Bedzie jedna antena i brak wejscia AUX in w schowku podlokietnika
Dobra Nawigacja
Zwiń
X
-
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=27656 tu dużo zostało powiedziane na ten temat
Komentarz
-
-
Zapoznalem sie z tym watkiem juz wczesniej ale mektlik pozostal. Potrzebuje nawigacje do jazdy po PL i do szukania ulic w duzych miastach typu warszawa wroclaw poznac katowice a nie chce duzo kasy wtopic w sprzet i w bajery dodatkowe, prosty bezawaryjny zeby nie odwiedzal serwisow i niewymagal jakis napraw
Komentarz
-
-
TT ma słabe mapy. Już lepiej Garmina.
Generalnie to te urządzenia się nie psują - nigdy nie słyszałem aby ktoś ze znajomych miał jakiś problem techniczny, od Larków po TT.
Coś na Win Mobile pozwoli ci na więcej - iGO, AM - lubiane i polecane za dobry dostęp do map i ich aktualność.
Jak kupisz coś markowego będziesz ograniczony z mapami. Wszystko kwestia gustu. Jak do samej nawigacji, do 300PLN jest tego zatrzęsienie, a i poniżej 200 coś znajdziesz.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez yareckiJa mam od 2 miesięcy Larka chyba 50:1 na plus ;-) duzy wyswietlacz , wgrywasz mape jaka chcesz , szybko lapie satelity , jak sobie odblokujesz to masz to co w windowsie ce + mp3 + gry itp na minus ;-( ladowarka szumi mi w mi CB
ja także pochwalę larka - mam od 3 miesięcy 50.2 - wiem, za mało czasu użytkuje, wcześniej miałem navie, ponad 2 lata, wszystko ok, gdyby nie mały wyświetlacz oraz wolne wyszukiwanie satelit, ale do meritum:
jest łatwy do konfiguracji, duzy wyświetlacz, na alledrogo można znaleść za 250-260zł
mi nic nie szumi jak używam razem z CB.
in minus: słaba bateria (cały czas podłączony do zasilania)
to tyle, jeśli chodzi o larka
pozdr,O serce dba DobryGrześWawa
TDI powered by MR-MOTORS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loydJa nie polecam auto mapy.
Sam kupiłem, bo ktoś mi powiedział, że najlepsza itp. a okazała się totalną kupą.
ja aktualnie używam wersji 6.6.0, mapy wersja 1008
i nie mam żadnych problemów.O serce dba DobryGrześWawa
TDI powered by MR-MOTORS
Komentarz
-
-
A ja używam Garmina 250W , mapy ok , jakoś wyświetlania prosta i bardzo czytelna , wyświetlacz dośc spory i szybko łapie zasięg z satelity, na plus również bateria - trzyma do 5 godziny (raczej trzymała jak była nowa)
Teraz trzyma około 2/3 h ciągłego użytkowania (oczywiście winą jest nieprawidłowe ładowanie i "podładowywanie")
Szybko zmienia / przelicza trase i ma dość długi przewodzik.
Wystarczy go , żeby od ręcznego pociągnąć w dolny róg szyby.Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Używam Navigona od roku. I w Polsce i w Europie. Nie zawiódł!Martino
125 KM /272 Nm - to już było....
teraz jest duży "+"
dgw.esite.pl
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=38246
-----------------------------------------------
PerfectService by DobryGrześWawa
Komentarz
-
-
Opinii jak widać jest wiele według mojego skromnego zdania nie warto przepłacać za samo urządzenie bo one wszystkie mają podobne parametry a każde jest tak dobre jak zainstalowana w nim mapa . Weż taką żebyś miał na urządzeniu zainstalowaną mapę (czyli o dużej pamięci wew) . A drugą na karcie . Jest to chyba najlepsze wyjście w razie uszkodzenia karty masz zawsze rezerwę i odwrotnie . Ja jeżdze na taniej nawigacji juz 4 lata bezawaryjnie . W navi mam mapamap jako rezerwa a jeżdze na automapie 6.6.1. 1009 i jest super
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez grolAutomapa, MapaMap, Navteq.DADRL wyłącz światła - włącz myślenie
Komentarz
-
-
ja od kilku lat wierny AM i nie wiem kolego grol co to za myk był z AM u Twojego kolegi pod Hamburgiem, ale ja z AM na rowerze po Kopenhadze śmigałem i dawała radęMapa na Skandynawię
Wg mnie na Polskę nie ma lepszego softu niż AM
P.S. Dorzuci się POI z fotoradarami i można jeździć spokojnie :P
Komentarz
-
Komentarz