Zamieszczone przez pawelpap
Wlepy klubowe
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Wlepy klubowe
0Bezpłatne rozdawane spotach oprócz limitowanych serii0%0Płatne a dochód z wlep zasili konto OCP na utrzymanie serwera0%0Płatne dostępne dla każdego0%0nie dla wlepy jestem na tym forum0%0Tagi: Brak
-
-
Proponuję zamknąć pewien wątek i napisać jasno bez możliwości dodawania postów, gdzie się odbywają spoty i kiedy i że tam można otrzymać wlepę. Z drugiej strony, nie rozumiem, dlaczego jest ona takim obiektem pożądania. Zdobić samochodu toto nie zdobi a bez obcowania z forum ciężko mówić, że się jest klubowiczem przecież...Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
-
tylko pytanie że zacytuje kolegę który napisał w wątku
Zamieszczone przez BuskuKolego igi79, Naprawde nie jest problemem przeczytać kilka postów i posiedzieć na forum godzine lub dwie... Ja jestem zalogowany na wielu forach (głównie mercedesa) i ZAWSZE jak się loguje pierwszy raz to CZYTAM a nie od razu pisze, widze jakie są zwyczaje na danym forum, co, gdzie i jak... Niestety ale jak ktoś dołącza o 22,01 a pisze że chce wlepe o 22,02 to nie może liczyć na to, że po raz setny ktoś mu odpisze jak małemu dziecku, bo poprostu jest to nudne... Wystarczy 10 minut dziennie i po problemie, czy to tak ciężko zrozumieć??? Nikt tutaj nie wymaga wielkich cudów od nowych forumowiczów, ale 62 strony tłumaczenia że wlepy odbierzecie na spocie i jest od tego odpowiedni dział jest najzwyczajniej nudne... Kolejny raz napisze CHCESZ WLEPE JEDŹ NA SPOTA W SWOIM REGIONIE :?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EnriquezZdobić samochodu toto nie zdobi a bez obcowania z forum ciężko mówić, że się jest klubowiczem przecież...
Komentarz
-
-
Staszek, nie wiem po co zaczynasz temat wplepek, jak wyraznie prosilem zakonczyc dotychczasoa dzialanosc z gadzetami, bo beda nowe zasady? :roll:
Tyczy sie to tez naklejek. :?"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
Komentarz