Kolejny pomysł powstał - tym razem tydzień na Słowacji. Gdzieś w pobliżu basenów termalnych, z niezłym dojazdem (na jednodniowe wycieczki - góra 2-3h) do Bratysławy i Wiednia. Macie pomysł albo namiar na przyzwoite kwatery w niezabijającej cenie?
Urlop na Słowacji - gdzie?
Zwiń
X
-
O tej Tatralandii czytam i widzę, że podobno tłumy tam są niesamowite (żeby je ominąć trzeba za atrakcje płacić oddzielnie za jednorazowy zjazd). Ale coś w ten deseń by się przydało.
Coś w granicach najwyżej 40-50Euro za nocleg dla familii 2+2Ostatnio edytowany przez Agamek12; 894.
Komentarz
-
-
Płacąc kartą musisz liczyć się z niewielkimi różnicami wynikającymi z ceny po jakiej bank sprzeda/zamieni Ci PLNy na Euraski. Przy kwocie powiedzmy 1000 eurasków robi się ładna kwota. Sensowne wydaje się takie rozwiązanie - gdzie wpłacasz PLN a wypłacasz kilka różnych walut po kursie międzybankowym (zawsze niższym o kilkanaście groszy niż kupując bezpośrednio w banku). Osobiście jeszcze nie korzystałem, ale kolega polecał.
Wojtek
Komentarz
-
-
Velky Meder potwierdzam. Plan jest taki, żeby na miejscu być po 8-9h (ponad 700km muszę zrobić z trzema dziewczynami).
Winieta słowacka kupiona, węgierską kupię na miejscu, austriacką też. Wycieczki do Bratysławy, Budapesztu, Wiednia i takich tam zaplanowane. Znowu mój urlop posłuży mi tylko po to, żeby wrócić z niego jeszcze bardziej zmęczonym...Ostatnio edytowany przez Agamek12; 894.
Komentarz
-
Komentarz