x_cite, pisz do misiek^wro
Pytanie nietypowe - o sterylizator CHICCO
Zwiń
X
-
Pytanie nietypowe - o sterylizator CHICCO
Koledzy, dziś zawziąłem się i postanowiłem odkamienić sterylizator elektryczny parowy CHICCO. Urzadzenie to ma płytke grzejną, która zarosła kamieniem. Nasypałem odkamieniacza i odpaliłem go. I wszystko ładnie pięknie, kamienia nie mam... Tyle tylko, że teraz płytka grzejna jest niczym niezabezpieczona - jest goły metal. Jestem przekanany, ze jako nowy (ponad 3 lata temu) miał na tej płycie jakąś powłokę. I teraz to nietypowe pytanie:
Czy koledzy którzy używają takiego sterylizatora mogą sprawdzić, czy rzeczona płytka jest pokryta jakąś powłoką?
-
-
Re: Pytanie nietypowe - o sterylizator CHICCO
Zamieszczone przez Agamek12Koledzy, dziś zawziąłem się i postanowiłem odkamienić sterylizator elektryczny parowy CHICCO. Urzadzenie to ma płytke grzejną, która zarosła kamieniem. Nasypałem odkamieniacza i odpaliłem go. I wszystko ładnie pięknie, kamienia nie mam... Tyle tylko, że teraz płytka grzejna jest niczym niezabezpieczona - jest goły metal. Jestem przekanany, ze jako nowy (ponad 3 lata temu) miał na tej płycie jakąś powłokę. I teraz to nietypowe pytanie:
Czy koledzy którzy używają takiego sterylizatora mogą sprawdzić, czy rzeczona płytka jest pokryta jakąś powłoką?
Komentarz
-
Komentarz