pytanie do moderatorów

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mirbar7
    Classic
    • 2011
    • 32
    • Octavia III (5E3)
    • DADA 1.5 TSI 150 KM

pytanie do moderatorów

Tex, 18.03 Kobiór Tatrzańska przy BP około 19.00 zapraszamy

[ Dodano: Sob 05 Mar, 11 20:48 ]
    karmel, Umawiasz się z nimi tak samo jak z polskim serwisem na konkretny dzień i godzinę :szeroki_usmiech Ja byłem w Hlućinie ale myślę że z Krakowa to trochę za daleko :diabelski_usmiech W linku masz namiary na inne serwisy w cz. Dzwonisz lub mailem się umawiasz, gdybyś jednak się zdecydował na Hlućin to mogę cię umówić tylko wcześniej bym musiał wiedzieć na kiedy. Nie piszę na pw bo może ktoś inny też chcieć skorzystać

Dzięki za spota było super :!: szkoda że frekwencja kiepska :evil:

kiszczu kiedy dałeś noge ze spota :?: Mówiłeś coś o Sasie :szeroki_usmiech ja walczyłem w Sasie do 4 nad ranem :szeroki_usmiech
    mirbar7
  • Yarwa
    Elegance
    • 2010
    • 915
    • BMW

pytanie do moderatorów

sorry że się pytam ale na czym polega proces akceptacji ogłoszeń w dziale giełda? Czy jak ktoś jest na dłużej na forum od roku czy od dwóch to szybciej ma zaakceptowane? Od czego to zależy. Stworzyłem ogłoszenie - wszystko jest zgodnie z regulaminem, nie jestem użytkownikiem z jednym postem a pomimo tego moje ogłoszenie cały czas wisi i jest niezaakceptowane pomimo tego, że po moim ogłoszeniu ukazało się już chyba 5 ogłoszeń, które zostały zaakceptowane. O co z tym chodzi po prostu tego nie rozumiem.

Komentarz

• shado
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 5315
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Wczoraj dałeś ogłoszenie, a dzisiaj już narzekasz? Nie przesadzasz?
      BIURO RACHUNKOWE WIELICZKA KSIĘGOWOŚĆ WIELICZKA

SPRZEDAM OII 1.9TDI Elegance 2007

Komentarz

• Yarwa
        Elegance
        • 2010
        • 915
        • BMW

po prostu się dopytuje jaki jest proces akceptacji, jesli mozna oczywiście, tylko dlatego że ileś ogłoszeń dodanych po mnie od razu zostało zaakceptowanych a moje nie, dlatego chciałbym wiedzieć - może jednak zrobilem coś niezgodnie z reg.

ten temat mozna wywalić

Komentarz

• shado
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 5315
          • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Gdyby ogłoszenie było niezgodne z regulaminem to by zostało odrzucone (a przez to automatycznie skasowane). Od dziś będziemy się starać przenosić je do kosza (co spowoduje wysłanie maila z uzasadnieniem) zamiast odrzucać. 95% odrzuceń jest spowodowanych brakiem ceny lub capslockiem.
          BTW zrób coś z tym podpisem, bo jest dłuższy niż większość twoich postów :wink:

Komentarz

• RALF
            Elegance
            • 2008
            • 974

ale co do tego yarwa ma rację , niektóre posty są akceptowane szybciej inne wolniej , od czego to zależy ??
            Ps. yarwa wcale bym się nei zdziwił jak by twoje zostało zaakceptowane jak spadnie na 2 stronę

Komentarz

• Yarwa
              Elegance
              • 2010
              • 915
              • BMW

Zamieszczone przez shado
              BTW zrób coś z tym podpisem, bo jest dłuższy niż większość twoich postów
              już zrobiłem. Wyrzucanie bez ceny rozumiem jk najbardziej, regulaminu trzebaprzestrzegać i tyle - sam jestem moderatorem na innym forum (akurat nie motoryzacyjnym) i też robię takie reg.
              Głównie mi chodziło tylko o to co zauaważył też RALF., ale chyba nie dane bedzie nam poznać do końca tych zasad, no coż.
              JAk la mnie ten temat możecie wywalić już, nie ma sensu go ciągnąć, tak więc jako autor proszę o wywalenie teog tematu.

Komentarz

• shado
                RS
                S_OCP Member
                • 2007
                • 5315
                • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Jak mimo logowania kilka razy dziennie jest czasami 500 postów nieprzeczytanych to zdarza się, że jeden z moderatorów pominie któreś ogłoszenie podczas akceptowania i wtedy robi to inny. To uzasadnia dlaczego niektóre ogłoszenia są szybciej, a inne wolniej akceptowane.

Komentarz

Pracuję...