porobiłeś te fotki co gadalim na pw ?
Szukam znajomego który pracuje w KIA
Zwiń
X
-
może będziecie się śmiać ale byłem w salonie Audi, Bmw, Volvo i przypadkiem w KIA. Spośród modeli Q5,VW Tiguan, Skoda SUPERB Kombi 4x4 170 CR, Volvo XC60 , BMW X3 prawdopodobnie wybiore KIA SORENTO 2,2 Diesel :shock:
Audi strasznie małe to Q5 jakość wymiata, BMW jakiś taki kobiecy, Tiguan troche wieje dostawczakiem, Superb piękna sztuka gdyby nie tak nisko zawieszony, Volvo lepszy od Q5 i VW i przypadkiem wszedłem do salonu KIA. Dostałem Sorento na 24 h i z podziwu wyjść nie moge.... 200Km diesel w potężnym SUV (7miejsc) prawie 600l bagażnik i ładny wyglad.
Małżonka jak usłyszała co chce kupić parsknęła śmiechem ale jak podjechałem tym pod dom to zmieniła zdanie.... :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Mam kolegę w Kii, ale u nich zniżki zależą od modelu i wyposażenia. Na nowe modele dużo nie urwiesz, mnie w salonie na cee'da i Vengę udało się uzyskać 7%, a kolega mówił, że wiele więcej nie będzie nawet miał z czego dać. No ale próbować warto.
Zamieszczone przez wasylBMW X3Morgoth
Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
G.B.Show
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wasylmoże będziecie się śmiać ale byłem w salonie Audi, Bmw, Volvo i przypadkiem w KIA. Spośród modeli Q5,VW Tiguan, Skoda SUPERB Kombi 4x4 170 CR, Volvo XC60 , BMW X3 prawdopodobnie wybiore KIA SORENTO 2,2 Diesel
Dzisiaj te "kiepskie" firmy nie robią już tak kiepskich samochodów jak kiedyś, a te dobre nie robią już tak dobrych jak dawniej.
Tak przy okazji obejrzałem też nowe Sorento i porównałem z moim Q5. Samochodzik całkiem niezły. Ale jednak czuć było, że Audi jest szlachetniejsze w wykonaniu...
Komentarz
-
-
Jedyne do czego można się przyczepić w przypadku Kii w Polsce, to raczej średni serwis. A nawet gorzej niż średni. To się zmienia, ale ogólne wrażenie jest raczej kiepskie. Są wyjątki, ale nawet kolega pracujący w centrali Kii nie bardzo umiał polecić sensowny (czyli na poziomie Toyoty) serwis w Wawie i okolicachMorgoth
Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
G.B.Show
Komentarz
-
-
wasyl, mój teśc kupił w czerwcu 2007 r. Kię Ceed 1.4 16V . Auto do chwili obecnej nie miało ANI JEDNEJ awarii i jeżdzi bez najmniejszych problemów, a teść nie bardzo szanuje zawieszenie i nie zwalnia na dziurowych drogach. Ogólnie samochód bardzo mi sie podoba i gdyby nie O II to Ceed był nastepny w kolejce do zakupu.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Big, Za 3 lata mozna zrobic 300kkm a mozna 30kkm
wasyl, Ale 7 lat nie jest na wszystko. Gwarancja na wiekszosc rzeczy konczy sie po 5 latach/150kkm. http://www.kia.pl/7latgwarancji.htm A wiec jest to wiek/przebieg kiedy wlasnie wszystko zacznie sie psuc w aucie/ bedzie wymagalo wymiany bo sa to czesci eksploatacyjne (czyt. zawieszenie/uklad hamulcowy)
Komentarz
-
Komentarz