Zamieszczone przez marektbg
Nowe radiowozy
Zwiń
X
-
Gość
Nowe radiowozy
Nareszcie policja bedzie jezdzila z klasa, zeby jeszcze zachowywala sie tak samo
-
No nie powiem :roll:
zdecydowanie lepszy traf niż te KIE...
wyglądem i klasą:twisted: mała czarna :twisted:
Komentarz
-
-
No cóz pewnie Fiat kolejny raz "wygrał' przetarg i dostarczył może i fajnie wyglądające auta ale nie wierzę w ich praktyczność i trwałość...zamiast postawić na sprawdzone już samochody to kupują kolejną "minę" jaką jest Alfa która wygrała w przetargu z Inisgnia i Lancia :diabelski_usmiech...JEDEN WARRRRCZY DRUGI TRĄĄĄBI A OCTAVIA KOMBII...
Komentarz
-
-
No dlatego w dalszym ciągu jestem przekonany, że diesle na samochody patrolowe to totalna porażka. Oglądałem Zakup Kontrolowany z jakimś Majstrem z policji i oni twierdzą, że dla nich jest ważniejsze dobry i bezpieczeństwo obywateli niż samochody. To życzę powodzenia, bo jak tak dalej pójdzie to będą jeździć rowerami albo jedyne diesle to będą autobusy.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MihauPodobno już niektóre Ceedy po 30k km to gruzy są
[ Dodano: Nie 12 Wrz, 10 06:17 ]
Zamieszczone przez Cokejakby nie mogli kupić octavii ii rs 2,0 tdi 170 KM...JEDEN WARRRRCZY DRUGI TRĄĄĄBI A OCTAVIA KOMBII...
Komentarz
-
-
Gość
widze samych zagorzalych zwolennikow szwabskiej produkcji :diabelski_usmiech
moim zdaniem branie samochodu z turbina do jazdy w takich warunkach jak uzywa policja to nieporozumienie, a tym bardziej nowoczesnego diesla. No ale gdyby chcieli jezdzic jak w stanach, pozadnymi 5.0 V8 to bysmy placili wieksze podatki na benzyne dla policji, albo zmuszeni byli by do jazdy na rowerach (prywatnych oczywiscie)
Komentarz
-
Gość
to byl przyklad ktory mial dac do zrozumienia ze lepsze byly by duze wolnossace silniki benzynowe. Poza tym mysle ze jak sie ma sypac co chwila turbina czy inne nowoczesne wynalazki silnikow diesla to wcale taniej nie wychodzi. No i tak na koniec to mysle ze Twoja opinia jest raczej opinia potoczna i zaslyszana, tak?! Chyba ze prowadzisz warsztat dla samochodow amerykanskich (ktore i tak nie byly podstawa mojej wypowiedzi) to ja uznaje
Wydaje mi sie ze te diesle powinny kursowac np. zamiast Vectr po autostradzie, wyszlo by na lepsze bo nie pala tyle co cisnieta benzyna po autostradzie wiec ekonomia, no i diesel to samochod wlasnie na trasy.
Komentarz
-
Gość
-
Gość
bo zdaje sie ze ten silnik ma podwojne doladowanie, dlatego z dolu taki moment
Komentarz
-
Golas27, ale te Delty i Alfy mają być dla policjantów ruchu drogowego :diabelski_usmiech tyle że mi się widzi ze Deltami na Warmi i Mazurach to raczej bedą jeżdzić komendanci i naczelnicy a nie dadzą ich do normalnej służby :diabelski_usmiech a artykuły o nich to raczej chwyt psychologiczny by sie kierowcy bali :diabelski_usmiech...JEDEN WARRRRCZY DRUGI TRĄĄĄBI A OCTAVIA KOMBII...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez westwi78swoje to odstoją jak się coś posypie, na początku pojeżdżą...JEDEN WARRRRCZY DRUGI TRĄĄĄBI A OCTAVIA KOMBII...
Komentarz
-
Komentarz