Mickul wszystkiego naj i 100 lat
pytanie o wyceny octavii
Zwiń
X
-
pytanie o wyceny octavii
witam znajomy zstanawia się nad sprzerarza swojej o2 1.6 mpi i nie wie jaka cene moze uzyskac. jest to02 z 2007 roku kwiecien 57 tys przebiegu garazowany. serwisowany w aso.jest on pierwszym wlasicielem niepalacym. kolor czarny jasny srodek wyposarzenei to chyba ambiente z jakimis dodatkami z eleganca. reczny który pomaga startować pod górke klimatronic. mial jedna stluczne z przodu wymieniony zderzak i chlodnica reszta wszystko bylo całe podochy nie były wywalone. auto zadbane od prawnika nigdy nie ciagalo cegieł itd. jaka cene moze za nie uzyskac. mi sie wydaje ze cos 35-40. jak myslicie ile moze byc warte.bedzie kupowal honde crv i w salonie dali mu za nia smieszne 27 tys jakies jaja robili sobie. jakby był jakis chetny to dawajcie pw bo naparwde dobre auto godne polecenia.BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
-
-
blackrs, ja myśle że moze spokojnie 43 - 44 tys zł za to auto krzyczeć. Nie ma co sugerowac sie cenami trupów przywleczonych z zachodu, z duuuużo wieskzym przebiegiem i nieznaną historią. Tym bardziej że takich aut jak to (z pewnych rak, zadbanych i z małym przebiegiem) jest baaaardzo mało i sprzedają się jak swieże bułeczki.
[ Dodano: Wto 07 Wrz, 10 20:10 ]
Zamieszczone przez blackrsw salonie dali mu za nia smieszne 27 tys jakies jaja robili sobie.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
no mysle ze go tak ok 37 zadowoli on az do mnie zadzownił bo wie ze ja sie interesuje skodami i az zapytał ile moze byc warta bo jak mu dali 27 to sie usmiał. w tych salonach to cwaniaki nie dosc ze zarabiaja na tym ze nowy samochod sprzedaja za 100 tys to jeszcze na tym co sie u nich zostawia chca 10 tys przyciac. on narazie wybrał honde crv ale ja na jego miejscu bym jej niebrał jego pierwszy wybór to był yeti i moim zdaniem to ciekawsze było bo za 100 to by miał super konfuguracjeBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Również uważam,że w takiej konfiguracji, przekroczenie 40 tysięcy nie będzie problemem.
P.S Powiedzcie mi co ludzie widzą w tych CRVkach ??? :shock: U mnie Po Radomiu jeździ tego mase, a przecież to raz że drogie, dwa,że silniki ani mocne ani ekonomiczne no i buda niezbyt majestatyczna :lol:252/555
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SuperbmanRównież uważam,że w takiej konfiguracji, przekroczenie 40 tysięcy nie będzie problemem.
Za czym dyskusja się zacznie na temat stanu auta, to moje jest bezwypadkowe i bez napraw blacharsko lakierniczych.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBZamieszczone przez SuperbmanRównież uważam,że w takiej konfiguracji, przekroczenie 40 tysięcy nie będzie problemem.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blackrsno nawet niech 35 to nie 27 które zaproponowali panowie z salonu hondy znajomy nie chce sprzedac za jak anjwiecej tylko z atyle ile ona jest warta ale 27 to śmiechsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Maru 123, 15 000 zł brutto :diabelski_usmiechOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Maru 123, 15 000 zł brutto :diabelski_usmiech
Plus duża obniżka za ubytek lakieru za częste mycieMartino
125 KM /272 Nm - to już było....
teraz jest duży "+"
dgw.esite.pl
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=38246
-----------------------------------------------
PerfectService by DobryGrześWawa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maru 123a na ile byście wycenili moją 2005 ASO 134kkm :?: :wink:Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maru 123nie nie spoko. tak się tylko zastanawiam jak by się to moje auto sprzedało. bo za taką kasę - przyjmijmy ok 41000zł można kupić auto 2-3 młodsze, albo z niemiec albo... albo jakieś padło. wsadziłem w to auto ok 25 000zł ale wiem ze nikt mi teraz za nie nie da 60 000 :roll:Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maru 123dlaczego tak myślisz?
Dla porównania jeżeli byś chciał za swoje 55-60tyś to jak się ma to do OIIRS 2.0TDI z DSG z Columbusem, szyberdachem elektrycznym, którego sprzedaje Danielcio za 85tyś z 2009 roku.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBPrzypuszczam, że więcej dostaniesz za auto poza OCP niż tutaj na forum.
Komentarz
-
Komentarz