Techno200 to teraz musisz na najblizszym spocie w koncu sie pojawic :szeroki_usmiech
Nowa fura w domu
Zwiń
X
-
Gratki furki i zrealizowania planów.
Będzie chyba pierwszym amerykańcem z wlepką OCPobecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
GreenArrow : No niestety tak wychodzi :/
mamaj12 : hehehe. mozliwe, a Purchawa nie ma ?
Chyba bede cos musial zrobic z wydechem, on porostu oglusza
Tak jeszcze nie napisalem paru ciekawostek z ta fura, bo ma ciekawa historie. Pierwsza rejestracja w Polsce to 1982!!! Nie wiem kto w tamtych czasach magl i mial kase na to w Polsce. Przedostatnim wlacicielem bryki byl jeden z zalozycieli Pudelsow - Franz.Old Octavia 1.9 AHF - New Leon 2.0 BKD - New Passat 2.0 HGW ;-) Pontiac Trans Am 7.5
Spoty Lublin - kazda pierwsza sroda miesiaca. Zapraszamy
Komentarz
-
-
Techno200, wydaje mi się, że nie ma, ale furkę dość dawno widziałem.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
Tak na szybko wklejam link do filmu zrobionego przez poprzedniego wlasciciela. Pozniej cos nagram sam. Tylko dodam, ze na filmie nie czuc, ale jest zajeb.. glosny :twisted:
Old Octavia 1.9 AHF - New Leon 2.0 BKD - New Passat 2.0 HGW ;-) Pontiac Trans Am 7.5
Komentarz
-
-
:serduszka:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Mam go prawie dwa tygodnie. Samochod jest wszechmiodny. Pare rzeczy lepiej obczailem, miedzy innymi jazde na automacie. Nie ma piekniejszego dzwieku niz jazda na pizdzie i redukcja automatu w kickdownie. No poprostu orgia!!! Musze sie jakos ogarnac i to nagrac. bede sobie puszczal na dobranoc :twisted:Old Octavia 1.9 AHF - New Leon 2.0 BKD - New Passat 2.0 HGW ;-) Pontiac Trans Am 7.5
Komentarz
-
Komentarz