Pierwszy blog o Skodzie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Aro33
    Classic
    • 2012
    • 13

Pierwszy blog o Skodzie

Zresztą nawet teraz wystarczy, że poleje troszkę to zawsze ktoś leży w rowie po prawej stronie Jak popatrzysz to ta fosa ładnie już obryta jest
  • Maciek_SkodaiTy
    Classic
    • 2010
    • 15

Pierwszy blog o Skodzie

Witam!

Chciałbym Was zaprosić do odwiedzenia pierwszego bloga o Skodzie - www.SkodaiTy.pl
    Jest on częścią kampanii informacyjnej "Skoda w Twoich rękach" prowadzonej we współpracy z autoryzowanym dealerem Skody, salonem Emida. Chcielibyśmy, aby blog stał się miejscem wymiany informacji, praktycznych porad pomiędzy kierowcami i sympatykami marki Skoda.
    Najlepsze teksty opublikowane na łamach bloga będą nagrodzone.

Jeszcze raz gorąco zapraszam, chętnie odpowiem też na wszystkie pytania

Pozdrawiam!
    Maciek
    Blog www.SkodaiTy.pl - serdecznie zapraszam!

Komentarz

• tomikt
      Rider
      • 2007
      • 391

Chcielibyśmy, aby blog stał się miejscem wymiany informacji, praktycznych porad pomiędzy kierowcami i sympatykami marki Skoda.
      Ci co założyli te forum( ojcowie założyciele tak chcieli i im się udało. Wstaw na swoją stronę linka do tego forum - i sprawa załatwiona.
      ech...
      TomikT

Komentarz

• Maciek_SkodaiTy
        Classic
        • 2010
        • 15

tomikt,
        Zamieszczone przez tomikt
        Ci co założyli te forum( ojcowie założyciele tak chcieli i im się udało. Wstaw na swoją stronę linka do tego forum - i sprawa załatwiona.
        W pełni się z tym zgadzam. Uważam, że to forum, dotyczące Octavii, jak i inne związane z pozostałymi modelami Skody są bardzo przydatne i pomocne.
        Tyle tylko, że forum ma inna specyfikę niż blog, który charakteryzuje się dłuższą formą wypowiedzi, mniejszą ilością "postów", itd. Póki co nie było bloga poruszającego tematy związane tylko ze Skodą, stąd właśnie taki pomysł.

Pozdrawiam!

Komentarz

• PiotrKR
          Classic
          • 2009
          • 34

Ja myślę, że taka forma reklamy tutaj nie siądzie. :|

Komentarz

• Maciek_SkodaiTy
            Classic
            • 2010
            • 15

Zamieszczone przez PiotrKR
            Ja myślę, że taka forma reklamy tutaj nie siądzie. :|
            Bardziej informacja o inicjatywie niż reklama a tak a propos, a co by "siadło"?

Komentarz

• PiotrKR
              Classic
              • 2009
              • 34

Chodzi mi o to, że ta inicjatywa to de facto promocja dilera Skody. O taki rodzaj reklamy mi chodziło.

Komentarz

Pracuję...