Dla warszawiaków

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • micnur
    Ambiente
    • 2008
    • 109

Dla warszawiaków

__atomek__, ja chyba w weekend zapodam letnie bo w tygodniu nie mam kiedy jechać po koła do Jaworzna
  • loru
    RS
    S_OCP Member
    • 2007
    • 4286
    • Octavia II (1Z3)
    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Dla warszawiaków

W sobotę wieczorem ma się skończyć gehenna kierowców. Zamknięta od początku miesiąca ul. Dźwigowa zostanie otwarta po godz. 20.30 - zapowiedziała w sobotę rano prezydent miasta.
    Uciążliwy remont miał się skończyć 24 października. Jednak po zdjęciu asfaltu drogowcy odkryli, że podbudowa jezdni znajduje się w znacznie gorszym stanie niż pierwotnie zakładali. Dyrektor Zakładu Remontu i Konserwacji Dróg spekulował nawet, że remont może się przedłużyć o wiele tygodni.

za : http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1680189...wiadomosc.html
    O rany - jedna siódma życia to poniedziałek

Komentarz

• szkoda
      RS
      S_OCP Member
      • 2005
      • 22543

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :hura :hura :hura :hura :hura :hura :hura :hura :hura :hura :hura :hura :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow

[ Dodano: Sob 30 Paź, 10 19:39 ]
      i tak bez żadnej gry wstępnej :?: :!: :shock:
      saport techniczny baj DGW
      była BKD+DSG '05 120kkm
      była BXE '08 190kkm
      no i nie ma :-)

Komentarz

• westwi78
        RS
        • 2008
        • 2940

No żeby się nie okazało że to "przedwyborcze otwarcie" i czar szybko pryśnie

Komentarz

• grajewiak
          Rider
          • 2010
          • 582
          • Jeep

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuf
          Jest: Toyota Corolla 1.8 VVT-i, Jeep Grand Cherokee Overland 4x4 3.6L V6
          Była: Octavia II FL 1.2 TSI,

Komentarz

• RALF
            Elegance
            • 2008
            • 974

ja też się bardzo cieszę z tego powodu że niedługo zamkną rondo Radosława w związku z przemalowaniem pasów oraz radzymińską w markach ze względu na zrywanie asfaltu itd itp
            I nie cieszę się że otwierają Dźwigową , od kiedy ta ulica była zamknięta nie było korków na powstańców śląskich a i połczyńską można było normalnie przejechać o godzinie 16.30 a nie tak jak kiedyś od fortu wola do skrzyżowania powstańców/połczyńska 30-45 minut.

Komentarz

• szkoda
              RS
              S_OCP Member
              • 2005
              • 22543

otwarta :!:
              widziałem :szeroki_usmiech
              saport techniczny baj DGW
              była BKD+DSG '05 120kkm
              była BXE '08 190kkm
              no i nie ma :-)

Komentarz

• filipT
                Rider
                • 2010
                • 554

czy przy krawędzi drogi widzą odpowiedzialni za zaistniałą sytuację??
                Mój Szkodnik

Komentarz

• Jac_ek
                  RS
                  • 2009
                  • 1733

Zamieszczone przez RALF
                  ja też się bardzo cieszę z tego powodu że niedługo zamkną rondo Radosława w związku z przemalowaniem pasów oraz radzymińską
                  taka malowanka to ze 2h miedzy 2 a 4 w nocy w dodatku malować maja na wiosnę? wiec termin odległy

Zamieszczone przez westwi78
                  No żeby się nie okazało że to "przedwyborcze otwarcie" i czar szybko pryśnie
                  jeśli zlokalizowali przyczynę zapadnięcia drogi ( a podobno zlokalizowali parę dni temu) to nie powinno być niespodzianek - ale też mam wrażenie że presja z "góry" na zakończenie tego remontu była tak duża, że może być różnie - jedyne co nam pozostaje to się cieszyć, że już otwarta i patrzeć gdzie się znów zacznie zapadać :szeroki_usmiech ;-)
                  - O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD

Komentarz

Pracuję...