Witam 1 wszy raz wybieram się do rodziny na Bawarie na 3 dni na dziś jaka trasa jest najlepsza Wrocław -Drezno itp czy iść w Czechy Ostrava -Pilzno? Bo słyszałem że są mega roboty drogowe i jakie są koszty bo trzeba na pewno winety kupić a przez Dojczlandy nie po 2) chce tankować lpg to znów na Dojczach problem bo autobany i lepiej Czechami dodatkowo czym płacić aby przeliczalo uczciwie w Czechach mam zł,euro i 3 karty Mbank,ING,getin bank gdzie najkorzystniej przeliczy na korony??
Trasa na Bawarie i czym płacić za lpg;) w Cz/D ?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez rooy87 Zobacz wpisWrocław -Dreznopozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez xcex Zobacz wpisnawet przez chwile mi nie przyszła myśl aby jechać przez CZ ... Zapomnij o tym pomyśle w ogole .pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Przy dłuższej trasie zwykle zalezy mi aby pokonać ten odcinek w miare szybko, Zdecydowanie wole domowe zacisze niz czeskie drogi . Czy jazda po czeskich drogach odpręża ? Hmm, mysle ze w alpejskich klimatach w austrii czy szwajcarii jazda po drogach bardziej odpręza niż u pepików .2.0 TDI , 11.2017 -> Style , Black Pearl , HB
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez xcex Zobacz wpisPrzy dłuższej trasie zwykle zalezy mi aby pokonać ten odcinek w miare szybko
Zamieszczone przez xcex Zobacz wpisCzy jazda po czeskich drogach odpręża
Zamieszczone przez xcex Zobacz wpismysle ze w alpejskich klimatach w austrii czy szwajcarii jazda po drogach bardziej odpręza niż u pepików .pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
Komentarz