głupio by było gdyby na parkingu zatrzasnąć się w bagażniku z naszą drugą połową
Głupio to byłoby z przyjaciółką żony :diabelski_usmiech
zaiste ze wszystkich nauk enologia jest najszlachetniejsza
"Bo widzisz... w piciu nie trunek jest najważniejszy, a towarzystwo" - Stach Japycz "Rancho"
był czas że w Golfie I się mieściłem. Ale każde auto siedzenia na maxa do przodu pani na tylnym siedzeniu facet ładnie klęka przed i jest ok - czyli ostatnia fotka http://bp2.blogger.com/_jqLm4W1Sois/...s1600-h/66.jpg
A we Wrocławiu na nowym Dworze był taki piękny zwalony most i mozna było się dobrz zabawić to niestety estakadę wybudowali.
[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
oolsztyniak, jeśli chodzi o mnie i moja OII to wszystkie są wykonalne(te w środku żeby nie było :wink: )
aż się zapytam mojej władzy co ona na to :diabelski_usmiech
wiesz w realu jak realu ale najlepiej w przebieralni a nie tak centralnie przy lodówkach
co do Carmasutry to kiedyś włosi zrobili test samochodów najbardziej przyjaznych do miłosnych uniesień i powiem wam jedno fiat 126p i cinquecento zajeły pierwsze 2 miejsca
a limuzyny takie jak s klasa i bmw7 były na ostatnich mijescach
dlaczego te daw auta wygrały
a) najszybciej można było rozłożyc siedzenia
b)były na tyle małe że szybko można było znaleźć luke gdzie nikt nam nie przeszkadzał
c) co mnie najbardziej rozbawiło komfort dla partnerki lub partnera
co do wyczynó to moje byłe seicento było mocno zaprawiane w boju a i jako terenówka też sie dobrze spisało :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
kiedyś volvo zrobiło promocje dla "nowych" rodziców.
dawali auto na testy i jak ktoś , kto jeździł takim autem wrócił za około 9 miesięcy z bejbi volvo było gratis
Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
kiedyś volvo zrobiło promocje dla "nowych" rodziców.
dawali auto na testy i jak ktoś , kto jeździł takim autem wrócił za około 9 miesięcy z bejbi volvo było gratis
i to się nazywa PROMOCJA
zaiste ze wszystkich nauk enologia jest najszlachetniejsza
"Bo widzisz... w piciu nie trunek jest najważniejszy, a towarzystwo" - Stach Japycz "Rancho"
Komentarz