Jakie firmy ubezpieczeniowe AC+OC

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Jasiek
    Ambiente
    • 2008
    • 192
    • Octavia III combi (5E5)
    • CRMB 2.0 TDI 150 KM

Zamieszczone przez ZASADZKA2
    Witam, możecie skorzystać z tzw polecenia w AXA wtedy jest 100 pln taniej polecam zawsze to mniej kasy wydanej podaje kod: AC/1957269/01
    Jak zrobiłem kalkulację to wyszło 30 zł. taniej ,a nie 100
    była Octavia II 1.9 TDI
    jest Octavia III Scout 2.0 TDI

Komentarz

• daneczek76
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 3642
      • Toyota

Osobiście wybrałem Generali wyszło w najlepszej ceny i zniżki z OC przeszły na AC czyli 60 na 60. ocZywiście ubezpieczenie AC jest w Wersji serwisowej także wazie czego nowe części bez amortyzacji itd.
      [b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA

Komentarz

• maxpaynemm
        RS
        • 2008
        • 1764
        • Octavia II combi (1Z5)
        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez wrobel
        Jak chcesz samo OC to idź na pocztę, tańszej oferty raczej nie znajdziesz.
        Zamieszczone przez holek88
        O, nawet nie wiedziałem że maja coś takiego w swojej ofercie... znasz może jakieś orientacyjne stawki, bo na ich stronie nie widzę kalkulatora
        Zapraszam do mnie
        Ubezpieczenia Komunikacyjne OC, AC, NNW - ZAPRASZAM

Spalanie - Motostat.pl

Komentarz

• daneczek76
          RS
          S_OCP Member
          • 2006
          • 3642
          • Toyota

Ok liberty jest fajne jak ma się OC i NW faktycznie sam posiadałem. Tak naprawdę jak miałem same OC to mi wisiało w jakiej firmie mam OC i tak OC nie jest dla mnie tylko dla poszkodowanego - a on niech się buja z firmą mnie to wisi.
          A na AC w liberty trzeba uważać bo znam przypadki że okazał się że AC w pełni nie pokrywa szkody i np: kolega nie mógł zrobić szkody w Autoryzowanym serwisie bo amortyzacja itd.
          [b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA

Komentarz

• Jasiek
            Ambiente
            • 2008
            • 192
            • Octavia III combi (5E5)
            • CRMB 2.0 TDI 150 KM

Zamieszczone przez Lis-Witalis
            Zrób sobie kalkulacje na www.libertydirect i wpisz kod z programu polecam sprawdzone ubezpieczenie tu na pewno wyjdzie ci 50 zł taniej na OC i 100 zł taniej na AC.
            Kod : 2010-72455851
            Zrobiłem, zrobiłem i wyszło 377zł. za OC
            była Octavia II 1.9 TDI
            jest Octavia III Scout 2.0 TDI

Komentarz

• eroberto1
              Rider
              • 2010
              • 350

Zamieszczone przez daneczek76
              Ok liberty jest fajne jak ma się OC i NW faktycznie sam posiadałem. Tak naprawdę jak miałem same OC to mi wisiało w jakiej firmie mam OC i tak OC nie jest dla mnie tylko dla poszkodowanego - a on niech się buja z firmą mnie to wisi.
              A na AC w liberty trzeba uważać bo znam przypadki że okazał się że AC w pełni nie pokrywa szkody i np: kolega nie mógł zrobić szkody w Autoryzowanym serwisie bo amortyzacja itd.
              Zgadzam się z tobą jak masz samo OC to się szuka gdzie najtaniej i ja z takiego założenia wychodzę. Dla mnie najtaniej wyszło w liberty i Polecam innym oczywiście po wpisaniu kodu.
              Oczywiście że po wpisaniu kodu a co ty z tego polecenia masz? :diabelski_usmiech
              2.0 TDI BKD http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=39508

Komentarz

Zamieszczone przez eroberto1
                Zamieszczone przez daneczek76
                Zgadzam się z tobą jak masz samo OC to się szuka gdzie najtaniej i ja z takiego założenia wychodzę. Dla mnie najtaniej wyszło w liberty i Polecam innym oczywiście po wpisaniu kodu.
                Oczywiście że po wpisaniu kodu a co ty z tego polecenia masz? :diabelski_usmiech
                Ty masz 50 zł taniej a ja mam też 50 zł na konto.

