ale ja wiem dla tych co głosowali na PO jest tylko jedna słuszna opcja...z innych co najwyżej można się pośmiać z politowaniem...
Zabrzmiało jak słowa zwolennika PiS, RadiaM... i obrońców. :szeroki_usmiech
weź chłopie przestań, wymyśl coś nowego bo te teksty są nudne...ktoś się nie zgadza z Twoimi poglądami to najlepiej nazwać go "moherowym beretem" czy "obrońcą krzyża"... nieważne że myśli tez inaczej niż w.w...ważne że nie popiera PO
1). wybory na prezydenta to nie wybory miss Polonia, albo Miss Universal. Jednak w Polsce nie liczy się co ktoś ma do powiedzenia, jeśli nawet dobrze myśli - ważne jak wygląda :!:
2). ujadają najwięcej ludzie, którzy do wyborów nie chodzą. Nie zabierasz głosu w sprawach ważnych dla kraju, jak wybory prezydenckie - to morda w kubeł. Nie kiwnąłeś palcem więc czego wymagasz?
3).
Zamieszczone przez Udesky
Zabrzmiało jak słowa zwolennika PiS, RadiaM... i obrońców.
to jest właśnie polska demokracja. Głosowałeś na kogoś innego niż podaje Wybiórcza, tvn itp. media - trzeba szydzić z Ciebie. Jedyny słuszny głos to ten głos, który jest poprawny politycznie - jak za komuny... Wolność słowa, poglądów jest w państwie rządzonych przez liberałów jest piętnowana. Może trzeba ich odesłać do słownika wyrazów obcych, bo chyba mają problem ze zrozumieniem tego wyrazu.
Jeśli chodzi o zieloną wyspę to nie wiem jakim cudem jakiś koleś, który co jakiś czas podaje różne budżety państwa, myląc się o kilka/kilkadziesiąt baniek może być ministrem finansów ?
A za kłamstwo przedwyborcze, że Polska jest w super kondycji i przeszła kryzys bez problemów, pewne osoby powinny mieć wytoczony proces.
Przydałby się w tym państwie, ktoś kto ma jaja i nie dba tylko o własne kieszenie...
Kradnie, kupuje ustawy, lobbuje itp. - konfiskata majątku i do kamieniołomu o chlebie i wodzie. Skończył by się może ten burdel...
Hunter to nic nie da... myślisz inaczej to nazwą cie "mocherem" i koniec...a to że Twoje poglądy są inne niż przysłowiowych "mocherów" nie ma znaczenia...nie jesteś z nami to cie nie ma i tyle....
Udesky napisał/a:
kmink napisał/a:
ale ja wiem dla tych co głosowali na PO jest tylko jedna słuszna opcja...z innych co najwyżej można się pośmiać z politowaniem...
Zabrzmiało jak słowa zwolennika PiS, RadiaM... i obrońców. :szeroki_usmiech
weź chłopie przestań, wymyśl coś nowego bo te teksty są nudne...ktoś się nie zgadza z Twoimi poglądami to najlepiej nazwać go "moherowym beretem" czy "obrońcą krzyża"... nieważne że myśli tez inaczej niż w.w...ważne że nie popiera PO
Zamieszczone przez Hunter
to jest właśnie polska demokracja. Głosowałeś na kogoś innego niż podaje Wybiórcza, tvn itp. media - trzeba szydzić z Ciebie. Jedyny słuszny głos to ten głos, który jest poprawny politycznie - jak za komuny... Wolność słowa, poglądów jest w państwie rządzonych przez liberałów jest piętnowana. Może trzeba ich odesłać do słownika wyrazów obcych, bo chyba mają problem ze zrozumieniem tego wyrazu.
panowie apeluje o rozwagę!! ogarnijcię się trochę!! nie widzicie, tej smiejącej się japencji?? troche luzu, jak dla mnie to widac, ze jestescie zwolennikami pisu - jadem plujecie że aż po oczach bije, dać wam pewnie pistolet to byście go zabili, jak ci spod krzyża.
duży dystans do własnej osoby, umiejętnośc śmiania się z siebie jest cechą ludzi inteligentnych!!
poza tym prawda jest też taka, że ludzie nie głosowali na PO, głosowali przeciw PIS-owi.
szkoda, na to pytanie powinien sobie chyba każdy z nas odpowiedzieć sam. Wolność polega na tym, że ja nie mogę Tobie tego narzucić. Można się tylko zgadzać z pewnymi poglądami lub nie, ale nie powinno być manipulacji, jak ma to obecnie miejsce.
pic2ek, gdzie Ty tu widzisz jad? Napisałem, że niektórzy mają problem ze zrozumieniem co znaczy liberalizm, a podpierają się tym. Jeśli się używa jakiegoś słowa, to powinno się wiedzieć co ono znaczy
Wolność polega na tym, że ja nie mogę Tobie tego narzucić.
otóż to.
Zamieszczone przez Hunter
Można się tylko zgadzać z pewnymi poglądami lub nie, ale nie powinno być manipulacji, jak ma to obecnie miejsce.
polytyka polega na manipulacji, szkoda, że tego nie rozumiecie Panowie politykierzy
tym topikiem udowodniliście PO RAZ KOLEJNY, że nie potraficie\my rozmawiać i że jest to najgorsze z możliwych miejsce na tego typu pseudomądrości.
niech nikt się w związku z tym nie dziwi, że takich wątków już tutaj nie będzie.
idźcie grzecznie i spokojnie do wyborów, wytypujcie właściwych ludzi i cieszcie się potem z tego jak będzie przepięknie
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz