Tony065, o kurcze, coś mnie tknęło w rozmowie z gościem przez telefon, miał ciekawą ofertę na Columbusa ale właśnie po rozmowie z nim zrezygnowałem. Umówił się ze mną na telefon na dzień następny kiedy będę na Śląsku, dzwonię a gość mówi, że jest na nartach. To co, kurcze taki spontan, nie wiedział dzień wcześniej, że jedzie? Dobrze, że nic z nim nie załatwiałem. Mam nadzieję, że uda Ci się odzyskać kasę!
Katowice ...
Zwiń
X
-
Katowice ...
Witam!
W sobotę będe w Katowicach, przyjazd autokarem na Dworzec autobusowy ok 11.30.
Pytanie do osób z Katowic, jak z DA kierować się na ul. Gen. Jankego 276? Dodam że na miejscu muszę być przed godz 13.00.
Ile zajmie pokonanie tej trasy pieszo?
Jaki ewentualnie środek transportu wybrać by się tam dostać i z powortem na dworzec.. Ktoś doradzi, poratuje?
Z góry pięknie dziękuje!
[scroll:d01e0e5c3d]Zapraszamy na Spoty na Podkarpaciu :spin: [/scroll:d01e0e5c3d]
-
-
Autobusem najlepiej...
Tu masz rozkłady... Musisz wysiąść na przystanku "piotrowice barcelońska"... tam będzie najbliżej. Jedzie tam autobus linii 11 z tym że właśnie jest mała zmiana miejsca odjazdu z powodu przebudowy dworca :P
Szczegóły tutaj:
Zamieszczone przez sebasuperbIle zajmie pokonanie tej trasy pieszo?
P.S. widzę nowy funkcjonariusz będzie :P
Komentarz
-
-
Ooo ototo mi chodziło, co jak co ale na forum to można zawsze liczyć
No właśnie, remonty są i nie wiem czy ten autobus będe miał o planowanej godz na miejscu, choć w informacji mówią że niby tak.. I mam obawy, a godzinę mam sztywną i musze być przed 13... A czy jeszcze zdąże na przystanek na szkołe.. :?
Co do pytań, rekrutacja - testy [TW+TSF] a służba może się uda.. :diabelski_usmiech
[ Dodano: Czw 23 Wrz, 10 16:26 ]
Ewentualnie może Taxi wchodzić w grę.. Na dworcu autobusowym jest postój? Ile u Was liczą od KM mniejwięcej?[scroll:d01e0e5c3d]Zapraszamy na Spoty na Podkarpaciu :spin: [/scroll:d01e0e5c3d]
Komentarz
-
-
sebasuperb,
1. Nie wiemy gdzie przywiezie Cię autobus - w naszym mieście nie ma konkretnego dworca autobusowego. Przyjedziesz na ul. Piotra Skargi albo pod dworzec PKP.
Z Piotra skargi musisz iść na przystanek Sokolska (hotel ANGELO), a z dworca PKP to chyba musisz iść na plac Wolności (kurde właśnie zaczyna się przebudowa dworca PKP u nas i nie wiem jak to aktualnie działa - kto wie niech pomoże).
2. Jak chcesz taksówkę , to jak wyjdziesz z autobusu zobacz gdzie jesteś i zadzwoń na przykład http://www.ufotaxi.pl/ .
Zrzeszenia taksówkowe mają lepsze ceny niż bolki z postoju. powinieneś zapłacić jakieś 30 - 35 pln.ech...
TomikT
Komentarz
-
-
Ojoj,
migullo opisał to perfekt, na 99% wylądujesz na dworcu,
co do komunikacji to zdecydowanie polecam Ci autobus nr 297, jest to autobus który jedzie z dworca bezpośrednio na ulicę Jankego,
Jedyne czego nie jestem w stanie Ci powiedzieć to który przystanek będzie ok, bo nie wiem gdzie trakowy nr. jest ...
A nie musisz jechać taryfą, są też busy które jadą zdecydowanie szybciej
w razie czego bus kierunek "Ochojec"
Pozdrowionka ... i powodzenia
Komentarz
-
-
Linie wjeżdżające do Katowic od strony południowej (Ligoty, Piotrowic, Brynowa, Os. Witosa) swój bieg kończyć będą w rejonie Placu Andrzeja (przystanki Katowice Andrzeja Dworzec, Katowice Kopernika Dworzec – dotyczy linii nr: 37, 46, 48, 115, 120, 130, 615, 632, 653, 675, 689, 880, 912) oraz na Placu Wolności (przystanki Katowice Plac Wolności – dotyczy linii nr: 9, 10, 297).
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Black Devilmigullo opisał to perfekt, na 99% wylądujesz na dworcu
Zamieszczone przez Black Devilco do komunikacji to zdecydowanie polecam Ci autobus nr 297, jest to autobus który jedzie z dworca bezpośrednio na ulicę Jankego,
Jedyne czego nie jestem w stanie Ci powiedzieć to który przystanek będzie ok, bo nie wiem gdzie trakowy nr. jest ...
Zamieszczone przez Black DevilPozdrowionka ... i powodzenia
pozdrawiam i nie dziękuje :twisted:[scroll:d01e0e5c3d]Zapraszamy na Spoty na Podkarpaciu :spin: [/scroll:d01e0e5c3d]
Komentarz
-
-
miguello, dzięki za zangażowanie
Tak wiem, ja przyjeżdzam autobusem.. Kierowca mi powie gdzie dokładnie zajeżdza bo w kasach biletowych u nas nic nie wiedzą :?
O lokalizacji dworcy już się zapoznałem..
Transport w sumie już mam, ale będe pamiętał o Twojej pomocy :szeroki_usmiech
[ Dodano: Nie 26 Wrz, 10 10:23 ]
Dziękuje Wszystkim za odzew w temacie.. Już po wszystkim
Do zamknięcia.[scroll:d01e0e5c3d]Zapraszamy na Spoty na Podkarpaciu :spin: [/scroll:d01e0e5c3d]
Komentarz
-
-
sebasuperb, taki mały OT..... byle by tak nie skonczyc http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll...0101/534150186
Komentarz
-
Komentarz