Ja mam nowe auto i mody robilem w serwisie.... i tak głownie kasa poszła na częsci
Dekoder do Cyfry+
Zwiń
X
-
Dekoder do Cyfry+
Hej
Od ponad dwóch lat korzystam z dekodera PHILIPS PVR HD. W przeciągu tych dwóch lat trzy razy musiałem zmieniać dekoder na nowy z powodu awarii. Ogólnie dekoder ma wiele bolączek < kto korzysta pewnie wie o czym mówię > do których się przyzwyczaiłem. Teraz mam kolejną wymianę i mam możliwość wymiany na Pace PVR HD. I tu moje pytanie. Jak ten dekoder sprawuje się w codziennym użytkowaniu, ktoś go testował ?
Z góry dzięki.
Pzdr.
-
-
Zamieszczone przez markowskimecholl,
zdania sa podzielone, jak pogooglac to w sumie nie wiadomo ktory lepszy, philips czy ten pace. To chyba daje do myslenia :lol:
Ja przeszedlem do n i dekoder ktory dodali do pakietu za 99 zeta miazdzy - moim zdaniem deklasuje philipsa...
Komentarz
-
-
mecholl ja wymienilem na Peca i moim zdaniem jest wielka róznica!Nie wiem jak Tobie chodzi Philips ale mój chodził koszmarnie wolno,non stop mi wywijał jakies drobne numery łącznie z zresetowaniem calej zawartosci twardego dysku!Notabene ten tez trafil mi sie felerny i musze go wymienić ale jakos nie moge sie zebrać
Ale ja ogólnie polecam Peca!
Komentarz
-
-
mecholl,
witam to ja zasieje,
mialem philipsa prze 3 lata (nigdy nie bylo problemow poza szalenie wolnym dzialaniem), spitolil sie w lipcu i wymienilem na pace. teraz fakty: duzo szybszy, inne menu kt pozwala sie lepiej zorientowac w programie, brak wyswietlania godziny po wylaczeniu, jak nagrywasz cyklicznie np bajki dla dzieci codziennie o tej samej godzinie, to wystarczy ze bajka przesunie sie o 1 min i juz jej nie nagra, co w philipsie sie nie zdazalo. po 3 wymianach pace bo myslalem ze to blad egzemplarza wrocilem do philipsa na kt jestem uczulony bo mialem dosc tlumaczenia 3 letniemu synowi ze dekoder znow sie zjebal.
pozdrawiam
ps
pace ma 2x wieksza pojemnsc dysku
Komentarz
-
-
To ja sie może podłączę do tematu
Jestem laikiem i chciałbym zmienic obecny tuer Cyfry na coś z wyjściem HDMI
co polecicie w niskiej budżetowej cenie???NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
Komentarz