Zamieszczone przez ZASADZKA2
Jakie firmy ubezpieczeniowe AC+OC
Zwiń
X
-
Ok liberty jest fajne jak ma się OC i NW faktycznie sam posiadałem. Tak naprawdę jak miałem same OC to mi wisiało w jakiej firmie mam OC i tak OC nie jest dla mnie tylko dla poszkodowanego - a on niech się buja z firmą mnie to wisi.
A na AC w liberty trzeba uważać bo znam przypadki że okazał się że AC w pełni nie pokrywa szkody i np: kolega nie mógł zrobić szkody w Autoryzowanym serwisie bo amortyzacja itd.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Lis-WitalisZrób sobie kalkulacje na www.libertydirect i wpisz kod z programu polecam sprawdzone ubezpieczenie tu na pewno wyjdzie ci 50 zł taniej na OC i 100 zł taniej na AC.
Kod : 2010-72455851była Octavia II 1.9 TDI
jest Octavia III Scout 2.0 TDI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Lis-WitalisZamieszczone przez daneczek76Ok liberty jest fajne jak ma się OC i NW faktycznie sam posiadałem. Tak naprawdę jak miałem same OC to mi wisiało w jakiej firmie mam OC i tak OC nie jest dla mnie tylko dla poszkodowanego - a on niech się buja z firmą mnie to wisi.
A na AC w liberty trzeba uważać bo znam przypadki że okazał się że AC w pełni nie pokrywa szkody i np: kolega nie mógł zrobić szkody w Autoryzowanym serwisie bo amortyzacja itd.
Komentarz
-
-
Lis-Witalis
Zamieszczone przez eroberto1Zamieszczone przez Lis-WitalisZamieszczone przez daneczek76Ok liberty jest fajne jak ma się OC i NW faktycznie sam posiadałem. Tak naprawdę jak miałem same OC to mi wisiało w jakiej firmie mam OC i tak OC nie jest dla mnie tylko dla poszkodowanego - a on niech się buja z firmą mnie to wisi.
A na AC w liberty trzeba uważać bo znam przypadki że okazał się że AC w pełni nie pokrywa szkody i np: kolega nie mógł zrobić szkody w Autoryzowanym serwisie bo amortyzacja itd.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Lis-WitalisZamieszczone przez endryuA jakie są warunki związane z tym kodem promocyjnym?
Czy wystarczy podać tylko tem numer i liberty nie pyta nic więcej względem tego kodu? Polisa byłaby kupowana przez internet.
[ Dodano: Nie 28 Lis, 10 08:59 ]
OC od nowego roku drożeje a więc jak komuś się kończy w styczniu lub lutym warto polise wykupić juz teraz i zaoszczędzić :http://www.dziennikwschodni.pl/apps/...WIAT/475600461
W libertydirect podając ten kod :xxx macie jeszcze dodatkowa zniżkę.. O co kaman?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KabraxisPo wpisaniu tego kodu wyliczyło mi ok 324, a mailem przyszło do zapłaty na 384. O co kaman?
O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Witam
Za kilka dni konczy mi sie ubepzieczenie AC
OC juz zaplacilem w PZU - 400 zeta wiec nie jest źle za cały rok, tego juz przenosił nie będę.
AC mi nie pokrywał sie czasowo dlatego nie kupiłem tam razem.
W zeszłym roku w PZU - dostałem extra zniżkę -20% dla nowego klienta
ktoś wie może jakie teraz sa zniżki ? czy jest zniżka dla "zostającego klienta" ?
pozdr
Komentarz
-
-
Dla mnie ten kalkulator jest dziwny.Bo dlaczego mam wyrazac zgode na przetwarzanie moich danych jak to tylko kalkulacja?Zaznaczam nie i sory batory.
Dla mnie to takie kalkulacje mogą sobie w (I) wsadzić .Bez obrazy
[ Dodano: Wto 04 Sty, 11 21:18 ]
Zamieszczone przez eroberto1Oczywiście że po wpisaniu kodu a co ty z tego polecenia masz?
Za Pakiet OC - otrzymasz 50zł, a Twój znajomy oszczędzi 50zł,
a za Pakiet Casco - otrzymasz 100zł, a Twój znajomy oszczędzi 100zł. "
Komentarz
-
Komentarz