Siemka, 1 raz jedziemy do UK z dziewczyną z racji okresu wakacyjnego drogie jest wszystko i hotelo-motele mam tylko zarezerwowane z śniadaniami. Może ktoś polecić dobrą knajpę, restaurację do tego moja luba będzie chodziła na zajęcia do Richard College (umowa z jej szkołą w polsce)a ja będę próbował tam przetrwać dlatego fajnie jakby ktoś (oprócz plazy ) polecił miejsca warte zobaczenia oraz czy ktoś zna tam może kogoś do konwersacji bo będę szukał dla siebie jakiejś tam szkoły językowe czy kursy ,żeby poprawić językA a ile kosztuje tam obiad,piwo, itp... Będę wdzięczny za wszelkie info,
Bournemouth(UK) ktoś był? Może polecić,zna kogoś tam itp:)
Zwiń
X
-
Na tym forum trudno ci będzie się czegokolwiek dowiedzieć. Spróbuj może na forum na stronie mojawyspa.co.uk . Tam na pewno będzie ktoś z Bournemouth lub okolic, kto ci podrzuci jakieś dobre rady. Nie zrażaj się też jakimiś durnymi komentarzami, bo zdarzają się tam też ludzie, którzy wyżej srają niż dupę mają. Na forum będzie się mądrzył, a w praktyce jak idzie na pocztę, to razem z kolegą, bo sam się nie dogada.
Myślę, że koniec końców, dostaniesz parę konkretnych postów z jakimiś fajnymi namiarami. Pozdrawiam
-
Komentarz