Ma ktoś z was ETKE która pójdzie na Windows 7 ?
Ja już drugą zainstalowałem i nic nie działa.
Czy jest w Polsce coś na wzór Tecar Forum?
Bo tam jest wszystko po rusku
Gdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
!!!MoTóR NiE UmIeRa NiGdY , MoTóR JeSt WiEcZnY !!!
Panie władzo, wiem ze przekroczyłem prędkość, ale porostu... lubię za==e==alać!!!
UNIDEN USER
Gdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
Panie władzo, wiem ze przekroczyłem prędkość, ale porostu... lubię za==e==alać!!!
UNIDEN USER
Sorry że odkopię temat, ale jak czytam takie wpisy to muszę to sprostować.
Na win7 x64 (inaczej 64-bit) działa ETKA 7.0 Akte. Która to jest wersją bezinstalacyjną. Jedyna jej wada że aktualizacje dla niej skończyły się na nr: VW/Audi-852, Seat-380, Skoda-386
Aktualnie najnowasza ETKA to wersja 7.3 Plus. Działa na Win7 32-bit. nie spotkałem jeszcze aby ETKA 7.3 zadziałał na wersji x64.
To w czym miał rację kolefa powyżej to tryb XP mode w win7. Wtedy odpalimy sobie ETKA taką jaką chcemy (z tym że XP mode jest dostępny dla wersji Professional i w górę!).
Dlatego jak podajemy jakieś informacje to piszmy szczegółowo o jakiej wersji piszemy i na jakim systemie uruchamiamy. Pozwoli to oszczedzić czasu innym szukającym na forum.
z tym że XP mode jest dostępny dla wersji Professional i w górę!)
Ja mam wersje Home premium i działa mi xp mode tylko było dużo kombinowania.
UNIDEN USER
Komentarz