Wybór laptopa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Misiekoctavia
    Elegance
    • 2005
    • 891

Bartolomeo, sądząc po wyglądzie to trzymałem takiego niedawno w łapach (symbolu nie pamiętam) i wykonanie bardzo dobre i ogólnie laptop ok.
    Jak laptop ma być wynoszony poza dom to darował bym sobie 17 cali. Najlepiej 15,4 albo 15,6 to chyba takie najpopularniejsze.
    Zresztą dziś większość firm produkujących lapki trzyma podobny poziom. W moim kręgu znajomych są Lenovo, Acery, Asusy, HP, Samsungi, Dell-e i wszyscy są zadowoleni ze sprzętów. Ja osobiście używam już 3 mata Toshiba Sattelite A200 i jestem zadowolony choć wymieniałem taśmę matrycy (ponoć standard w Tosi). No i po powrocie z serwisu dziwnym trafem bateria przestała tzymać prąd. Niestety nie spisałem numerów.
    Aha i nie wiem czy to prawda ale słyszałem, że najbliższy serwis Asusa jest w Czechach.

Komentarz

• Bartolomeo
      Rider
      • 2010
      • 267

Misiekoctavia, Szerze mówiąc to nie mam pojęcia czy będzie mi potrzeby laptop na uczelni (Mechanika i budowa maszyn), ale także myślę, że 17 cali odpada, maksem jest dla mnie 16, chociaż wolałbym 15. Chyba się zdecyduję na tego Asusa N61JV, czytałem recenzję, jest w miarę cichy, nie grzeje się za bardzo i będę mógł z tymi parametrami pograć sobie w GTA IV, czego mi brakuje na stacjonarnym (fajnie tam można porozbijać samochody, że nawet gościu przy czołówce przez przednią szybę wylatuje )

Usługi tokarskie, frezarskie
      Zabezpieczenia na zbiorniki paliwa do samochodów ciężarowych.

Komentarz

• Misiekoctavia
        Elegance
        • 2005
        • 891

Bartolomeo, wiem grałem na XBOX-ie
        Ja kupiłem laptopa po to abym mógł wszędzie z nim pójść. Czy na uczelnię, czy robić projekt u kumpla itd. Już raczej nie przesiądę się na komputer stacjonarny. Z gier jakoś wyrosłem choć lubię sobie czasem pograć w jaką Forzę czy cuś

Komentarz

• Hunter
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 1655

martino, mam K50IJ od stycznia i jestem mega zadowolony Polecam :!:
          ...nie ma to jak Octavia :drive:
          >>> STOP PIJANYM KIEROWCOM!!! <<<

Komentarz

• Luki80a
            Rider
            • 2010
            • 341
            • Octavia III combi (5E5)
            • ALH 1.9 TDI VP 90 KM
            • CJZA 1.2 TSI 105 KM

Witajcie.

Odgrzeję starego kotleta
            Mam pytanie odnośnie Laptopa Acer Aspire F15.
            Model F5-573G-56M5.
            Nie mogę do końca rozkminić z jakim interfejsem dysk SSD na złączu M.2 mogę do niego dołożyć.
            Gdzieś na YT widziałem filmik że ktoś rzekomo włożył z interfejsem PCIe z obsługą technologi NVMe.
            Support Acera odpisał że dyski są obsługiwane z interfejsem SATA 3.
            Tyle wiem że obsługuje dyski z kluczem M.
            HWiNFO64 wyświetla że jest linia PCIe x2. Na x4 siedzi dedykowana karta graficzna.
            No i być tu mądry i pisz wiersze
            Może ktoś z Was posiada taki model lub zbliżony i wkładał do niego SSDeka na PCIe?

Pozdro
            Była O1 AGR

Jest O1FL ALH

Komentarz

Pracuję...