Gratulacje pozdrowienia dla mamusi
Zapachy do Octy - jakie polecacie?
Zwiń
X
-
Zapachy do Octy - jakie polecacie?
Wiem, że jeden lubi pomarańcze, drugi jak mu nogi śmierdzą, ale... no właśnie, nie mogę jakoś dopasować zapachu. Auto ma półtora roku i do tej pory nie było skażone żadnym zapachem, oprócz zapachu nowości, którego jakby coraz mniej, w związku z czym zastanawiam się nad włożeniem jakiegoś śmierdziucha.
W poprzednich autach stosowałem choinki Wunder-Baum oraz AmbiPury i jak na mój gust choinki mają bardziej stonowane zapachy, a poza tym można je powiesić gdzieś z boku i nie szpecą kratek nawiewu.
Do tej pory używałem:
wanilia - dla niektórych zbyt mdła, no i z deka obcykana, odpada
black classic - z początku mi podchodził, ale z czasem zaczął mnie coraz bardziej drażnić
aqua - jakaś taka delikatna, kojarzy mi się z damskimi perfumami, odpada
skóra - mdła
new car - ten jakoś najbardziej mi podchodzi, ale kurcze to jeszcze nie jest to, poza tym jest zbyt pospolity.
Szukam czegoś takiego subtelnego, żeby jak najbardziej zgrywało się z zapachem nowej tapicerki.
Jest jeszcze mnóstwo innych zapachów Wunder-Baum, ale paranoją jest to, że nie można ich powąchać przed zakupem, stąd moje pytanie, które zapach wg was są godne uwagi?
-
-
Ja przetestowalem WSZYSTKIE choinki i najbardziej podoba mi sie truskaweczka
wiadomo kazdy lubi co innegoJest 230 i 500 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=74730
Komentarz
-
-
Czyli jednak nie pozostaje nic innego, jak przetestować każdą oddzielnie :twisted:
A testowaliście coś z tych nowych zapachów Wunder-Baum'a?
Darkness, Born to rock, Delicious, Grand Prix, Karma, Piżmowy, Sentiment Energia, Relaks, Namiętność, Wild Child - jest tego trochę. Trzeba będzie chyba popróbować coś nich, a nóż widelec trafi się coś oryginalnego :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
eee tam od razu off top...
Zapach nowego auta moze kosztowac tak z 60 tys i w gore w przypadku octy lub 28,99 brutto:
do kupienia np tutaj: http://www.showcarshine.pl/386-chemi...wego-auta.html
Przeszedlem przez sporo zapachow. Ambi-purow nie wieszam bo ja sie rozleja potrafia wyzrec plastik, hoinki za to pachna bardzo krotko. Z reszta nie znosze jak cos wisi na kratce lub o zgrozo dynda na lusterku. Teraz mam cos takiego:
.
Jak na razie od 2 miesiecy nadal utrzymuje zapach. Puszka ma rozmiar idealnie pasujacy do schowka na kubki. Ewentualnie mozna schowac pod siedzenie. Podobne puszki mozna kupic jeszcze np od california scents: www.zapachydoauta.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DamianjgA najlepsze zapachy są z pod pachy :szeroki_usmiech
Podobno dziewczyny siedzące w Beemkach na tylnej kanapie bardzo sobie chwalą ten zapach :slinka
Niestety, w Skodach ten zapach nie występuje, lub występuje rzadko :wink:
Komentarz
-
Komentarz