Potrzebna pomoc w znalezieniu Auta

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • GRUBEER
    Elegance
    S_OCP Member
    • 2007
    • 936
    • Volkswagen

Potrzebna pomoc w znalezieniu Auta

Tak tak..... dawno mnie nie było ..... ale takie to pieprzone życie jest........
    23.12.2016 mój Tato miał dużego dzwona (dostał w przednie koło od kierowcy więc przodu hmmmm jest dość mniej...... pasat jechał szybciej niż się to wydawało...) niestety tak nie fortunnie i na szczęście tylko tyle ze jego ukochana vectra A wylądowała na złomie ....... generalnie walić kawał blachy dobrze ze ojciec żyje .... (wstrząs mózgu, bark wyrwany z zawiasu bez możliwości już powrotu na miejsce.... nawet operacyjnie.....bo zawsze się cofnie już do miejsca w którym znalazł się teraz po wypadku ....stwierdzenie ordynatora- szpital wojskowy), rodzicom trzeba pomagać na ile się tylko da..., więc chcę mu kupić Vectre C bo na Ocie to mnie nie stac (w moim mniemaniu duzo lepszy i bardziej BEZPIECZNY samochód) niestety uzbierałem na ten cel tylko 20000 zł , wersja jaka mnie interesuje :musi być to kombi w automacie, silnikowo najlepiej 1.9 ON 150 ps, lub benzyna max do 2.2 litra.
    Bardzo serdecznie dziękuję za wszelką pomoc jak by ktoś z was słyszał od znajomych o czymś takim bardzo proszę o info.
    Pozdrawiam Kuba vel GRUBEER
    Pozdrawiam Kuba vel GRUBEER.
    Gejsza 6
  • Ziomal
    RS
    S_OCP Member
    • 2005
    • 5841
    • Octavia I (1U2)
    • BFQ 1.6 MPI 102 KM

Pozdro Mordeczko !
    Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl