akurat nie jestem z ostródy ale 4 razy w miesiącu robie trase słupsk- olsztyn wiec najwyżej zrobie sobie dluższy postój. dzięki za namiar
USA Floryda tansza od pobytu w Egipcie , Bankok 1800zł z opł
Zwiń
X
-
USA Floryda tansza od pobytu w Egipcie , Bankok 1800zł z opł
Nie ma na forum zakładka turystyka , a moja pasją jest turystyka zapraszam na forum z wakacji.pl.
Magazyn Wakacje.pl to najważniejsze informacje o podróżach, inspiracje, rankingi i poradniki – wszystko o wakacjach w jednym miejscu
Tam wszytko w klejami
Np pobyt z Przelotem, hotel na 10 dni do USA wynosi 410 euro lub Kenia na 2 tygodnie 3 tys.zl
W czasy dla 6 osób gdzie kol wiek w europie za 10 euro
Nie jestem pracownikiem Biura podróżny tylko pasjonat jak najtaniej wyjechać do super hotelu np , zamieściłem tam oferty sylwestra za granica w hotelach * * * * * za 400zł
-
-
kross12
lukasz.zst, jeśli znalazłeś takie rodzynki to dlaczego się nie podzielisz i nie podasz linków na konkretne oferty? Jeżeli rzeczywiście za frytki można wygrzać gnaty to nikt Cię nie posądzi o reklamę biura podróży
Komentarz
-
Ja wiem tylko tyle.Ze oferty jako super tanie sa zawsze super kiepskie.Ludzie jada na 2 tyg za 1400zł ( w tym samolot) a potem rozpowiadają jak to ich biuro oszukało... (nawet sejf był płatny...itd)
Ja jestem zdania jak mnie nie stac na dobre wakacje to jade na nie co dwa lata ,ale na takie jakie będe mile wspominac.Chociaż wiem ,że wiele ludzi wybiera byle co byleby pokazać w jakim zatykającym dech w piersiach miejscu nie był...
Komentarz
-
-
Jasne - tak samo jak z ofertami na "mobile.de" - właściciel musi się przeprowadzić do Anglii i sprzedaje auto ....
410 eur to ok. 1700 dzików - weź za to poleć do USA i wynajmi hotel na 10 dni ....
Od jakiegoś czasu planuję podróż na 30 dni do stanów (z żoną) i jak bym nie liczył to mi budżet wychodzi ~ 15 - 20 kpln (sam organizuję całość - bez żadnych pośredników).
Komentarz
-
-
loyd, ale czasem z biurem podróży jest taniej
ostatnio w TVN był wywiad z dziennikarzem który ma taką pasję, że lubi latac samolotem po najniższych cenach
opisywał podróż lotniczą za 10 euro na drugi koniec europyprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
ale do 10E trzeba doliczyć koszty lotniskowe itd. już nie wspomne ,że to cena bez bagazu który też tani nie jest... W dodatku czesto te samoloty latają miedzy trochę mniejszymi lotniskami co wiąże się z dodatkowymi kosztami które tez trzeba liczyć.Moi znajomi tak lecieli na wakacje bo miało byc taniej wyszło dużo drożej jak trzeba było hotel zapłacic w Włoszech bo samolot uciekł 8)
[ Dodano: Nie 14 Lis, 10 13:41 ]
Najlepsze jak kiedyś musiem 1 noc spędzić w hotelu bo samolot miał usterke.A po przybyciu do domu wójek stwierdził : " tak to jest jak się lata tanimi liniami ,a samoloty wiemy jakie są..." 1 wójek wypowiadał się na temat o którym nie miał bladego pojęcia bo na ogół samoloty są nowe...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyloyd, w zeszłym roku leciałem na JFK za równowartość 800-900pln( co prawda z Berlina)
