Aplikacja do rozmów z innymi kierowcami

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Astalos
    Classic
    • 2017
    • 1

Aplikacja do rozmów z innymi kierowcami

Witam
    Stworzyłem aplikację, która pozwala wysyłać wiadomości do innych kierowców, znając ich numer rejestracyjny. Pomocna w sytuacjach, gdy np. ktoś zastawił Wam samochód i chcecie prosić go żeby Was uwolnił. Aplikacja HeyCar jest na razie tylko na urządzenia z Androidem, dostępna w GooglePlay i całkowicie darmowa:

Jak to działa?
    1. Zainstaluj aplikację
    2. Zarejestruj się
    3. Wprowadź swój samochód, aby inni mogli wysyłać do Ciebie wiadomości
    4. Możesz teraz wysyłać wiadomości do innych kierowców

Planuję dalszy rozwój aplikacji, jednak do tego potrzebuję użytkowników. Dajcie znać co o tym myślicie. Jeżeli się spodoba, proszę o ocenę i udostępnienie strony na FB, żeby jak najwięcej osób mogło dołączyć

Войдите на Facebook, чтобы общаться с друзьями, родственниками и знакомыми.
  • sew1981
    RS
    S_OCP MemberModeratorr
    • 2009
    • 10917
    • Fiat

czy ja wiem - może i sam pomysł dobry, ale widze więcej minusów niż plusów w naszej rzeczywistości:
    1. znając polską kulturę drogową i tak będą się wyzywać, jak na cb
    2. jeśli chodzi o zastawianie poza tym przecież ktoś kto zna się choćby na obsłudze smartfona i jakiś aplikacji, będzie wiedział, że komuś zastawił po chamsku auto, bo tak tępy nie jest......a Ci co są to i tak tej aplikacji nie będą używać
    3. nie chciałbym, żeby w trakcie jazdy jakiś kolo np. jadący przede mną pisał sobie teksty na aplikacji zamiast patrzył na drogę....bo czasem widuje asów co piszą esy na smartfonach w czasie jazdy....

Komentarz

• spj
      ModeratoRS
      • 2009
      • 3534
      • Octavia IV combi (NX5)

A ja uważam, że apka ma potencjał, ale żeby to zadziałało, to przydała by się jakaś wlepa na szybę, coś w rodzaju używam apki ... zasyawiłem Cię, zainstaluj i powiadom mnie o tym.
      Pozdrawiam,
      Paweł

Harmonogram spotów w Pomorskie OCP
      Grupa lokalna Pomorskie OCP na fb

Komentarz

• sew1981
        RS
        S_OCP MemberModeratorr
        • 2009
        • 10917
        • Fiat

no jakby była sterowana głosowo, to ma według mnie też ale to wątpliwe raczej.

Komentarz

Pracuję...