Macie doświadczenia z kompresorami z zasilaniem z zapalniczki? Warte to coś?
Może ktoś coś poleci?
Generalnie potrzebuję raz na jakiś czas wózek potomka podpompować, pewnie kiedyś auto, a nie zawsze jest stacja benzynowa ze sprawnym kompresorem pod ręką.
sa zestawy naprawcze w samochodach. tez posiadam taki kompresor jako dodatkow urzadzenie. kiedys w aucie mojej lubej uciekało powietrze z koła bo najechała na gwoździa. a ze nie było sposobności i czasu podjechać na wulkanizacje to dwa razy dziennie pompowała sobie koło takim kompresorkiem
nawet kobieta może sobie z tym poradzić w takich sytuacjach.
kompresor dobra rzecz
hmm jeśli chodzi o pompowanie kół rowerowych ewentualnie od wózka to te kompresorki dają radę ale jeśli chcesz napompować koło samochodowe to lepiej podjechać pod kompresor na stacji paliw lub do wulkanizacji
mam identyczny model jak ten z allegro i rewelacja wiele razy pompowalem kola tyle ze do 2.5 bara pompuje
te tansze to sa do niczego grzeja sie i nie pompuja wiec tu nic nie oszczedzisz...
Prowadzi NaviExpert Lifetime
Ostrzega Yanosik
Nagrywa Vicovation TF-2 EZ
grajewiak, koledzy dobrze radzą. Kupiłem taki mały kompresor - marka no name i powiem, że totalna porażka. Z rowerem ma problem sobie poradzić, a co dopiero z autem. Ogólnie na stacji benzynowej lepiej napompujesz, choć i z tym różnie bywa - wiem z własnego doświadczenia :?
Komentarz