Jak to jest u was w firmach, czy organizowane są jakieś imprezy integracyjne? U nas jedynie przedświąteczne, a i to atmosfera jest taka sobie, raczej formalna niż nieformalna. Jak to u was wygląda?
Imprezy integracyjne w waszych firmach
Zwiń
X
-
Na imprezach świątecznych atmosfera jest faktycznie często bardzo formalna. Jednak jest wiele innych sposobów na imprezę firmową, na których można sie bardziej wyluzować:
wyjazd wspólnie na wycieczkę
wizyta w studio filmowym
escape room
czy jakieś atrakcje sportowe
Na stronie tej agencji jest sporo takich pomysłów: http://see4business.com/imprezy-integracyjne-firmowe
Komentarz
-
-
Ja w poprzedniej firmie "hurtownia motoryzacyjna" miałem fajne imprezy które głownie organizowalismy wspólnie od 10 do 30 osób, zawsze była jakas czarna owca i jeden niepijący ale ogólnie miło to wspominam. Obecnie po zmianach zatrudniam 7 osób, i za jakiś czas planuje imprezę firmową tylko kompletnie nie mam pojęcia jak zacząć temat, i gdzie to zorganizować.. Nie ukrywam że było łatwiej dysponować kasą korporacji i większym gronem ludzi, niż swoim portfelem i małą grupkom.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez petok Zobacz wpisNa imprezach świątecznych atmosfera jest faktycznie często bardzo formalna. Jednak jest wiele innych sposobów na imprezę firmową, na których można sie bardziej wyluzować:
wyjazd wspólnie na wycieczkę
wizyta w studio filmowym
escape room
czy jakieś atrakcje sportowe
Na stronie tej agencji jest sporo takich pomysłów: http://see4business.com/imprezy-integracyjne-firmowe
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Majcar Zobacz wpisObecnie po zmianach zatrudniam 7 osób, i za jakiś czas planuje imprezę firmową tylko kompletnie nie mam pojęcia jak zacząć temat, i gdzie to zorganizować.. Nie ukrywam że było łatwiej dysponować kasą korporacji i większym gronem ludzi, niż swoim portfelem i małą grupkom.If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Zamieszczone przez dragster Zobacz wpisLepiej dać pracownikom premię w pieniądzach, niż zapędzać ich na korpowyjazdy z lataniem po lesie i innymi głupotami.
Komentarz
-
-
Mnie się nawet 4 na rok trafią. Oczywiście w ramach "szkoleń". Bardzo sobie cenię takie wypady, jest co wspominać i zawsze jakiś gwiazdor/gwiazda się trafi.
Niestety, ostatnimi czasy odchorowanie takiego wyjazdu trwa coraz dłużej.2004 Renault Thalia 1.4 RT,
2008 Citroen Xsara Picasso 1.6 Exclusive- nadal w użyciu
2009 Renault Clio MTV 1.4
2010 Skoda Octavia IIFl 1.4 TSI Ambiente
2016 Skoda Octavia III 1.4 TSI Ambition + Amazing + kilka ficzerów
Komentarz
-
Komentarz