Komentarz
-
-
loyd, droga do berlina to 300km :wink:
czyli w obie strony bak paliwa, parking 50E a w stanach mam rodzinę :szeroki_usmiechprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
na stronie sie podziliłem ofertami
[ Dodano: Nie 14 Lis, 10 15:06 ]
Hotel:
Ceysands
Region:
Sri Lanka
Land:
Sri Lanka
Frankfurt (D)
Sa. 04.12
7 Tage
Veranstalter Neckermann Reisen
Hotelinfos
Standardzimmer
Halbpension
759,-€
Auswählen
Frankfurt (D)
Sa. 04.12
7 Tage
Veranstalter Neckermann Austria
Hotelinfos
Standardzimmer
Halbpension
759,-€
Auswählen
Frankfurt (D)
Sa. 11.12
7 Tage
Veranstalter Neckermann Reisen
Hotelinfos
Standardzimmer
Halbpension
759,-€
Auswählen
-----------------------------
Hotel:
Royal View
Region:
Hongkong & Umgebung
Land:
China
München (D)
Do. 09.12
7 Tage
Veranstalter Glauch Reisen SUN
Hotelinfos
Doppelzimmer
nur Übernachtung
778,-€
Auswählen
München (D)
Do. 09.12
7 Tage
Hotelinfos
Doppelzimmer
Übernachtung mit Frühstück
813,-€
Auswählen
Düsseldorf (D)
Di. 11.01
7 Tage
Hotelinfos
Doppelzimmer
nur Übernachtung
833,-€
Auswählen
--------------------------------------------------
Hotel:
Olympia
Region:
Tel Aviv & Umgebung
Land:
Israel
Basel-Mulhouse (CH)
Do. 16.12
7 Tage
Veranstalter Vtours
Hotelinfos
Doppelzimmer
470,-€
Auswählen
Basel-Mulhouse (CH)
Do. 09.12
7 Tage
Veranstalter FTI Packaging
Hotelinfos
Doppelzimmer
490,-€
Auswählen
Basel-Mulhouse (CH)
Do. 16.12
7 Tage
Hotelinfos
Doppelzimmer
490,-€
Auswählen
Basel-Mulhouse (CH)
So. 05.12
7 Tage
Hotelinfos
Doppelzimmer
496,-€
Auswählen
Basel-Mulhouse (CH)
Di. 14.12
7 Tage
Veranstalter Vtours
Hotelinfos
Doppelzimmer
496,-€
Auswählen
---------------------------------------------------
Hotel:
Los Salmones
Region:
Gran Canaria
Land:
Spanien
Frankfurt-Hahn (D)
Sa. 11.12
7 Tage
Veranstalter Plus Tours
Hotelinfos
Doppelzimmer
nur Übernachtung
202,-€
Auswählen
Frankfurt-Hahn (D)
Sa. 11.12
7 Tage
Veranstalter Plus Tours
Hotelinfos
Appartment
nur Übernachtung
206,-€
Auswählen
Frankfurt-Hahn (D)
Sa. 11.12
7 Tage
Veranstalter Touristik Service Sch
Hotelinfos
Doppelzimmer
nur Übernachtung
213,-€
Auswählen
Frankfurt-Hahn (D)
Sa. 11.12
7 Tage
Veranstalter Touristik Service Sch
Hotelinfos
Appartment
nur Übernachtung
217,-€
Auswählen
Weeze (D)
Fr. 17.12
7 Tage
Veranstalter Urlaubstours
Hotelinfos
Appartement
nur Übernachtung
230,-€
Auswählen
---------------------------------------
Hotel:
Maspalomas Oasis Club
Region:
Gran Canaria
Land:
Spanien
Frankfurt-Hahn (D)
Do. 09.12
9 Tage
Hotelinfos
Bungalow
All Inclusive
369,-€
Auswählen
Frankfurt-Hahn (D)
Di. 14.12
9 Tage
Hotelinfos
Bungalow
All Inclusive
374,-€
Auswählen
Frankfurt-Hahn (D)
Sa. 11.12
10 Tage
Hotelinfos
Bungalow
All Inclusive
383,-€
Auswählen
Frankfurt-Hahn (D)
Di. 07.12
9 Tage
Hotelinfos
Bungalow
All Inclusive
387,-€
Auswählen
[ Dodano: Nie 14 Lis, 10 15:22 ]