Komentarz

• Kabraxis
                  Ambiente
                  • 2009
                  • 106

Zamieszczone przez endryu
                  A jakie są warunki związane z tym kodem promocyjnym?
                  Czy wystarczy podać tylko tem numer i liberty nie pyta nic więcej względem tego kodu? Polisa byłaby kupowana przez internet.
                  Tak. Wystarczy zrobić sobie kalkulacje przez internet podać ten kod i zapisać kalkulacje. A polisę możesz sobie zawrzeć przez telefon podając zapisaną kalkulację wtedy tylko potwierdzasz dane i tyle.

[ Dodano: Nie 28 Lis, 10 08:59 ]
                  OC od nowego roku drożeje a więc jak komuś się kończy w styczniu lub lutym warto polise wykupić juz teraz i zaoszczędzić :http://www.dziennikwschodni.pl/apps/...WIAT/475600461

W libertydirect podając ten kod :xxx macie jeszcze dodatkowa zniżkę.
                  Po wpisaniu tego kodu wyliczyło mi ok 324, a mailem przyszło do zapłaty na 384 . O co kaman?

Komentarz

• endryu
                    RS
                    • 2006
                    • 3778
                    • Octavia II combi (1Z5)
                    • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Zamieszczone przez Kabraxis
                    Po wpisaniu tego kodu wyliczyło mi ok 324, a mailem przyszło do zapłaty na 384 . O co kaman?
                    łap za telefon i dzwoń do ubezpieczalni na infolinię , do konsultanta.
                    O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
                    O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
                    =================================================

Komentarz

• mocart26
                      Classic
                      • 2010
                      • 31

Jezeli chodzi o samo OC to sie szuka gdzie jest najtaniej AC proponuje w lepszej firmie np.Hestia,nie ma problemu z wyplata.Jak sie ubezpieczy dom jest wieksza znizka na cały pakiet, a nawet samo OC wychodzi w dobrej cenie. POLECAM

Komentarz

• BANDIT
                        Ambiente
                        • 2010
                        • 175

Witam
                        Za kilka dni konczy mi sie ubepzieczenie AC
                        OC juz zaplacilem w PZU - 400 zeta wiec nie jest źle za cały rok , tego juz przenosił nie będę.

AC mi nie pokrywał sie czasowo dlatego nie kupiłem tam razem.
                        W zeszłym roku w PZU - dostałem extra zniżkę -20% dla nowego klienta
                        ktoś wie może jakie teraz sa zniżki ? czy jest zniżka dla "zostającego klienta" ?

pozdr
                        pozdr
                        Krzysztof
                        4OO - SKODA OCTAVIA II 1,9 TDI Ambiente (2004)

Komentarz

• shok
                          RS
                          • 2009
                          • 2070
                          • Octavia I (1U2)
                          • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Dla mnie ten kalkulator jest dziwny.Bo dlaczego mam wyrazac zgode na przetwarzanie moich danych jak to tylko kalkulacja?Zaznaczam nie i sory batory.
                          Dla mnie to takie kalkulacje mogą sobie w (I) wsadzić .Bez obrazy

[ Dodano: Wto 04 Sty, 11 21:18 ]
                          Zamieszczone przez eroberto1
                          Oczywiście że po wpisaniu kodu a co ty z tego polecenia masz?
                          cyt."Promocja: Poleć sprawdzone ubezpieczenieMasz polisę w Liberty Direct? Możesz polecić nasze ubezpieczenie swoim znajomym i otrzymać nagrodę za każdą zakupioną przez Twojego znajomego polisę!

Za Pakiet OC - otrzymasz 50zł, a Twój znajomy oszczędzi 50zł,
                          a za Pakiet Casco - otrzymasz 100zł, a Twój znajomy oszczędzi 100zł. "

Komentarz

Pracuję...