VW Golf IV 1.6-prosze o opinie.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • broker58
    Drive
    • 2011
    • 65

Zamieszczone przez Golas27
    szerokosci i zadowolenia zycze
    Zamieszczone przez Walt
    Gratuluję
    Zamieszczone przez Biszczu
    Zadowolenia
    Zamieszczone przez marbab
    Gratki Szkodnika. Swietnie sie prezentuje.
    Dzięki

Zamieszczone przez Biszczu
    p.s. zrób opis zgodny z reg
    No właśnie taki na początku utworzyłem tylko usunąłem zbędne dane typu "seria, seria, seria"
    Ok, zmienione.

Zamieszczone przez mottom
    Ja domówiłem jeszcze we wrześniu ledy do scouta (to "kosztuje" = brak przeciwmgielnych)
    Mogłem domówić ledy które pojawiły się w 2011 roku ale kosztem przesunięcia terminu produkcji. Jak składałem zamówienie to nie było w cenniku ledów (przynajmniej w tym który ja miałem)

Zamieszczone przez mottom
    Jednak jak będzie mi zbyt ciemno to chyba założę coś takiego
    Ja halogenów używałem ze 2 razy w życiu a jeździłem różnymi samochodami w różnych warunkach.

Zamieszczone przez szkoda
    wątpliwe, żeby seria tyle wytrzymała
    W octavii 4x4 można wziąć 170KM, przypuszczam, że tam jest takie samo sprzęgło do 4x4 o które najbardziej bym się bał. Druga w kolejce jest turbina, ale o tym nic nie umiem powiedzieć.

Zamieszczone przez piramida
    ja tam znam lekarstwo na słabowite turbiny w 2.0 tdi ale to zapewne po gwarancji
    Jakie? Jakaś regeneracja?

Zamieszczone przez krzynol
    Witaj w Klubie 4x4
    Witam
  • paweł2
    L&K
    • 2010
    • 1405

Brat wlasnie sprzedaje Honde Civic,no i jego wybor padl na Golfa.
    Ma byc benzyna, diesel nie wchodzi w gre.
    Ile to pali?I ogolnie prosilbym o podzielenie sie swoimi doswiadczeniami z tym autem.
    Cała Polska woła z nami wyp...dalać z uchodźcami.

Komentarz

• kamel1980
      Rider
      • 2009
      • 304

paweł2 MK4 ma dość ciężka budę.
      Silnik 1,6 w tej budzie do zbyt ekonomicznych nie należy i w mieście spokojnie trzeba się liczyć ze spalaniem 11-13l/100km - w zależności od stylu jazdy.

Ja mam 1,8 i w mieście spala mi właśnie w okolicach 12l.

Jeśli brat chce mieć mniej spalającą benzynę to może niech się zastanowi nad 1,8T.
      Wbrew twierdzeniu co poniektórych spalanie przy tym silniku jest niższe niż w 1,6 czy 1,8 bez T, a do tego dochodzi większa frajda z dynamiczniejszej jazdy

Komentarz

• loru
        RS
        S_OCP Member
        • 2007
        • 4286
        • Octavia II (1Z3)
        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

paweł2, żonka pocina leonem z takim silnikiem ale wiadomo kobieta to jej wychodzi tyle co mi w TDI czyli w granicach 7,5 do 8,5 l/100km przy mojej jeździe spalanie jest w granicach 12l /100 ale ja nie oszczędzam , generalnie skłaniam się do tego co napisał kamel1980,
        Zamieszczone przez kamel1980
        eśli brat chce mieć mniej spalającą benzynę to może niech się zastanowi nad 1,8T.
        O rany - jedna siódma życia to poniedziałek

Komentarz

Pracuję...