samin, pamiętaj, że czujnik z tyłu powinien mieć dodatkowo taką blaszaną osłonę termiczną. Jak przeglądałem kiedyś allegro to wiele z tych tylnych czujników jej nie miało.
Rozwalił mi Octavie
Zwiń
X
-
Rozwalił mi Octavie
:cry: Niestety stalo sie... Pan kierowca zielonej Almery mymusil mi pierwszeństwo wyjezdzajac z lewej strony ... tak wysadzil z podporządkowanej zdażylem tylko odbic w prawo i co nieco wyhamować w skutek czego uniknąłem uderzenia czolem w jego bok.
Gdyby on chocby troche odbił w lewo moglibysmy sie minac ale niestety, zero reakcji z jego strony. Tak ze: lampa odziwo cala!!! swieci wszytko!! Porysana- do wymiany. migacza nie ma, żarówka jest cala i SWIECI!!!! -cud. Maska, lewy czubek pogiety;/ lewe nadkole cale pogięte, zderzak porysowany ( całe szczescie że akurat kilka dni wczesniej kupilem RS-owski i jest juz pomalowany, czeka do zalożenia )
Ogólnie Sprawca wypadku ma dużo wieksze szkody, sam nawet powiedzial " ma pan jakies bardzo twarde to auto w porównaniu do mojego...."
tak ze gdy na policje zadzwonilem mila pani powiedziala mi ze: " jesli sie dogadamy to lepiej byloby dla nas bo na nich musimy czekac min 3 godz!!! ... spisalismy oswiadczenie, zglosilem zaraz zdarzenie telefonicznie do jego ubezpieczyciela.
Teraz czeka mnie wizyta u kolegi blacharza i naprawa Mojej Octy.....Fuck_/_/_/_/Artek\_\_\_\_
-
Komentarz