Wjazd do stolicy zablokowany. Poważny wypadek w Jankach.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • LUKI
    RS
    • 2005
    • 5776

Zamieszczone przez rrysio
    Teraz zastanawiam się nad zrobieniem przedłużacza do gruszki. Gruszka wtedy poszłaby do podłokietnika i nie trzeba by było wyciągać wtyczki gdy zamykam klapkę popielniczki.
    Dokładnie tak! Widziałeś zresztą u mnie; sprawdza się...
    kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6

SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
  • szkoda
    RS
    S_OCP Member
    • 2005
    • 22543

saport techniczny baj DGW
    była BKD+DSG '05 120kkm
    była BXE '08 190kkm
    no i nie ma :-)

Komentarz

• filipT
      Rider
      • 2010
      • 554

to standardowe miejsce zawracania i dojazdu do pruszkowa przez sokołów. trzeba przeciąć pas który jest kontynuacja al. krakowskiej i tam jadący od Wawy zapier że ho ho bo mają zielone światło. też mi tam niewiele raz brakowało i od tego czasu korzystam ze świateł 2 km dalej
      ktoś nie zachował ostrożności, ktoś zasuwał i nie był łaskaw ułatwić zawracającemu i boom
      Załączone pliki
      Mój Szkodnik

Komentarz

• Octan
        Rider
        • 2006
        • 653

Taa, w tej okolicy to norma. Niedawno zamknięta była 7 od Janek do Magdalenki z powodu śmiertelnego wypadku motocyklisty. Ponadto po napadzie na kantor w Maximusie cała okolica była zablokowana przez policje. Na środku katowickiej stało rozbite audi s4 którym uciekali rabusie, po kolizji ucekli pieszo w las sękociński. Helikoptery, psy tropiące, mnóstwo radiowozów i policjantów. Blokady na drogach i sprawdzanie praktycznie wszystkich samochodów. Korek totalny.

Komentarz

• filipT
          Rider
          • 2010
          • 554

Octan, pracuję w nadarzynie i widziałem te fruwające wiatraki i giga korek
          Mój Szkodnik

Komentarz

Pracuję...