Słuchawki bezprzewodowe.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pawlito12
    Drive
    • 2010
    • 79

Słuchawki bezprzewodowe.

Nie wolałbyś kwadrata??
    nie myśl o tym czego chciałeś ciesz się tym co dostałeś
  • maxpaynemm
    RS
    • 2008
    • 1764
    • Octavia II combi (1Z5)
    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Słuchawki bezprzewodowe.

Koledzy szukam jakiś w miarę dobrych i tanich słuchawek do oglądania TV - tak żeby wieczorem nie przeszkadzać żonie i synkowi

1. Muszą być bezprzewodowe.
    2. Jakość dźwięku musi być zadowalająca (nie dla melomana)
    3. Najlepiej żeby się ładowały same ( np. na stojaku)
    4. No i cena nie przekraczająca 100 PLN

Koledzy doradźcie. Na alledrogo jest sporo chińszczyzny a jak wiadomo z nią różnie bywa, ale są też jakieś Philipsy i Thomsony.

Macie jakieś doświadczenia??

Dziękuję za pomoc
    Ubezpieczenia Komunikacyjne OC, AC, NNW - ZAPRASZAM

Spalanie - Motostat.pl

Komentarz

za ta cene bezprzewodowe w miare fajne...no to bedzie ciezko. doswiadczenia mam tylko z thomsonem, ale nie bezprzewodowe, jednak kabel ma 5 m. wiec spokojnie starcza. powiem tak, mam je przeszlo dziesiec lat i wciaz graja swietnie, wtedy kosztowaly ok 60 zeta wiec najtansze nie byly, ale tez napewno nie z gornej polki. jakosc dzwieku do dzis swietna. super leza na glowie nie uciskaja, szeroki zakres regulacji.jedyne co to z uplywem czasu zaczely skrzypiec, sa zabudowane i dosc plastikowe wiec czesci ruchome skrzypia troszke. jesli marka nie zgnoila sie to polecam.
      a interesuja Cie nowki czy moga byc uzywane?
      wydaje mi sie ogolnie ze lepiej zainwestowac w lepsze a z dlugim kablem o ile nie masz zamiaru chodzic po mieszkaniu ogladajac TV. bezprzewodowe zwlaszcza w tej cenie moga nie byc dobrym wyborem.

Komentarz

• bzik13
        Rider
        • 2009
        • 514

Od 5 lat używam słuchawek bezprzewodowych Thomsona, właśnie do słuchania wieczornego TV. Słuchawki w zasadzie używane codziennie. Nie pamiętam teraz ceny, ale wtedy kosztowały coś około 200 zł. Teraz tak zaglądam na alledrogo i widzę, że można nabyć coś takiego: http://allegro.pl/bezprzewodowe-sluc...293674867.html Dwie ważne rzeczy. Jeśli zdecydujesz się na jakikolwiek zakup słuchawek z internetu najpierw przymierz je gdzieś w sklepie. Może się zdarzyć, że zakres regulacji pałąka będzie za mały i słuchawki będą niepraktyczne (będą po prostu spadać). Dwa. NIE kupuj słuchawek z nadajnikiem na podczerwień.
        Mój liftback scout

Komentarz

• maxpaynemm
          RS
          • 2008
          • 1764
          • Octavia II combi (1Z5)
          • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Koledzy dziękuję za porady.

Golas27, szukam bezprzewodowych bo będą w większości do oglądania TV w łóżku więc nie bardzo chciałbym plątać się z kablem.

bzik13, właśnie ten model oglądałem. Podskoczę sobie jutro do sklepu dla idiotów i może przymierzę.

Dzięki

Spalanie - Motostat.pl

Komentarz

• daneczek76
            RS
            S_OCP Member
            • 2006
            • 3642
            • Toyota

Słuchawki bezprzewodowe dobre to Sennheiser to jakieś 280 zł min i też kiedyś miałem wydać mniej ale dopiero te mnie zadowoliły i życie zweryfikowało.
            proponuje przeczytać http://www.sluchawki.info/faq.htm.

dla mnie ważnym parametrem było zawsze dB im większe tym lepiej wtedy im ciszej bedziesz słuchał tym badziej wyraźniejszy będzie dźwięku drugi ważny pasmo przenoszenia . te dwa są najważniejsze.
            [b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA

Komentarz

• tomil
              L&K
              S_OCP Member
              • 2008
              • 1179

maxpaynemm, niestety w każdym zakupie albo dobrze albo tanio. Ja wychodzę z założenia, że biednego nie stać na kupowanie tanich rzeczy. Kupując zwykłe słuchawki przewodowe wydałem więcej niż stówkę, i to nie był zakup niewiadomojaki.
              Nie oszczędzaj, bo będziesz sobie pluł w brodę- zwłaszcza to przy "dźwięku" ma znaczenie. Bierz pod uwagę:
              Zamieszczone przez daneczek76
              dla mnie ważnym parametrem było zawsze dB im większe tym lepiej wtedy im ciszej bedziesz słuchał tym badziej wyraźniejszy będzie dźwięku drugi ważny pasmo przenoszenia .
              It doesn't matter what we're losing
              It only matters what we're going to find!

Komentarz

• maxpaynemm
                RS
                • 2008
                • 1764
                • Octavia II combi (1Z5)
                • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

tomil, ok myślę że jak jutro będę wracał od twojego magika od liczników ( Mam nadzieję że da radę) w sklepie dla idiotów cos sobie wybiorę sensownego

Spalanie - Motostat.pl

Komentarz

• tomil
                  L&K
                  S_OCP Member
                  • 2008
                  • 1179

Zamieszczone przez maxpaynemm
                  w sklepie dla idiotów
                  Uwierz mi- nie wybierzesz. Poza tym to oni ceny mają z kosmosu :roll:

Tam możesz jedynie popatrzeć na modele, a tych nie mają zbyt dużo. Już bardziej proponowałbym Ci odwiedzenie jakiegoś sklepu audio- nawet coś na Krakowskiej jest (nie pamiętam nazwy) a i ceny są niższe.

Komentarz

• maxpaynemm
                    RS
                    • 2008
                    • 1764
                    • Octavia II combi (1Z5)
                    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez tomil
                    nawet coś na Krakowskiej jest (nie pamiętam nazwy) a i ceny są niższe.
                    Media Centrum Al. Krakowska 244 ???

Spalanie - Motostat.pl

Komentarz

• tomil
                      L&K
                      S_OCP Member
                      • 2008
                      • 1179

maxpaynemm, chyba tak. Jak kupowałem sprzęt do domu i sprawdzałem ceny (handlują też na alledrogo) całkiem przyzwoicie wypadali, tylko mi po drodze do nich nie było.

Komentarz

Pracuję...