz :!: (niestety tą martwą) na bluetooth oraz ma możliwość włączenia kursora (który może być obsługiwanym myszą bądź touchpadem)

Bardzo istotny element - Urządzenie musi być produkowane i supportowane przez następne min. 3 lata. HP IpaQ to topowe urządzenia PDA jednak HP ogłosiło że z końcem obecnego roku kończy produkcję jednego z najlepszych urządzeń Ipaq 214. :?

Komentarz

• bradley
              L&K
              • 2008
              • 1465

p690, http://pdaclub.pl/forum/zakupy/ moze tu pomoga :P
              VW Vento 1.9TDI 1Z ++
              Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
              Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol

Komentarz

Pracuję...