szczerze to myślałem podobnie jak Mihau, :roll:
pytanie o wyceny octavii
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez AdamBDla porównania jeżeli byś chciał za swoje 55-60tyś to jak się ma to do OIIRS 2.0TDI z DSG z Columbusem, szyberdachem elektrycznym, którego sprzedaje Danielcio za 85tyś z 2009 roku.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maru 123szczerze to myślałem podobnie jak Mihau, :roll:
[ Dodano: Sro 08 Wrz, 10 15:18 ]
Zamieszczone przez Mihauza tyle to wiadomo, że nikt nie kupi. Ale sam to bym wolał zapłacić powiedzmy 5tysi więcejOctavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MihauAle i tak rynek zweryfikuje cenę.
Komentarz
-
-
mi sie wydaje rozsadnie 42-44 i mysle ze szybciej sprzedasz an ocp niz gdzie indziej bo jak mówili poprzednicy tu luzie znaja historie auta ktos z poza to przyjdzie popatrzy i powie tak była bita bo zderzaki z innego modelu pewnie połamal poprzednie i kupil inne... itd zreszta nasi forumowicze niekrórzy tez maja takie podejscie do niektórych aut. fakt jest ze ludzi nie interesuje co masz dołożone do auta i ile w nie zainwestowales tylko liczy sie pzrebieg rocznik i stan faktyczny. ja za rok dam ci za nie z 38 wiec poczekaj troche :P ps u siebie na ulicy widziałem stoi lc do sprzedania chcesz moge sie zainterosowac jaki rok cena itd
[ Dodano: Sro 08 Wrz, 10 15:44 ]
a tak po za tematem to zauwazyłem ze octavia dośc dobrze tzryma cene w podobnych mozna kupic pasata a nawet a4. reszta jak ople i auta z francji notuja duzo niższe spadkiBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maru 123a na ile byście wycenili moją 2005 ASO 134kkm :?: :wink:
[ Dodano: Sro 08 Wrz, 10 17:08 ]
Zamieszczone przez blackrsszybciej sprzedasz an ocp niz gdzie indziej bo jak mówili poprzednicy tu luzie znaja historie auta
tak jak np. Misiek sprzedawał swoją, doinwestowana, zrobiona, wyjeb w kosmos, każdy się brandzlował, że hej, a potem musiał pół samochodu wymontować, żeby ktoś się zainteresował :lol:
jak się mylę to mnie Michał popraw.
aczkolwiek ja sprzedałem swoje auto przez forum.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
panowie znajomy jak wczesniej pisałem sprzedaje ta o2 i sie kurcze zaczołęm and nia zastanawiac jednak interesuje meni iel bym musiał keszu dołożyc i teraz sparwa jest nastepująca jak myślicie ile warta jest moja o1 rs i czy były by problemy z jej sprzedaża? rok 2001 300 tys przebiegu udokumentowana do 282 tys serwis aso potem ja robiłem u swojego mechanika ( udokumentowane). ogolnei stan auta oceniam na bdb oczysicie nie unikło lekkich stłuczke parkingowych. w aucie był malowany tylny błotnik (przerysowanych przez kogoś w galerii) lewe nadkole tez było przerysowane lekko. przedni zrerzak który był podrapany i popekany od spodu przez zbyt wysokie krawezniki, i byłą robiona tylna klaka keidys byłą bójka pod klubem i koles padając ja wgniótł ale zostałą wypchneita z tego co wiem nie była malowana. teraz ato ma 8 cm szramke lekka na ttylnych drzwiach... znowu galleria i ktos uciekła. w aucie wszystko dokonywane na czas pzreglady itd ostatnio w czerwcu zrobiony mega przeglad z wymiana rozrzadu w poprzednim miesiacu nowe przednie amory i klocki. dodatkowo w samochodzie wstawiłem xenon ori, urzadzenie dvd, z wyposarzenia to klima manual elektryka pełna jak w rs 16 calowe alusy ori rs pomalowane na czarno z oponami które pzrejechały 4 tys, dodatkowo 4 stalowe felgi z zimówkami na jeden sezon. tyle co mi dogłowy przychodzi aby to opisać. dodam ze praktycznie ciagle garazowana gdy jestem w domu stoi w garazu gdy jestem w pracy też jest w cieplutkim garażu . oczywiscie zasada jazdy z turbo nie jest mi obca chłodzenie itd...
jak myślicie ile mogę za nią dostać??BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blackrspanowie znajomy jak wczesniej pisałem sprzedaje ta o2 i sie kurcze zaczołęm and nia zastanawiac jednak interesuje meni iel bym musiał keszu dołożyc i teraz sparwa jest nastepująca jak myślicie ile warta jest moja o1 rs i czy były by problemy z jej sprzedaża? rok 2001 300 tys przebiegu udokumentowana do 282 tys serwis aso potem ja robiłem u swojego mechanika ( udokumentowane). ogolnei stan auta oceniam na bdb oczysicie nie unikło lekkich stłuczke parkingowych. w aucie był malowany tylny błotnik (przerysowanych przez kogoś w galerii) lewe nadkole tez było przerysowane lekko. przedni zrerzak który był podrapany i popekany od spodu przez zbyt wysokie krawezniki, i byłą robiona tylna klaka keidys byłą bójka pod klubem i koles padając ja wgniótł ale zostałą wypchneita z tego co wiem nie była malowana. teraz ato ma 8 cm szramke lekka na ttylnych drzwiach... znowu galleria i ktos uciekła. w aucie wszystko dokonywane na czas pzreglady itd ostatnio w czerwcu zrobiony mega przeglad z wymiana rozrzadu w poprzednim miesiacu nowe przednie amory i klocki. dodatkowo w samochodzie wstawiłem xenon ori, urzadzenie dvd, z wyposarzenia to klima manual elektryka pełna jak w rs 16 calowe alusy ori rs pomalowane na czarno z oponami które pzrejechały 4 tys, dodatkowo 4 stalowe felgi z zimówkami na jeden sezon. tyle co mi dogłowy przychodzi aby to opisać. dodam ze praktycznie ciagle garazowana gdy jestem w domu stoi w garazu gdy jestem w pracy też jest w cieplutkim garażu . oczywiscie zasada jazdy z turbo nie jest mi obca chłodzenie itd...
jak myślicie ile mogę za nią dostać??
Komentarz
-
-
ja kupiłem ją jak miała 282 do tego momentu poprzedni własciciel ja tam serwisował. ja nie jestem z tych co cofaja liczniki. nie chce oszukiwać kupujacych zreszta jako prawnik nie lezy mi takie zachowanie
a co inni zasugeruja co do ceny. jakby teraz znalazł sie szybki kupiec do zapraszam bo jakbym sprzedał szybko puki moj znajomy ma na sprzedaz swoja to by była zamainka autkaBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
Komentarz
-
Komentarz