Alberto, u mnie tak właśnie stukały klocki z przodu. Po wymianie (a był już na nie czas) jak ręką odjął
Szukam samochodu troszke innego, tzn dość sporego, z dobrym motorem (najlepiej diesla) i z niezłym wyposażeniem... Wybór padł na mercedesa W210 300D lub W124 300D ale wszystkie egzemplarze które widziałem to poprostu padliny... W związku z tym zacząłem się rozglądać także za innymi autami no i całkiem niezłe wrażenie zrobiło na mnie BMW E38, duże wygodne itd ale z tego co czytałem to nie polecają diesli... Kolejny samochód to Audi A6 C4, w sumie to dzisiaj na nie zwróciłem uwage a dokładnie na ten egzemplarz http://moto.allegro.pl/audi-a6-2-5-t...318827724.html tylko nie wiem czy te 2,5 Tdi to są już te badziewne silniki czy starsze R6?? Jeśli ktoś może polecić jakiś samochód, jeździł którymś z tych podanych wyżej, może polecić coś innego to bardzo prosze o odpowiedź :wink: Aha no i jeśli chodzi o mercedesy to opinie nie są potrzebne bo znam bardzo dobrze te samochody ale może ma ktoś takie auto na sprzedaż?
Bardzo proszę o opinie nt BMW i Audi bo już sam nie wiem co robić :roll:
aż chce się deptać bodajże od 2,5-3tys muzyka dla ucha
. Kolejne to wygłuszenie tego auta, na wolnych nie słychać kompletnie tego motoru. Niestety testu długodystansowego nie znam bo to tylko okazyjnie się przejechałem, więc może ktoś coś doda konkretniejszego.
ops:
Jak narazie tylko nie znalazłem informacji na temat dwumasy :roll:
ale nie mam przekonania do wynalazków 2,5tdi w C5... Wiecie może czy w C4 jest dwumasa, a jeśli jest to czy można ją wywalić i założyć jednomas? Zresztą w W124 miałem na blacie 500 000km, w rzeczywistości pewnie 1 500 000 i silnik nie był powodem sprzedaży :wink:
:szeroki_usmiech
Komentarz