W sobotę wieczorem ma się skończyć gehenna kierowców. Zamknięta od początku miesiąca ul. Dźwigowa zostanie otwarta po godz. 20.30 - zapowiedziała w sobotę rano prezydent miasta.
Uciążliwy remont miał się skończyć 24 października. Jednak po zdjęciu asfaltu drogowcy odkryli, że podbudowa jezdni znajduje się w znacznie gorszym stanie niż pierwotnie zakładali. Dyrektor Zakładu Remontu i Konserwacji Dróg spekulował nawet, że remont może się przedłużyć o wiele tygodni.
ja też się bardzo cieszę z tego powodu że niedługo zamkną rondo Radosława w związku z przemalowaniem pasów oraz radzymińską w markach ze względu na zrywanie asfaltu itd itp
I nie cieszę się że otwierają Dźwigową , od kiedy ta ulica była zamknięta nie było korków na powstańców śląskich a i połczyńską można było normalnie przejechać o godzinie 16.30 a nie tak jak kiedyś od fortu wola do skrzyżowania powstańców/połczyńska 30-45 minut.
ja też się bardzo cieszę z tego powodu że niedługo zamkną rondo Radosława w związku z przemalowaniem pasów oraz radzymińską
taka malowanka to ze 2h miedzy 2 a 4 w nocy w dodatku malować maja na wiosnę? wiec termin odległy
Zamieszczone przez westwi78
No żeby się nie okazało że to "przedwyborcze otwarcie" i czar szybko pryśnie
jeśli zlokalizowali przyczynę zapadnięcia drogi ( a podobno zlokalizowali parę dni temu) to nie powinno być niespodzianek - ale też mam wrażenie że presja z "góry" na zakończenie tego remontu była tak duża, że może być różnie - jedyne co nam pozostaje to się cieszyć, że już otwarta i patrzeć gdzie się znów zacznie zapadać :szeroki_usmiech ;-)
Komentarz