Czyja to O1 ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • janusz.janowski
    Classic
    • 2011
    • 5

Czyja to O1 ?

Wczoraj Leszno LUKOIL:

ON - 4,91 PLN
    98 - 5,15 PLN
    95 - 5,02 PLN
    LPG - 2,49 PLN

Trzeba do nich napisać o ta kartę rabatową NESTE?
  • frozen
    Drive
    • 2010
    • 54

Czyja to O1 ?

Znalazłem takowy link na alledrogo i jakoś nie kojarzę tej oCi
    klik

Komentarz

• vince123
      Elegance
      • 2009
      • 923

Black Devil, ta oI byla juz na allegro... ...z tego co pamietam z sokolowa jest chyba zarejestrowany uzytkownik tkisiel ...ale prawdopodobnie to nie jest jego auto
      sprzedam do OI :

szyby cala lewa strona
      nadkole nowe LP
      kontakt PW

Komentarz

• dede_adam
        L&K
        S_OCP Member
        • 2004
        • 1449

Jest to moja była octavka.
        Kupiłem ja w maju 2004 w salonie, wersja drive + klima + program u Masters`a
        na 131hp. Przejechałem nią 132tkm, do 105tkm serwis w ASO potem jeden przegląd u
        Dobrego Grzesia Wawa. Zawias bilstein b6, metal pod silnikiem.
        Za mojej kadencji malowałem lewy błotnik w ASO w mińsku i dwa razy tylną klapę
        w Auto Blaku na gwarancji.
        Sprzedałem ją gościowi z Siedlec w sierpniu 2008r. On ją sprzedał obecnemu właścicielowi
        około pół roku temu.
        Nie wiem jak dbał o auto,ale sądząc po fotkach to nawet nie ściągnął naklejek mastersa i ocp :roll:

Jeżeli chciałbyś ją obejrzeć to sprawdź czy naprawił centralny zamek - mikrostyki były do czyszczenia i ogólnie pomiziać ją czujnikiem.

Ja ją wspominam bardzo miło

Komentarz

• GreenArrow
          L&K
          • 2009
          • 1052

Zamieszczone przez dede_adam
          jezeli byla ruszana blacharka auta, to ja nie wiem dlaczego w opisie aukcji pisze ze jest bezwypadkowy

Komentarz

• piramida
            RS
            • 2009
            • 12222
            • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez GreenArrow
            jezeli byla ruszana blacharka auta, to ja nie wiem dlaczego w opisie aukcji pisze ze jest bezwypadkowy
            przeciez nie napisze ze bity bo by nie sprzedał za podana cene :szeroki_usmiech
            superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
            http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• GreenArrow
              L&K
              • 2009
              • 1052

piramida, lepiej kogoś zrobic w h, bo przeciez to tylko dwa małe elementy i konstrukcja auta nie została 'naruszona'

Komentarz

• piramida
                RS
                • 2009
                • 12222
                • Superb III (3V3)

niestety takie sa realia
                superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
                http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• dede_adam
                  L&K
                  S_OCP Member
                  • 2004
                  • 1449

Pisze też że serwisowany w aso,ale pokazuje na fotkach tylko pierwsza strone
                  ksiazki serwisowej gdzie ja do aso jeździłem, drugą już nie bo pewnie auto nie bylo w aso robione dalej

takie życie,kombinują jak mogą - np.moc 145hp - nie mam pojęcia skąd bo ja mam wykres na 131 :wink:

Komentarz

• GreenArrow
                    L&K
                    • 2009
                    • 1052

dede_adam, może coś zmieniał, box ?

Komentarz

• dede_adam
                      L&K
                      S_OCP Member
                      • 2004
                      • 1449

Raczej sprawdził na stronie Mastersa że na tyle sie robi 110tki i wpisał 145.
                      Naklejek nie ściągnął, porysowanego tylnego zderzaka nie zrobił to wywalałby kase na box
                      Nie sądze :roll:

Komentarz

• Arek
                        RS
                        S_OCP Member
                        • 2005
                        • 3143

trzeba zadzwonić do kolesia i spytać do kiedy robił przeglądy w ASO :diabelski_usmiech bo na zdjęciach jet do 2007 a mamy 2010 :P

swoją droga jak auto było u dedzia to prezentowało się zacnie
                        -----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM

Komentarz

• marekzu
                          L&K
                          • 2007
                          • 1412
                          • Superb II combi (3V5)

Jak malowane to ruszana blacharka - LOL - a jak wyszedl rudy na klapie to tez klepana???? Co to ma wspolnego z bezwypadkowoscia ????

