opony zimowe 205/60/16
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Nigdy nie polecam używanych opon jedynie nowe a jakie wszystko zależy od posiadanych środków finansowychŚwiatem rządzi miłość. Ja na przykład kocham wypić.
Komentarz
-
Komentarz
-
-
Strumyk, idąc Twoim tokiem rozumowania to jeżeli kupuje nowe opony i przejeżdżę na nich jeden sezon to sa one już do wywalenia tak? no bo przecież sa juz uzywane tak jak sam napisałeś...
a używki można kupic roczne czy dwuletnie za połowę ponad mniej kasy a tez będą dobrze spełniać swoją rolę.Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
no właśnie a czym one się różnią od Twoich opon którymi objeździłeś jeden sezon?Zamieszczone przez StrumykNigdy nie polecam używanych opon
Mi się zdarzyło kupić używane opony do dupy ale udało mi się kupić też półroczne zimówki za pół darmo i nie narzekam :wink:
Komentarz
-
dokładnie :szeroki_usmiech
Zależy jakie się kupi, przed kupnem można je sprawdzić(jeżeli osobiście się odbiera) w jakimś serwisie z oponami, zawsze to fachowiec oceni, a na flaszkę się da i poogląda co i jak
Nie jest to handlarz, opony po jednym sezonie, zostały mu po 407-ce którą sprzedał
Teraz pytanie dlaczego nie sprzedał z oponami?
Albo klient nie chciał, albo nie sprzedał bo więcej zarobi sprzedając teraz, a jak się bierze samochód to wiecie... "panie opony gratis i biorę, albo dam 300zł za nie" tip
Osobiście raczej nie kupiłbym opon starszych niż dwa sezony i ze starą datą, przywiezione z Niemiec itp czyli większość z alledrogo
Co innego od osoby prywatnej tak jak w tym przypadku, gdzie cena jest niezła i opony jak nowe...
Tylko czytam opinie i nich i tak średnio to wygląda :|
Komentarz

Komentarz