Bart_wawa, Nie panikuj. Jaką bańkę oleju kupiłeś do wymiany? Może to było 5l i mechanior nie zauważył i wlał "jak zwykle" na czuja. A normalnie bańki są 4l.
Wyjmaki do pinow Skoda Auto
Zwiń
X
-
Wyjmaki do pinow Skoda Auto
Dzis widzialem, jak latwo rozbiera sie wtyczki, wyciaga piny, przemienia piny itd - potrzebne sa dwa wyjmaki.
Pytanie brzmi : gdzie je moge kupic? :twisted:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
-
-
misiek^wro, nie wiem dokładnie czy tego szukasz, ale tutaj znajdziesz coś podobnego pod pojęciem pinceta techniczna.
Komentarz
-
-
winni77, kurcze, to co ja widzialem, to byl srubokret z napisem Skoda Auto na drewnianej racze zakonczony dwoma bolcami - jeden z cienkimi, drugi z grubszymi - wyjecie pinu to byla taka filozofia, ze wsadzalo sie go w specjalne miejsca na kostce i ciagnelo kabel od tylu - wylazil.
Na jeden pin trzeba bylo poswiecic jakies 3-5 sekund - takze bardzo mi sie to spodobaloByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
Ok, gdzie to mozna kupic i ktore dokladnie ? :twisted:
[ Dodano: Sro 09 Lut, 11 22:23 ]
Damianjg, moze numer seryjny tych widelcow podasz?Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
co do ceny to może być nieciekawie
tu jest komplecik 11 wyjmaków - SW 1510
ale cena :shock: grupówka nie pomoże
niestety co do Tyco to gdzieś chyba widziałem tekst, że część narzedzi z ich oferty nie ma ROHSa na rynek EU ... może dlatego nigdzie te wyjmaki się nie pokazują
VAS 1978/18 mały widelec
[ Dodano: Sro 09 Lut, 11 23:59 ]
tu też coś macie znajomo wyglądającego
[ Dodano: Czw 10 Lut, 11 00:02 ]
HK9-1
173 EUR - 10 najbardziej przydatnychF10 530D 258PS
Komentarz
-
-
Sprawdziłem ceny tego zestawu ze zdjęcia powyżej (TYCO ELECTRONICS). I nawet znalazłem wszystkie pojedyncze śrubokręciki i wypisałem ceny każdego (z tej tabelki kilka postów wyżej), ale przypadkiem zamykając okna "sklepu" zamknąłem sobie to co napisałem, więc nie będę teraz znowu szukał każdego modelu od nowa.
Generalnie jeden "sklep" na zamówienie robi wszystkie powyższe modele. Ceny indywidualnych zaczynają się od ok. 60$ USA kończą koło 110$ USA (dwa z tej listy kosztowały więcej niż 105$, reszta w większości w przedziale 60$-85$). Czas oczekiwania na wyprodukowanie każdego: 8 tygodni. :-)Pozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
Komentarz