dodam do tego że biura neckerman i tui de. zaplaca ci za transport do lotnsika w niemczech
Zachecam tam na forum tam publiuje wszytki lasty co znajde
[ Dodano: Nie 14 Lis, 10 15:31 ]
Hotel:
Champions World Resort
Region:
Orlando
Land:
USA
Reiseklima:
Lufttemperatur 26°C
Amsterdam (NL)
Mi. 17.11
13 Tage
Hotelinfos
Doppelzimmer
nur Übernachtung
692,-€
Auswählen
Amsterdam (NL)
So. 21.11
13 Tage
Hotelinfos
Doppelzimmer
nur Übernachtung
692,-€
Auswählen
Amsterdam (NL)
Mi. 24.11
13 Tage
Hotelinfos
Doppelzimmer
nur Übernachtung
692,-€
Auswählen
Amsterdam (NL)
So. 12.12
13 Tage
Hotelinfos
Doppelzimmer
nur Übernachtung
692,-€
Auswählen
plus dojazd w jedna strone na lotnisko 29 euro z Warszawy, Poznania, Szczecina
[ Dodano: Nie 14 Lis, 10 15:37 ]
Mało kto o tym wie , ale tylko z polski jest tak drogo do USA . Z europy latają tanie linie lotnicze i czarter do USA ,tak samo są tanie linie lotnicze i czartery do Australii widziałem w ofercie na stycznie za 1195zł tam i z powrotem , gdzie normalnie kosztuje 4 tys.zl z polski
Komentarz
-
-
Trzeba się będzie temu dokładniej przyjrzeć :P
Mogę tylko powiedzieć tyle, że mój szwagier ze znajomymi wynajdują jakieś promocje z tanich linii i już kilka razy udało im się polecieć np. za 10zł czy też 1E(!) w obie strony powiedzmy do jakiegoś miasta w Skandynawii czy też Hiszpanii. Jedyny minus to to, że na przykład możesz mieć tylko bagaż podręczny, lub to że przylatujesz na miejsce wieczorem a powrót następnego dnia wieczorem albo też rano :lol: ale dla nich to nie problem gdyż jeżdżą poimprezować, potem się przekimają na lotnisku i wracają z powrotem
Ja co prawda ostatnio stwierdziłem że wolę jechać samochodem na wakacje niż samolotem. Powiedzmy do Włoch, choćbym jechał te 12 godzin, większość w nocy to się mniej zmęczę niż latając z dwójką dzieci (rok i 4 lata) po lotnisku, do tego dojechać na nie, potem do autobusu, wszystko w biegu, do tego pełno bagaży, wózek itd. a i tak prawie cały dzień się straci lecąc samolotem.
Komentarz
-
-
Np wizzair dwa razy do roku ma bilety ma promocje na dowlny termin na nowlnej trasie -70% ceny od stanadrdowej w tedy kupuje bilety do paryża tam i zpowrotem z oplatami za 30 zl. Oslo za 14zl .
Ja jezdze w Alpy austriackie za 300zł na z przejazdem i skipasem . Na forum wszytko jest zamieszczone Naprawdę zachecam .Mało kto otym wie ale np przelot tam i zpowrotem Z warszawy do sydey kosztuje 4500 tys.zł a lot z londynu tam i zpowrotem 2 tys.zl do USA z berlina 900zl linki sa na forum
Komentarz
-
-
To może odświeżę lekko.
Jak znaleźć niedrogi lot do USA dla 1 osoby dorosłej i 2 dzieci w jedną stronę ? Termin lotu to od 01.08 do 01.09. W tym zakresie.
Pierwsza wyszukiwarka jaką znalazłem wyrzuciła mi cenę 7500zł w jedną stronę :shock:
W USA konieczna będzie przesiadka bo docelowo jest to mniejsze miasteczko ale z lotniskiem (El Paso w Texasie).OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
Komentarz