Opel Astra III

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • broker58
    Drive
    • 2011
    • 65

Opel Astra III

Zamieszczone przez suchy
    czarny_wwa,

Oj to źle patrzyłeś bo o tej godzinie to w pracy siedziałem po drugiej stronie Warszawy :P
    hmmmmm, to tak czy tak pozdrawiam i Ciebie, jak i tego kogoś z Łodygowej

PS. czyli nie ma opcji - teleportacja, czy coś takiego :?: :diabelski_usmiech szkoda bo szkodą to chyba jeszcze nikt takich cudów nie robił

Pozdrawiam również pskosz, z który mnie dzisiaj z rana obtrąbił na Młodzieńczej
  • paweł2
    L&K
    • 2010
    • 1405

Opel Astra III

Witam,prosilbym o opinie na temat Astry III po 2005r,benzyna.
    Jaki silnik wybrac,jak ze spalaniem,awaryjnoscia?Kumpel takiej szuka stad to pytanie.
    Cała Polska woła z nami wyp...dalać z uchodźcami.

Komentarz

• jama89
      L&K
      • 2008
      • 1214

wejdz na OKP i sie dowiesz wszystkiego
      Octavia 1.9 TDI ASZ

.

Komentarz

• tomil
        L&K
        S_OCP Member
        • 2008
        • 1179

Troszkę na temat 1,4 benzyny.

Jeżdżę taką (służbówka) i .... wolałem Fabię II 1,4tdi. Spalanie oscyluje wokół 7-8 l/100 km. Straszny muł- coś pomiędzy 13-14 s do setki- toż to wieczność.
        Zawieszenie fajne, ale nie daje (przynajmniej mi) komfortu- nie czuję tego co się dzieje na drodze i nie mówię tylko o dziurach.

Co do reszty- nie jest to samochód intuicyjny- nawet włączania wycieraczek trzeba się nauczyć- tu się klika, nie przełącza.

Jest mniejsza w środku od OII, może ciut szersza ale na tylnej kanapie jest mniej miejsca (choć olbrzymem nie jestem). Mały bagażnik.

Ogólnie- zdecydowanie nie kupiłbym takiego samochodu.
        It doesn't matter what we're losing
        It only matters what we're going to find!

Komentarz

• LUKI
          RS
          • 2005
          • 5776

paweł2,

ja pomykałem nówką sztuką Astra 3 w 2007r 1.7cdti 100ps

powiem Ci, że całkiem całkiem auto! motor w zupełności wystarczył na dynamiczne połykanie kilometrów,

oczywiście serwisy w ASO, etc

wyposażenie też bardzo dobre!

generalnie byłem bardzo zadowolony, ale jak teraz wsiądę sobie do Astry 4 to między nimi mega przepaść

Jeśli będzie dobrze utrzymana śmiało polecam!
          kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6

SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM

Komentarz

• Shreq
            Rider
            • 2010
            • 319

Też śmiało polecam, szukałem takiej GTC (3 drzwi) w benzynie 1.8. Bardzo fanie ten silnik napędza autko. Oglądałem też 1.7 cdti (100KM), dla mnie muł... O2 1.9 bije go na głowę... Nie udało się znaleźć ładnego egzemplarza GTC więc kupiłem pewną O2 i nie żałuję, choć O2 to samochód o zdecydowanie innym charakterze...

Komentarz

Pracuję...