Żona musi wreszcie zrobić prawko. Próbowała z 6 lat temu w Katowicach, ale gnojki za każdym razem ją uwalali na mieście. Słyszałem, że kiedyś Oświęcim dawał nadzieje... ????
Istnieje jakiś ludzki WORD, w którym można zdać egzamin na prawko?
Zwiń
X
-
Polecam Tychy. Syn dwa razy nie zdał w Kato i za trzecim razem zdał w Tychach. Jego dziewczyna tak samo.
Tychy to fajne miasto do jeżdżenia.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Komentarz
-
-
Tychy i Oświęcim, jeśli chodzi o okolice KatowicMoja "córeczka"
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...554967#1554967
Komentarz
-
-
dzięki za info. Skorzystamy z Tychów lub Oświęcimia. Jak se wspomnę powody, przez które nie zdała w kato to mi się krew gotuje. Zastanawiam sie jeszcze nad Czechami. Czy dalej wystarczy zameldowanie czy trzeba mieć pracę aby tam zdawać? Mam kuzyna w Bystrzycy to o to pierwsze nie będzie problemu Co za świat...
Komentarz
-
-
Sieradz.Octavia I FL kombi, 1.9 TDI 110 KM ASV, L&K
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=80299
_______
Piotr
Komentarz
-
-
Nie to żebym był złośliwy, ale najpierw proponowałbym podszkolić się, a później podejść do egzaminu. Nikt chyba bezpodstawnie nikogo nie uwala na egzaminie, jakieś przesłanki muszą być. Jeżeli ktoś chce być kierowcą, niech pokaże egzaminatorowi, że potrafi zachować się na "drodze". Będzie bezpieczniej na ulicach.
Komentarz
-
-
Też nie jestem złośliwy ale nie znasz realiów , nie orientujesz się jak działają wordy. W USA czy Czechach zdaje się z uśmiechem na ustach a wypadków śmiertelnych jest tam mniej. Polska to taka Rosja bis. Niektórzy kretyńskie zachowanie na drogach nazywają "ułańską fantazją" a tak naprawdę to arogancja i chamstwo.
Spróbujemy w Tychach lub Oświęcimiu... ) Dzieki za wpisy.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JayKey49 Zobacz wpisNa Nowohuckiej w Krakowie nie jest tak strasznie
chciałem się zapisać na praktykę i zonk
od 13.11 w Krakowie zawieszone FUCCCK
Najbliżej w Dąbrowie jeszcze mogę... ale kurde nie znam miasta i dodatkowy stres ...
Czekanie do wiosny (Marzec ?) raczej nie wpłynie pozytywnie na moje umiejętności uhhhh
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez no_fear Zobacz wpischciałem się zapisać na praktykę i zonk
od 13.11 w Krakowie zawieszone
Komentarz
-
Komentarz