Tychy - Kraków

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • piotrek s
    Classic
    • 2010
    • 8

Tychy - Kraków

Faktycznie 1.6 ma krótsze. Z tego, co pamiętam, przy 100 km/h na 5-tym biegu mam 3000 a przy 190 jest prawie czerwone pole.

Pamiętam również, że takie same obroty na 5- tym biegu przy 100 km/h miał Peugeot 406 2.0.
    piotr
    CB PRESIDENT JFK 2 + LEMM EGLE AT1000
  • sabur
    Drive
    • 2008
    • 46

Tychy - Kraków

Witajcie,

potrzebuje pomocy tubylców

Jutro muszę zawieźć samochód do Tych na ulicę Oświęcimską i potrzebuję porady jak najszybciej dostać się do Krakowa z tego miejsca? Najchętniej widziałbym busa, jest tam gdzieś blisko przystanek?

Mógłbym ogarnąć całą sytuację na miejscu, ale mam problem z nogą i nie mogę daleko chodzić oraz czas mnie strasznie ciśnie.

Pomożecie? :diabelski_usmiech

Komentarz

• GreenArrow
      L&K
      • 2009
      • 1052

hmm komunikacja miejska z Tychów do Katowic na dworzec PKS, a potem PKS do Krakowa

Komentarz

• sabur
        Drive
        • 2008
        • 46

Nie chciałbym robić zbędnych km i tracić czasu. Jestem ciekaw, czy przez okolice podanej ulicy jeżdzą jakieś busy do Krk. Gdyby czas nie grał roli pojechałbym pociągiem z Tych przez Katowice do Rzeszowa, bo tam chcę się dostać

Komentarz

• ziutecki
          Drive
          • 2009
          • 61

Jak na Oświęcimskiej - to pewnie do Fiata. Jeśli tak, to nie idź w stronę Tych (drogi szybkiego ruchu) - tylko na Bieruń, tak po ukosie w prawo. Tam powinieneś złapać jakiegoś busa w okolicach zakładów Fiata w kierunku na Chrzanów. A z Chrzanowa masz co pół godziny bus do Krakowa.

Komentarz

Pracuję...