farciarz 8)
Skradziono OCTAVIE RS
Zwiń
X
-
Old Octavia 1.9 AHF - New Leon 2.0 BKD - New Passat 2.0 HGW ;-) Pontiac Trans Am 7.5
Spoty Lublin - kazda pierwsza sroda miesiaca. Zapraszamy
-
Radość pewnie była, ale jako sobie pomyślisz, że jakieś obce 4 litery ujeżdżały Ci auto to radość znika. Przynajmniej mnie ta myśl by mnie ciągle wku**ała.Zamieszczone przez Robert_PSmutek po kradzieży był zapewne ogromny ale radość po odzyskaniu nieopisana :-)
Komentarz
-
-
No to super ze sie znalazła. Ja niestety dziś miałem pecha bo byłem z kumplem w szkole i wje...li sie nam do auta ukradli tylko radio auto było kumpla(skoda felicja) ale jutro jadę moim i chyba wykładów spokojnie nie wysiedzę bo będę miał schizy ze mi tez sie to samo może przytrafić
Komentarz
-
rafał88ocp, ja to się wycwaniłem w Mamy samochodzie i na krótkie trasy nie wkładam radia w ogóle, a na dłuższe trasy to przynoszę z domu i podpinam.
Cieszę się, że udało się samochód znaleźć
Komentarz
-
DokładnieZamieszczone przez winni77Radość pewnie była, ale jako sobie pomyślisz, że jakieś obce 4 litery ujeżdżały Ci auto to radość znika. Przynajmniej mnie ta myśl by mnie ciągle wku**ała.
To tak jakby Ci narzeczoną zgwałcili za remizą
A swoją drogą czy jest sens ubezpieczać teraz tą Octę??? Przecież już ją buchnęli więc prawdopodobieństwo że ukradnie ktoś ją ponownie jest minimalne :szeroki_usmiech
Komentarz
-
Bardzo nietrafione porównanie...Zamieszczone przez WaciakDokładnieZamieszczone przez winni77Radość pewnie była, ale jako sobie pomyślisz, że jakieś obce 4 litery ujeżdżały Ci auto to radość znika. Przynajmniej mnie ta myśl by mnie ciągle wku**ała.
ech...
TomikT
Komentarz
-
Pisałem coś bardzo podobnego, ale się ugryzłem w klawiaturę :lol:Zamieszczone przez tomiktBardzo nietrafione porównanie...
Komentarz
-
Zależy od narzeczonej :szeroki_usmiechZamieszczone przez tomiktBardzo nietrafione porównanie...Zamieszczone przez WaciakDokładnieZamieszczone przez winni77Radość pewnie była, ale jako sobie pomyślisz, że jakieś obce 4 litery ujeżdżały Ci auto to radość znika. Przynajmniej mnie ta myśl by mnie ciągle wku**ała.
Komentarz
-
-
-
Komentarz
-
-
Komentarz

Grunt ze sie znalazla.
Komentarz