Komentarz

• Udesky
                            RS
                            • 2007
                            • 1692
                            • Octavia I (1U2)
                            • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

dede_adam napisał/a:
                            Biorąc pod uwagę definicję wypadku to całkiem możliwe. Jeszcze jest coś takiego jak szkody na parkingu, nie uważni rowerzyści, przycierki na słupku, ścianie no i życzliwi przechodnie z gwoździem w kieszeni, sam przez takiego mam cały bok do malowania, bo rysa ciągnie się od przedniego kierunku po tylną lampę. :cry:
                            To samo tyczy się tylnej klapy. Jest wgięta pod tablicą, poprzedni właściciel przywalił w jakiś stół (jak mój ojciec Paskiem) i jest wgniecenie, którego raczej nie da wyklepać idealnie, a więc szpachla i malowanie. I po malowaniu nie mam prawa napisać, że bezwypadkowa?
                            ksiazki serwisowej gdzie ja do aso jeździłem, drugą już nie bo pewnie auto nie bylo w aso robione dalej
                            Ja mimo, że mam serwis do ok 80 000km, tyle przez ile trwała gwarancja, to również napisze, że serwisowana. Daję to jakieś odniesienie to tego ile poprzedni właściciel jeździł tym autem rocznie. Jakakolwiek książka serwisowa jest ok, oby tylko była oryginalna. Ciekawe jakim cudem większość aut z Niemiec, które mają ok 4 lat (czyli teoretycznie jeszcze na gwarancji lub tuż po) nie mają tych książek, bo się zgubiła. Bo pewnie ostatni wpis był 300 000km, a to nie po myśli naszych handlarzy. :szeroki_usmiech
                            W Polsce nie ma kryzysu.
                            Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.

Komentarz

• GreenArrow
                              L&K
                              • 2009
                              • 1052

Udesky, marekzu, a no macie racje, co racja pospieszyłem sie troszkę z moja wypowiedzią , ale dlaczego nie pisze o tych wymienionych, malowanych elementach zrobionych przez poprzedniego własciciela ?

Komentarz

• Udesky
                                RS
                                • 2007
                                • 1692
                                • Octavia I (1U2)
                                • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

malowanych elementach zrobionych przez poprzedniego własciciela ?
                                Bo pewnie o nich nie wie. Albo jest tego świadom i wie jaka jest u nas mentalność. Malowane, znaczy się bite i to przód i tył. :roll: To lepiej nic nie pisać szybciej się sprzeda. :twisted:
                                W Polsce nie ma kryzysu.

Komentarz

• GreenArrow
                                  L&K
                                  • 2009
                                  • 1052

Udesky, Gorzej jak ktoś przejedzie pół polski, i po prostu na stacji diagnostycznej czy na mierniku wyjdzie malowanie. No i kto zwróci koszt drogi, urlop, kto pogodzi go z żona ?

Komentarz

• Udesky
                                    RS
                                    • 2007
                                    • 1692
                                    • Octavia I (1U2)
                                    • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

kto pogodzi go z żona ?
                                    Problem malowanego auta przy tym to pikuś. :diabelski_usmiech

Ale fakt, faktem, że jeśli wie o malowaniu to powinien to napisać.
                                    Ja jak kupowałem swoje to w ogłoszeniu było napisane, że zostało wymienione sprzęgło i dwumas, a przebieg auta był 180 000km. Zresztą przy dokonywaniu transakcji, facet mówił, że dzwonili do niego i pytali się czy licznik aby nie cofnięty itp, bo kto to słyszał przy takim przebiegu wymieniać sprzęgło i dwumas i to w TDI. Dla mnie, po lekturze tego forum, nie było to dziwne.
                                    W Polsce nie ma kryzysu.

Komentarz

• GreenArrow
                                      L&K
                                      • 2009
                                      • 1052

Udesky, Po to są własnie takie fora, nie ma co nabijać nabywce auta w słoik no chyba ze ktoś jest takim h że nie będzie miał po tym kompletnie żadnych wyrzutów sumienia :|

Komentarz

• dede_adam
                                        L&K
                                        S_OCP Member
                                        • 2004
                                        • 1449

Jak ktoś bardzo chce to przecież może pojechać obejrzeć, ja szczegółowe relacje z 4lat użytkowania moge zdać, pozostają ostatnie dwa które są niewiadomą... Ale to zawsze lepsze niż cały okres gdzie nie wiadomo jak ktoś jeździł .
                                        Ps - jak będę miał czas w przyszłym tygodniu to może sam się przejadę, akurat małżonka nie ma czym jeździć

Komentarz

Pracuję...